Cine stie ce inseamna Italo Disco Dance ?

Incantarea cantarilor

Moderator: Shaki

Mesajde Prutagu » Vin Mar 04, 2005 11:35 am

De acord! Toate piesele lui ALEPH = Giancarlo Pasquini sunt reusite. A inceput"timid"cu cateva single-uri prin '84 si a editat primul album abia in '88 ("Black out")
A mai aparut cu piese sub pseudonim DAVE RODGERS.
Weekend special tuturor!
P.S.
Asta seara si maine, incepand cu ora 22 "DISCO RETRO" pe http://www.radiospecial.ro
Prutagu
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Mar 04, 2005 2:14 pm

Prutagu scrie:De acord! Toate piesele lui ALEPH = Giancarlo Pasquini sunt reusite. A inceput"timid"cu cateva single-uri prin '84 si a editat primul album abia in '88 ("Black out")
A mai aparut cu piese sub pseudonim DAVE RODGERS.
Weekend special tuturor!
P.S.
Asta seara si maine, incepand cu ora 22 "DISCO RETRO" pe http://www.radiospecial.ro

Wow! Asa mai merge!
MULTUMIM Dragos pentru informatiile postate.
Inteleg ca ai o simpatie mare pentru Aleph.
Da, stiam despre acest cunoscut album "Black Aut" . Ce nu stiam insa este faptul ca italianul a iesit pe piata muzicala si sub alt pseudonim- DAVE RODGERS!!!
Interesant de stiut. Sincer, nici nu l-am intalnit pe Aleph si sub acest nume... inca!
Ce mai stiu despre Aleph este ca sub numele sau real este in continuare un producator de marca, cel putin pana in 1996 a produs pentru A-BEAT-C Records, in Japonia; unde isi si petrece cea mai mare parte a timpului.
Cam atat deocamdata despre Aleph.
Poate ne mai spun si altii cate ceva?!
Ok, si acum POWER PLAY:

SCOTCH- Mirage

Sunt de parere ca este una dintre cele mai reusite piese a celor de la SCOTCH.
Dovada fiind faptul ca a avut succes de discoteca, urcand in topuri, si acum aproape 20 de ani, dar si AZI prin ultra remix-ul celor de la recentii PAPS'N'SKAR; hitul revenind astfel pe piata muzicala, in clasamente, compilatii si evident in discoteci.
Alte pareri?

Ciao,
un weekend EXTRA tuturor si din partea mea.

Multumiri lui Dragos inca o data si pentru faptul ca ne face atenti la emisiunile de la radiospecial. Siamo pronti D'ASCOLTARE!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Vin Mar 04, 2005 7:03 pm

Ca tot vorbiti de weekend am si eu o piesa care-mi place mult:

ATRIUM: Weekend
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Vin Mar 04, 2005 11:44 pm

bazac scrie:Ca tot vorbiti de weekend am si eu o piesa care-mi place mult:

ATRIUM: Weekend

Best Of The Best as spune eu despre aceasta piesa.
Este si una din preferatele mele.
De altfel imi mai place o super piesa a celor de la ATRIUM si anume "Dr.Jekill", produsa in 1986. MARE forfota au facut si cu aceasta piesa
Superba!
Din pacate, nu o am si nici nu am mai auzit-o de aaani de zile.
Sper sa o REgasesc pe vreo compilatie.
Mai caut inca!
Binenteles ca ar mai fi si "Funny Dancer" din 1984 sau "Hey Tonight" din 1985, sau... dar mai bine ma opresc aici.
Ce este clar este ca IMI PLACE ATRIUM!
...dar nu mai mult ca SPAGNA, in nici un caz!
Ok, un weekend placut deci si sa ascultam si ATRIUM cu "Weekend" tocmai aaaacum!
Dani, presupun ca piesa asta este si power play-ul propus de tine.
Si sa nu uit: BINE AI REVENIT PRINTRE NOI!
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Power Play

Mesajde Max Him » Dum Mar 06, 2005 12:00 am

POWER PLAY:

PATTY DEVICK- Heart To Heart :dir:
Max Him
Junior Member

Mesajde Prutagu » Dum Mar 06, 2005 7:39 pm

Contati pe MAX HIM! Ne propune zilnic numai specialitati italienesti de calitatea 1!
Amanunte despre preferatii vostri puteti gasi si pe
http://members.chello.pl/r.siwiec/artists.html
Putin mai departe de ITALO, dar demn de luat in seama ca specialitate suedeza, SECRET SERCVICE si cel mai bun hit al lor DON'T YOU KNOW, DON'T YOU KNOW. Powerplay pt.maine.
Cele bune tuturor!
Prutagu
Junior Member

Power Play

Mesajde Max Him » Dum Mar 06, 2005 9:14 pm

Prutagu scrie:Contati pe MAX HIM! Ne propune zilnic numai specialitati italienesti de calitatea 1!
Putin mai departe de ITALO, dar demn de luat in seama ca specialitate suedeza, SECRET SERCVICE si cel mai bun hit al lor DON'T YOU KNOW, DON'T YOU KNOW. Powerplay pt.maine.
Cele bune tuturor!

MULTUMESC pentru incurajare Dragos!
Trebuie insa sa recunosc ca nu cunosc, sau cel putin nu-mi amintesc, piesa celor de la SECRET SERVICE postata de tine!!
DAR daca e vorba de SECRET SERVICE nu poate fi decat EXTRA!
Ok si iata POWER PLAY-ul zilei de maine:

RADIORAMA- Yeti :dir: :dir:

REPREZENTATIVA, zic eu, pentru perioada Italo Disco.
Nu pot decat sa calific piesa la BEST OF THE BEST ITALO DISCO.
Alte pareri?
Ok, o sapatamana de milioane de lucruri bune va doresc si... BAFTA oriunde va veti duce si orice lucruri bune veti face!
CI sentiamo prestissimo!
Ciao.
Max Him
Junior Member

Power Play

Mesajde Max Him » Dum Mar 06, 2005 9:16 pm

Prutagu scrie:Contati pe MAX HIM! Ne propune zilnic numai specialitati italienesti de calitatea 1!
Cele bune tuturor!

MULTUMESC pentru incurajare Dragos!
Trebuie insa sa recunosc ca nu cunosc, sau cel putin nu-mi amintesc, piesa celor de la SECRET SERVICE postata de tine!!
DAR daca e vorba de SECRET SERVICE nu poate fi decat EXTRA!
Ok si iata POWER PLAY-ul zilei de maine:

RADIORAMA- Yeti :dir: :dir:

REPREZENTATIVA, zic eu, pentru perioada Italo Disco.
Nu pot decat sa calific piesa la BEST OF THE BEST ITALO DISCO.
Alte pareri?
Ok, o sapatamana de milioane de lucruri bune va doresc si... BAFTA oriunde va veti duce si orice lucruri bune veti face!
CI sentiamo prestissimo!
Ciao.
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Lun Mar 07, 2005 9:12 pm

POWER PLAY :

MR.ZIVAGO- Love In Moscow :dir:
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Mie Mar 09, 2005 7:13 pm

Salut! Are cineva urmatorele piese (desigur mp3):
Alan Barry - Hie hie hie
Claudio Mingardi - Forever Mine
M=P.B - Co-operation
Private Spies - C'mon C'mon Baby
FlorinT
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Mar 09, 2005 10:48 pm

FlorinT scrie:Salut! Are cineva urmatorele piese (desigur mp3):
Alan Barry - Hie hie hie
Claudio Mingardi - Forever Mine
M=P.B - Co-operation
Private Spies - C'mon C'mon Baby

Salut Florin!
Bun venit in club.
Din pacate eu unul nu te pot ajuta cu piesele cerute.
Iti pot spune doar ca undeva in arhiva mea personala detin mai muuulte piese cu Alan Barry si doar o singura piesa a lui Mingardi- STAR.
Daca vrei ti-o trimit pe asta. Da-mi mailul tau si rezolvam, eventual si alte piese.
INSA pentru a-ti da o mana de ajutor iti sugerez sa trimiti mesaje privat lui DJITALO (sub acest nume e aici in thread) si PRUTAGU, care detin o arhiva mai mare decat a mea.
Iti sugerez asta deoarece cei doi intra destul de rar pe thread, insa stiu SIGUR ca detin o gramada de titluri mai rare- asa cum ai cerut si tu.
Salutare.

Ok, POWER PLAY:

CLAUDIO MINGARDI- Star

Ci sentiamo presto!
Max Him
Junior Member

Mesajde Clau_italodance » Mie Mar 09, 2005 10:50 pm

Salut! Are Claudiu (subsemnatul) ALAN BARRY si M=P.B
CLAUDIO MINGARDI - STAR daca iti place...sau poate o ai deja

Zice lumea ca cel mai bun ITALO DISCO MIX din toate timpurile este
MAS MIX QUE NUNCA
Eu sunt de acord! Voi?
Clau_italodance
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Mar 09, 2005 11:06 pm

Clau_italodance scrie:Salut! Are Claudiu (subsemnatul) ALAN BARRY si M=P.B
CLAUDIO MINGARDI - STAR daca iti place...sau poate o ai deja

Zice lumea ca cel mai bun ITALO DISCO MIX din toate timpurile este
MAS MIX QUE NUNCA
Eu sunt de acord! Voi?

Salut Claudiu,
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine, cu toate ca in majoritate mixurile sunt "made in Spain".
DAR as zice eu ca este ULTRA si seria de "OTTANTA VOGLIA DI MIX" produs chiar acasa in tara ITALO DISCO-ului, Italia. Seria este destul de limitata (am inteles ca sunt vreo 2 sau 3), insa cuprinde mixuri ce se deruleaza pe 60 de minute continuu, superb mixate. Eh, ar fi mai multe de enumerat, ex. seria de "ITALO BOOT MIX", dar ma opresc aici.
Despre Mingardi, sincer eu cred ca "Star" ramene piesa care il reprezinta.
Sa vedem ce ne mai zice si Florin, poate ne inselam noi?
Posibil!

Ciao, ci sentiamo.
Max Him
Junior Member

Mesajde bestrom » Joi Mar 10, 2005 12:52 pm

foarte interesanta tema si oameni foarte avizati in domeniu. de ce credeti ca desi muzica italo disco are o gramada de fani nu exista petreceri care sa se adapteze strict pe acest stil? oamenii care au ascultat aceste muzici au in genere peste 30 de ani, nu merg in cluburi cu house, deci ar trebui sa li se ofere o alternativa. in acest sens in Timisoara vom realiza o seara speciala de italo disco intr/un club foarte trandy. Sugestiile le primim cu cea mai mare placere.
bestrom
Junior Member

Mesajde Max Him » Joi Mar 10, 2005 2:54 pm

bestrom scrie:foarte interesanta tema si oameni foarte avizati in domeniu. de ce credeti ca desi muzica italo disco are o gramada de fani nu exista petreceri care sa se adapteze strict pe acest stil? oamenii care au ascultat aceste muzici au in genere peste 30 de ani, nu merg in cluburi cu house, deci ar trebui sa li se ofere o alternativa. in acest sens in Timisoara vom realiza o seara speciala de italo disco intr/un club foarte trandy. Sugestiile le primim cu cea mai mare placere.

BUN VENIT la noi in club Bestrom!
Da, ai dreptate in privinta varstei, in general cei care asculta italo disco au peste 30 de ani la ora actuala. Desi, da-mi voie sa-ti spun, am si prieteni mai tineri care pot spune ca cocheteaza cu italo disco foarte frecvent! Tineri care au 23, 25,29 de ani!! Vreau sa spun ca sunt fascinati in mare parte de ramura electro a italo disco: KOTO, LASERDANCE, PROXYON, etc. insa am ramas FOARTE placut surprins cunoscand acesti tineri ascultand Miko Mission, Eddy Huntington, Aleph sau Albert One.
De fapt, pot spune ca desi sunt tineri, sunt COLECTIONARI de muzica mai veche.
Cat despre muzica house, aici trebuie sa-ti dezvalui un secret: IMI PLACE, desi nu orice muzica ce se numeste "house". Preferatul meu ramane olandezul Paul VanDyk, si poate Schiller(desi acesta nu poate fi numit 100% house). Nu dau mai multe nume, insa este demn de luat in seama faptul ca REVENIREA italo disco s-a produs deja, evident mixata, si prin muzica house a celor de la MASTER BLASTER, pe care i-am mai amintit cu albumul intitulat chiar asa: WE LOVE ITALO DISCO.
In fine, si nu in ultimul rand, DA SUNT DE ACORD CU TINE in sensul ca ar trebui sa li se ofere o alternativa si fanilor italo disco. Numai ca aceasta alternativa nu si-o pot oferi decat... ei singuri. Tocmai de aceea si in acest thread nu am fost singurul care a facut de nenumarate ori apeluri pentru toti iubitorii de italo disco, sa intre cel putin in vorba cu noi. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine, ne putem cunoaste, putem discuta si evident se pot pune bazele unor lucrari mai mari, ca de exemplu un fanclub.
OK, si acum punctul FIERBINTE pe care l-ai atins tu: PARTY ITALO DISCO LA TIMISOARA!
DA VERO? SARA QUALCOSA DI GENERE? Adica, cu alte cuvinte te intrebam daca este adevarat, unde, cand si cum. Am inteles inca ceva din mesajul tau, si anume ca sugestiile LE primiti(?!), de unde deduc ca sunteti mai multi implicati deja in acest proiect. Pentru ca sa dam sugesti poate ar fi indicat sa ne spui tu ceva mai multe despre locatie de exemplu, instalatii de sunet si lumini, etc.ORICE care sa ne ajute sa ne formam o parere.
Eu unul SUNT DE ACORD cu realizarea spectacolului- ca va fi 100% un spectacol. Am spus si repet: ar fi SUPER sa avem si noi in tara o astfel de miscare italo disco. Ca daca ne uitam in occident miscarea este de MARE anvergura. Sa nu mergem mai departe decat la vecinii nostri din Ungaria si Polonia care au deja traditie in cultura italo disco... cred ca nu gresesc cu nimic cand o numesc astfel.
Cam atat deocamdata.
Ii asteptam si pe altii in thread! CU CEA MAI MARE PLACERE!
Ci sentiamo presto.
Max Him
Junior Member

Mesajde FlorinT » Joi Mar 10, 2005 7:28 pm

Salutari! Multumesc pentru raspunsuri :) Am piesa cu Claudio Mingardi - Star dar am auzit putin din piesa Forever Mine da nu am dat de ea nicaieri. Aporopo, am aproape toate albumele Koto, Laser Dance, care desigur le consider (ca multi altii) SUPER! din pacate nu am reusit sa gasesc Proxyon... are cineva ceva? ca eu am doar doua piese Space Guards/Space Hopper... si apropo ce parere aveti de Area 51? mi se pare o reincarnare Laser Dance destul de buna :)
FlorinT
Junior Member

Mesajde djitalo » Vin Mar 11, 2005 3:12 am

Salutare tuturor,am revenit atit de tirziu pt. ca nu prea am timp si mai am alte obligatii cum ar fi un baietel cu parul auriu de un an si jumatate.
Am mai spus si repet INDEPLINESC toate conditile necesare sa organizez o petrecere ITALO la nivel profesional.Sonorizare de 1200 de vati,5 basi de 15''pe canal (boxe jbl)amplif.Yamaha si Dinacord,turn tables Techniks 1200mk2,cd prof Denon 2600 si mixer Rodec,efecte luminoase fum e.t.c.De aemenea am o colectie de cd-ORIGINALE 500si viniluri 80 unele super rare.Sunt si dj profesionist - ce ar mai trebui in afara de....Doar iubitorii muzicii italo asta-i tot.Chiar ieri am primit un cd care contine piese f. rare si care se refera la muzica electronica.Iata titlurile:
CHARLIE - SPACER WOMAN (VOCAL)
CAPRICORN - I NEED LOVE (INSTR. VERS)
SUN-LA-SHAN - CATCH (DUB VERS.)
PETER RICHARD - WALKING IN THE NEON (CLUB VERS.)
SPHINX - COLLISION (REMIXED)
'LECTRIC WORKERS - ROBOT IS SYSTEMATIC (INSTR.VERS.)
DHARMA - PLASTIC DOLL (REMIXED INSTR.)
SCOTCH - PINGUINS' INVASION (HOT VERSION)
STEEL MIND - BAD PASSION (INSTR. VERS.)
KANO - IKEYA SEKI
N.O.I.A. - SRANGER IN A STRANGE LAND (CLUB MIX)
ALEXANDER ROBOTNICK - DANCE BOY DANCE
KLEIN&MBO - WONDERFULL (INSTR.)
Albumul este semi instr. si va asigur ca este ok.
Si apropo de mixuri:cred ca de amintit sunt si MAX MIX faimoasa serie Spaniola
MAS MIX QUE NUNCA il am in original in 2 variante - intradevar un mix de exceptie
Junior Member

Italo Disco Party

Mesajde Max Him » Vin Mar 11, 2005 12:35 pm

Deci un lucru e clar: avem DIN GREU instalatii de sunet si lumini pentru italo disco party!
Ramane de vazut cum e cu participarea, transport DJ, in ce conditii se poate realiza party-ul, respectiv locatie plus alte cheltuieli. Evident pentru toate acestea e nevoie de SUBSCRIERE din partea mai multor fani aici in thread deocamdata.
Ma gandesc ca pentru SUSTINEREA proiectului "Italo disco party", care in opinia mea este BINE VENIT pentru a pune bazele unui fanclub, este nevoie de participare efectiva si o anumita COTIZATIE. Pentru ca nu putem face totul gratis!
In aceste conditii se poate pune problema unei SUBSCRIERI EFECTIVE si REALE din partea tuturor celor ce vor sa adere la proiect, eventual pe baza unor formulare, cu completarea numelui real, adresei, numar de telefon si cotizatie.
Urmatorul pas fiind deschiderea unui cont de varsamant in acest sens.
Ce am spus mai sus e DOAR o SUGESTIE.
ASTEPTAM si alte sugestii ! :dir:
As avea o mare rugaminte:
Cred ca ar fi util si constructiv, zic eu, ca Bestrom si Djitalo sa ia legatura prin intermediul thred-ului dar si prin mesageria privata. :dir:
De asemenea astept si eu informarile lor.
Va multumesc.

POWER PLAY:

AKI- Magic Love

...care suna foarte bine exact ACUM prin Sony receiver.
Urmeaza de pe acelasi disc:
CAMARO'S GANG- Fuerza Major
LINDA JO RIZZO- Hot Desire.

Piese EXTRA dupa parerea mea.
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Clau_italodance » Sâm Mar 12, 2005 11:23 am

Propunere: ALEX CHROMA BAND - A NEW DAY (6:13)
Clau_italodance
Junior Member

Mesajde FlorinT » Sâm Mar 12, 2005 2:07 pm

Propunere: Rudy & Co. - Play the Game (Lolly Dance) 5:43 :)
FlorinT
Junior Member

Power Play

Mesajde Max Him » Sâm Mar 12, 2005 9:06 pm

>>Rudy & Co. - Play the Game (Lolly Dance) 5:43

Wow! Piesa excelenta, foarte dansanta, ce sa mai zic, FOX 100% .
POWER PLAY din partea mea:

MAX HIM- No Escape

Eu o consider excelenta dupa "Lady Fantasy".
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Power Play!

Mesajde Max Him » Dum Mar 13, 2005 10:09 pm

...Si daca tot am intrat in piesele italo disco FOX DANCE, iata ce propun ca POWER PLAY:

KEN LASZLO- Everybody Is Dancing

evident versiunea vocala, pentru ca exista si versiunea instrumentala.
Ar fi bine sa fiti pregatiti de FOX DANCE, deoarece piesa tine nici mai mult nici mai putin de... 7 minute si 16 secunde!
In orice caz eu o includ, dupa optiunile mele, la BEST OF ITALO DISCO.
Nici nu poate fi altfel cand e vorba de KEN LASZLO!
GREAT ARTIST!

Toate bune si o saptamana de MILIOANE de lucruri bune tuturor de la Max Him(... asta ce vorbeste de unu' singur in thread nu V.I.P.-ul italo).
Ciao ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Forum ITALO DISCO!

Mesajde Max Him » Lun Mar 14, 2005 12:44 pm

Discutii despre ITALO DISCO gasiti si la:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
si la
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Thread-ul se numeste "The '80s ITALO DISCO DANCE Party"
Evident ca cel mai RENUMIT ramane acest thread!
Ciao, ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Power Play !

Mesajde Max Him » Lun Mar 14, 2005 10:36 pm

POWER PLAY-ul zilei de maine propus de mine:

TOPO & ROBY- Under The Ice

Versiunea vocala ce tine 7 minute si 11 secunde, extrasa de pe "The Italo Disco Collection" , dublu CD, Vol.3, produs al casei de discuri ZYX Germany in anul 2002.
Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mar Mar 15, 2005 8:15 pm

Buna la toti Italo disco fans,

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat ceva in thread-ul asta.

Am fost tare bizi cu scrisul unei carti despre motoarele de cautare din Internet. Poate unii isi amintesc de articolul meu:

Search the Web More Efficiently: Tips, Techniques and Strategies
http://www.web-design-in-new-york.com/search-the-web.html

Tocmai am terminat “book proposalâ€Â
bazac
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Mar 16, 2005 9:48 am

POWER PLAY:

PAUL SHARADA- Dancing All The Night

Revin la discutie in legatura si cu ce spune Dani, in masura timpului disponibil.
Ciao Ci sentiamo!
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Mar 16, 2005 10:19 am

Vedeti si :

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

edit: interzis pe fanclub.ro postare de linkuri spre alte forumuri. multumesc
Max Him
Junior Member

Mesajde bazac » Mie Mar 16, 2005 2:36 pm

LUATI D'ACILEA:

JEAN & JILL: Blue Blue Eyes
bazac
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mar 16, 2005 3:08 pm

va rog nu mai postati linkuri catre alte forumuri. este impotriva regulamentului fanclub.ro
multumesc

continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde bazac » Mie Mar 16, 2005 3:49 pm

LUATI D'ACILEA:

BRAND IMAGE: Love In A Summer Night
bazac
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Muzica