Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
Moderator: anjin-san
-
cutuma© - Mesaje: 3047
sa pot sa vorbesc cu toti cei care ar merita-o, nu ca mi-ar pasa prea tare.. life's a nonsense anyways.. dar ca sa le spun tuturor ce merita:D (si de rau dar si de bine... )
-
Daimon - Mesaje: 5074
ultima dorinta cred c-ar fi ca dupa moarte sa-mi vad viata ca pe un film shi sa'mi amintesc tot ce-am facut shi ce puteam face altfel,ce am greshit shi sa aflu toate parerile celor din jur despre mine...parerile sincere.Asta numai din simpla curiozitate.
- Titina
- Junior Member
cred ca ultima dorinta ar fi sa am posibilitatea sinuciderii inainte de a muri....macar sa am multumirea ca eu am ales modul de a o sfarsi si anume unul mai putin dureros..... :rolleyes:
, "...Through the bleak window of my soul
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
In marble halls of falling snow
Winter touch the Earth undone
Embittered we embrace the funerals to come..."
-
(oana) Psycho - Junior Member
Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
Daca as muri in cateva minute as dori ca acele minute care mi-au mai ramas de trait sa o imbratisez pe mama sa o rog sa ma ierte pentru toate poznele pe care le-am facut si sa-i spun pentru ultima data cat de mult o iubesc, cat de mult am iubit-o si cat de mult o voi iubi chiar si pe lumea cealalta.
Daca as muri in cateva minute as dori ca acele minute care mi-au mai ramas de trait sa o imbratisez pe mama sa o rog sa ma ierte pentru toate poznele pe care le-am facut si sa-i spun pentru ultima data cat de mult o iubesc, cat de mult am iubit-o si cat de mult o voi iubi chiar si pe lumea cealalta.
- CarLiTa
- Junior Member
pai la inceput m-as fi gandit la dorinta ca adam si eva sa nu fi mancat din marul ala si sa fim toti nemuritori iar pe pamant sa nu existe durere si suferinta dar la naiba moartea ne face interesanti si putem sa ne distram asa ca as alege sa trag un joint cu un pahar de vin rosu alaturi de persoana iubita la un ultim apus de soare iar apoi sa facem dragoste cu toate ca nu o sa tina asa mult dragostea. 

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
Intelegand ca dorinta se refera la exact acele cateva minute, cred ca n-are sens sa-ti mai doresti ceva. Poate sa apuci sa-i vezi pe toti cei dragi (guzbai, mah!), sa revezi locurile frumoase (adica tot dragi) si cred ca ar fi arhisuficient.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
africa de sud sa cashtige toate competitziile in urmatorii 15 ani iar romanii sa egaleze in minutu' 80 in finala din 2007
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
o inghetata mare mare de preferinta de vanilie si niste capsuni
kant emir, in exact acele cateva minute cred ca ai timp berechet sa-i vezi pe cei dragi, sa revezi locurile dragi (Piramidele, Mallorca, Herculane etc.)
hey, welcome back
kant emir, in exact acele cateva minute cred ca ai timp berechet sa-i vezi pe cei dragi, sa revezi locurile dragi (Piramidele, Mallorca, Herculane etc.)

hey, welcome back

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
............................
- sin ella
uite ca uitasem: shi sa fiu violat de 19 virgine in timp ce urmaresc finala din 2007
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
sin ghitind in sec scrie:kant emir, in exact acele cateva minute cred ca ai timp berechet sa-i vezi pe cei dragi, sa revezi locurile dragi (Piramidele, Mallorca, Herculane etc.)
E dorinta, mah, nu e ordin!
Si adica de ce nu? Sa te gaseasca respectivul moment alaturi de cei dragi, intr-unul dintre locurile dragi. Am dres-o?
Piramidele ti-or fi dragi tie, ca mie (cel mult) sin patice.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
theOffender scrie: in timp ce urmaresc finala din 2007
ce finala visezi tu in 2007?
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Daca ai muri in cateva minute, care ar fi ultima dorinta?
sa mor fericita 

inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
daca as muri in cateva minute, mi-as dori sa-l sarut pe baiatul de care sunt indragostita...... asa as muri fericita.....offffff 

Sfarsit de saptamana
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
Am chef de nebunii
Viata e doar una
Hyena arata-mi tot ce stii.
- irinanmx
- Junior Member
...sa-mi bata la usa Angelica Jolie
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
sa nu te mai iubesc
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
să-l impuşc in cap pe excrementul ăla de bratu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa am o pusca, gloante si sa fiu inconjurat de toti prietenii mei
edit: si un mp3 player cu niste MCX...

edit: si un mp3 player cu niste MCX...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
The_FrozenLord scrie:sa am o pusca, gloante si sa fiu inconjurat de toti prietenii mei
idem, da numa ca eu vreau o mina anti-tanc, nu vreau sa scape nimeni

-
maxx1nsane - Mesaje: 713
rectific, un ipod cu A Change of Seasons de la Dream Theater, e mai misto asa... si multe gloante 

Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma