C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre, ce da shaki la lume? ie de rau? se ia?!:) danone=recupereití£r!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, no fo nimica de rau, ca no fo decat unu pentru mine care am cerut io in mod expre, din cauza ca nam putut veni personal pentru a face rost de respectivu. ie drept ca a uitat de otograf. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
din vorba in vorba, am dat peste un sait super beton: http://www.vrajitoare.ro/
care avetz fo cununie legata cu sfuara de pat sau vretz sa priponitzi fun arjint viu de gard de sa se minuneze pana shi capra vecinului la asha grozavie, apelatzi cu incredere. discretzie macsima ! satisfactzie garantata !
care avetz fo cununie legata cu sfuara de pat sau vretz sa priponitzi fun arjint viu de gard de sa se minuneze pana shi capra vecinului la asha grozavie, apelatzi cu incredere. discretzie macsima ! satisfactzie garantata !
-

Daca in uichend doi uamini incearca sa se exteriorixeze pe o partie numita Kalinderu shi mai au dupa ei o fufa(proasta dobitoaca nesuferita tampita cretina nesimtzita fliushturatica bolanda cracanata shi urata cu draci),atunci shansele de distractzie sunt minime,adica trec cu ushurintza sub zero,mai ales daca respectiva coboara trei sferturi de partie cand pe partea dorsala cand pe partea nazala,iar la finele partiei ishi luxeaza un picior(shi-asha stramb) in vazul lumii de sa ne ia salvamontu la trei pazeshte.
Ziua buna tutulor lunaticilor!
Ma elucubrez pa el de uichend care a fost!
Ziua buna tutulor lunaticilor!
Ma elucubrez pa el de uichend care a fost!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
alaleo SODy. vezi ca s-a inregistrat tizu tau.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sau tiza.
ajuta cineva si la iuzarul aista?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=368957#post368957

ajuta cineva si la iuzarul aista?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=368957#post368957

And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
deci io (m-)am c(l)acat!
deci, m-am shi carat!
iar mi-a zis cineva ca vine primavara! huoooooooooo!
aipa!
deci, m-am shi carat!
iar mi-a zis cineva ca vine primavara! huoooooooooo!
aipa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
a venit iarna. bre file numa tu ejt de vina ca tuata ziua numa de iarna cobeshti ca o baba.
nenea neco, shi io mam surmenat tare. am asha chef de un conced, care mai are unpic, acuma la vara.
nenea neco, shi io mam surmenat tare. am asha chef de un conced, care mai are unpic, acuma la vara.
-

si io vreau contzed, daca se poate permanent e perfect. si sa fie cu plata. ca atunci cand am avut medical, luam mai mult salar decat cand veneam la munca ... eh ce vremuri dom'le
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
arivederci la tutti totzi
io creca nu mai vine primavara si numa cecu ie de vina ca nu a organizat concurs de babe ca anu trecut. nu a mai avut cine sa lupte pentru o zi frumoasa... deh, ce vremuri...
io creca nu mai vine primavara si numa cecu ie de vina ca nu a organizat concurs de babe ca anu trecut. nu a mai avut cine sa lupte pentru o zi frumoasa... deh, ce vremuri...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
alaleo
tocma az, cant canta DEFECT hrubA sunt de serviciu pe ziar. asham vine cateodata sam bag unele treburi de numa.
tocma az, cant canta DEFECT hrubA sunt de serviciu pe ziar. asham vine cateodata sam bag unele treburi de numa.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Neatza buna tutulor martzienilor!
Necko,nu mai organizez nimica, da sa sti ca la mine ie soare shi framos.Nushtu unde zice danone ca ninje-n bukle,ca acilea ie cald shi bine,shi ghiuoncei shi zanbile shi Kamelot shi King Diamond,shi Manson shi Evergrey shi Stratovarius shi Kreator shi ar mai fi Guns'n roses da' aishtea nu vrea sa cante ca cica ie umpic ocupatzi!
Necko,nu mai organizez nimica, da sa sti ca la mine ie soare shi framos.Nushtu unde zice danone ca ninje-n bukle,ca acilea ie cald shi bine,shi ghiuoncei shi zanbile shi Kamelot shi King Diamond,shi Manson shi Evergrey shi Stratovarius shi Kreator shi ar mai fi Guns'n roses da' aishtea nu vrea sa cante ca cica ie umpic ocupatzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901