Vai de capu' unora dintre voi ...
131 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ba ce rai sunteti voi!
Inainte sa ma faci pe mine bisericos,poate trebuia sa ma sau sa te(mai bine)intrebi de ce am spus asta!
E vorba de nationalism pustiu,o chestie pe care voi si prietenul vostru vadim nu o intelegeti!Nu sunteti deloc mai elevati decat asa zisii frantuzi din 1848 sa grecii din 1800!Asta asa ca poate stii istorie!Imitati si voi pe aia mai "ciumegi"pt ca nu puteti sa ganditi singuri!MORON!
E vorba de nationalism pustiu,o chestie pe care voi si prietenul vostru vadim nu o intelegeti!Nu sunteti deloc mai elevati decat asa zisii frantuzi din 1848 sa grecii din 1800!Asta asa ca poate stii istorie!Imitati si voi pe aia mai "ciumegi"pt ca nu puteti sa ganditi singuri!MORON!
- Joao
- Junior Member
catre Linx
N-am sa stau sa explic unora cum sta treaba cu hh, e prea greu pt ei sa intzeleaga k genu asta este o arta dak nu pt mc makr pt grafferi, brakeri shi dj. K voi nu vedetzi decat un limbaj obscen e treaba voastra, poate nu reushitzi sa asimilatzi mai mult. Phoenix este o trupa f buna shi nu cred k vre-un rapper normal la cap ar critica-o DAR asta nu inseamna k suntem obligatzi sa plecam capu' in fatza lor, caci mie imi vine sa ma kc pe capul tuturor celor kre se dau mari cunoscatori! Nu cred k ai avut prilejul sa stai vreodata in mijlocul unui grup de raperi adevaratzi, sa vezi ce munk sta in spatele acestui gen shi sa simtzi atmosfera extraordinara ce ne inconjoara. E treaba mea k vreau sa ascult rap asha cum e treaba ta k vrei sa ascultzi rock, io nu te critic pt ceea ce ascultzi ci pt ceea ce eshti...un kkt ce shtie sa puna un post aiurit pe un forum. Mai bine baga capu la loc in cochilie shi fa-te k nu vezi ce amploare ia fenomenul hh shi cum de la an la an devenim tot mai puternici shi mai greu de oprit.
"(..)Multzi au critikt hh shi o vor face in continuare
Cu multa sudoare au incerkt sa ne doboare, sa cadem din picioare
Dar oare, nu au realizat k reprezentam o mishcare
Care prin a ei valoare rezista la orice tehnici de abolire barbare."
p.s.:Versurile-s ale mele
Long Live The Underground. Peace To Everybody!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: catre Linx
Initial trimis de decret
N-am sa stau sa explic unora cum sta treaba cu hh, e prea greu pt ei sa intzeleaga k genu asta este o arta dak nu pt mc makr pt grafferi, brakeri shi dj. K voi nu vedetzi decat un limbaj obscen e treaba voastra, poate nu reushitzi sa asimilatzi mai mult. Phoenix este o trupa f buna shi nu cred k vre-un rapper normal la cap ar critica-o DAR asta nu inseamna k suntem obligatzi sa plecam capu' in fatza lor, caci mie imi vine sa ma kc pe capul tuturor celor kre se dau mari cunoscatori! Nu cred k ai avut prilejul sa stai vreodata in mijlocul unui grup de raperi adevaratzi, sa vezi ce munk sta in spatele acestui gen shi sa simtzi atmosfera extraordinara ce ne inconjoara. E treaba mea k vreau sa ascult rap asha cum e treaba ta k vrei sa ascultzi rock, io nu te critic pt ceea ce ascultzi ci pt ceea ce eshti...un kkt ce shtie sa puna un post aiurit pe un forum. Mai bine baga capu la loc in cochilie shi fa-te k nu vezi ce amploare ia fenomenul hh shi cum de la an la an devenim tot mai puternici shi mai greu de oprit.
Parca spuneai ca n-o sa stai sa explici cum sta cu hh-ul... in fine.
Pai poate ar trebui tu sa scoti capul din cochilie. Postul meu a fost un strigat de disperare - am incercat sa le dau de gandit unora care nu si-au fixat asa de bine 'ochelarii' de cal (care vad ca mi-i atribui mie) si mi-am manifestat nemultumirea fata de valorile care se pierd si se desconsidera. Am considerat ca am dreptul sa-mi exprim parerea, precum si tu ai facut-o mai sus. Dc nici aici atunci unde ?? Si ce imi place la voi e ca puteati sa ma faceti limitat (ca nu privesc hh-ul in ansamblu' sa zicem sau ca nu acept decat varianta mea ) dar se pare ca nu, voi negati toate aspectele 'negative' pe care le-am tot enumerat !
Ok, stii ce ... Cati ca tine...
(Si asta ca o mentiune : Nu sunt un pensionar care ma enerveaza ca aud injuraturi pe strada si la TV, ma enerveaza stupiditatea, fie ea in versuri care nu au nimic de spus, fie in creiere de rahat - !! Si pt cei care au impresia ca ma refer aici la tot ce inseamna HH - STATI DRACU' CALMI, NU MA REFER LA TOT CE INSEAMNA HH. Bun ? )
-
LinX - Junior Member
Re: catre Linx
[E treaba mea k vreau sa ascult rap asha cum e treaba ta k vrei sa ascultzi rock, io nu te critic pt ceea ce ascultzi ci pt ceea ce eshti...un kkt ce shtie sa puna un post aiurit pe un forum. Mai bine baga capu la loc in cochilie shi fa-te k nu vezi ce amploare ia fenomenul hh shi cum de la an la an devenim tot mai puternici shi mai greu de oprit.
ehehe...pai nu este vorba de ceea ce asculti cat este despre ceea ce esti.Pentru ca gusturile astea nu reflecta altceva.Esti ceea ce faci.Si sincer m-as simti al draq de neinsemnat daca in loc de muzica de reflectare a sufletului as asculta altceva.Tare mic!Si tare mic m-as simti daca m-as gasi cu capul in sandra brown's books.Gusturile astea te fac ceea ce esti si in cele din urma nu tu le faci,ci ele pe tine.
"de neoprit"?!asta e buna.pesemne ca-i ceva ironie,menita sa-mi creeze zambetul ce mi lasat in coltul gurii.Asta e diferenta intre mine si unu ca Linx si tine!!
:a
ehehe...pai nu este vorba de ceea ce asculti cat este despre ceea ce esti.Pentru ca gusturile astea nu reflecta altceva.Esti ceea ce faci.Si sincer m-as simti al draq de neinsemnat daca in loc de muzica de reflectare a sufletului as asculta altceva.Tare mic!Si tare mic m-as simti daca m-as gasi cu capul in sandra brown's books.Gusturile astea te fac ceea ce esti si in cele din urma nu tu le faci,ci ele pe tine.
"de neoprit"?!asta e buna.pesemne ca-i ceva ironie,menita sa-mi creeze zambetul ce mi lasat in coltul gurii.Asta e diferenta intre mine si unu ca Linx si tine!!
:a
- Arhanghell
- Junior Member
Eu nu am zis k Phoenix nu este o trupa buna, poate chiar cea mai buna(avand in vdre argumentele pe kre tu le-ai enuntzat) shi sunt de acord k sunt desconsideratzi de posturile tv shi radio. Mi se pare mie insa sau voi traitzi cu impresia k dak eshti rapper inseamna k eshti un incult kre nu shtie decat sa injure shi sa vorbeask despre teme de "rahat" . Io unul ma consider un pic superior shi fara a da dovada de o lipsa de modestie spun k am primit de la natura destul creier inkt sa ma afirm in materii ce pt altzii sunt adevarate coshmaruri:matematik shi informatik shi nu cred k faptul ca sunt raper imi afecteaza in vreun fel imaginea, sunt foarte mandru d acest lucru de altfel. Am deviat de la subiect dar nu prea ma exprim intotdeauna asha cum mi-ash dori. Ideea este k am avut aceasta reactzie pt k vreau sa lasatzi hh in pace, sa ne lasatzi sa ne vdm de-ale noastre. Cel putzin underground-ul nu shtiu cu ce va deranjeaza atata timp kt nu avetzi de a face cu el. Cautatzi-va dushmani in alta parte! Iar in ceea ce priveshte faptul k suntem de neoprit, vreau sa vad shi eu cine ne-ar putea sta in cale, caci nici presa nici clasa politica nu au putut sa fak nimic impotriva noastra.
Pace
Pace
-
Bah gigele ai dreptate in proportie de 101%
U're FUCKING RIGHT!!!:bleah:
- alien
- Junior Member
Esti vai de tine!
Go fuck yourself! (du-te de-ti fa o l a b a babana)
- alien
- Junior Member
Shallow
Hiphop-erilor va imbatati cu apa chioara, sunteti un animal pe cale de disparitie sau cel putin de tranformare. Unde sunt zilele de acum cativa ani in care "Gandacul-mafiot" si "Familia" se auzea u la fiecare colt de strada? Se clatina turnul vostru, formatii de hip hop demne de ascultat (nu de mine) se numara pe degete. S-au dus oare suparatii rapari spre house si manele (hihihi). Vi se termina rimele, benzina, energia, ideile? Va dau eu o idee: transformati hiturile voastre eterne in variante instrumentale:;h
S-a saturat lumea de mesajele voastre, sunteti in muzica precum stirile despre violuri de babe si crime cu cicanul de snitele introduse intr-un film bun. Superficial asta e cuvantul care va caracterizeaza.
"Long live the ROCK!"
Asculta-ti bah Anathema si ve-ti fi castigati!
S-a saturat lumea de mesajele voastre, sunteti in muzica precum stirile despre violuri de babe si crime cu cicanul de snitele introduse intr-un film bun. Superficial asta e cuvantul care va caracterizeaza.
"Long live the ROCK!"
Asculta-ti bah Anathema si ve-ti fi castigati!
- Fester
- Junior Member
Re: Shallow man...
Initial trimis de Fester
Hiphop-erilor va imbatati cu apa chioara, sunte-ti un animal pe cale de disparitie sau cel putin de tranformare. Unde sunt zilele de acum cativa ani in care "Gandacul-mafiot" si "Familia" se auzea u la fiecare colt de strada? Se clatina turnul vostru, formatii de hip hop demne de ascultat (nu de mine) se numara pe degete. S-au dus oare suparatii rapari spre house si manele (hihihi). Vi se termina rimele, benzina, energia, ideile? Va dau eu o idee: transformati hiturile voastre eterne in variante instrumentale:;h
"Long live the ROCK!"
Asculta-ti bah Anathema si ve-ti castigati!
Bei, vii aicea si cu 5 mesaje, crezi ca te asclta cineva? Rock-ul este fain, dar nu sunt un ignorant ca tine sa insult un tip de muzica din cauza ca nu il inteleg. piece o shit
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Sunt un ignorant.
Dovada ca ma asculta cineva e faptul ca m-ai ascultat chiar tu. (dupa tine devii mai destept cu cat ai mai multe mesaje postate, frumoasa masura ai)
Recunosc ca m-am infierbantat, dar am vazut multe prostii scrise.
Dupa mine, repet parerea mea personala este ca spiritul hiphop e cashto, muzica e beleaua. Vorbim de muzica, ceva care sa-ti gadile placut urehea, nu?
Recunosc ca m-am infierbantat, dar am vazut multe prostii scrise.
Dupa mine, repet parerea mea personala este ca spiritul hiphop e cashto, muzica e beleaua. Vorbim de muzica, ceva care sa-ti gadile placut urehea, nu?
- Fester
- Junior Member
Deja...
Trebuie sa fii oleaca mai diplomat, si sa dai exemple de ce nu-ti place hip-hop-ul. NU numai sa ii injuri pe aia si sa-i insulti ca nu-ti convine tie.
-
ha!
eu nu-s hip-hoper,desi mai ascult si eu....
oricum ideea care vreau s-o spun aici,este ca vin unii si dau mesaje fara nici un pic de argument,multe injuraturi si ifoieri de cocos nefu*ut!
Ba vere ,daca ai ceva de spus explica-te!Ce e cu atitudinea asta de:''e asa pt ca asa am spus eu!''?
oricum ideea care vreau s-o spun aici,este ca vin unii si dau mesaje fara nici un pic de argument,multe injuraturi si ifoieri de cocos nefu*ut!
Ba vere ,daca ai ceva de spus explica-te!Ce e cu atitudinea asta de:''e asa pt ca asa am spus eu!''?
- Joao
- Junior Member
rock and roll musik
Si apoi de ce va pasa voua cine are dreptate?de ce ar trebui ca cineva sa aiba dreptate?Buna intrebare.Unele comparatii sunt imposibile,altele fara sens.Hip-hop/rock.
asta cred ca depaseste bunul simt.
Eu personal admir muzica care trece prin mine si imi da senzatia de placere fara a face cea mai mica miscare.Si n-am sa primesc simtirea asta niciodata de la nici o melodie hip-hop si de la nici un interpret de astfel de muzica.Ceea ce vreau sa spun este ca sunt melodii care-mi plac si mie gen Can't touch this,si pe la 11-13 ani si mie-mi placea hip-hopul.Dar lucrurile se schimba pana ajung la valoarea optima si corecta...
reflectati la asta!
asta cred ca depaseste bunul simt.
Eu personal admir muzica care trece prin mine si imi da senzatia de placere fara a face cea mai mica miscare.Si n-am sa primesc simtirea asta niciodata de la nici o melodie hip-hop si de la nici un interpret de astfel de muzica.Ceea ce vreau sa spun este ca sunt melodii care-mi plac si mie gen Can't touch this,si pe la 11-13 ani si mie-mi placea hip-hopul.Dar lucrurile se schimba pana ajung la valoarea optima si corecta...
reflectati la asta!
- Arhanghell
- Junior Member
La 13 ani...
La 13 ani imi placea si mie ce era la televizor, nu prea ma interesa. Imi amintesc cand o venit rap prima data. Atuncea inca mai locuiam in Romania, si deodata toata lumea poarta sapci cu cozorocul intors, sau sapci "Raiders". La varsta aia nu am prea inteles aceasta cultura. Oricum, cand colegii mei s-au saturat de acest stil, eu tot am ramas cu rap pana acuma. Desi pe la 15-16 ani am avut o scurta perioada de heavy metal. Korn, Fear Factory, Machine head, Deftones.
-
Re: Shallow
Initial trimis de Fester
Hiphop-erilor va imbatati cu apa chioara, sunte-ti un animal pe cale de disparitie sau cel putin de tranformare. Unde sunt zilele de acum cativa ani in care "Gandacul-mafiot" si "Familia" se auzea u la fiecare colt de strada? Se clatina turnul vostru, formatii de hip hop demne de ascultat (nu de mine) se numara pe degete. S-au dus oare suparatii rapari spre house si manele (hihihi). Vi se termina rimele, benzina, energia, ideile? Va dau eu o idee: transformati hiturile voastre eterne in variante instrumentale:;h
"Long live the ROCK!"
Asculta-ti bah Anathema si ve-ti castigati!
Poate ma-ta e animal pe cale de disparitzie nu noi!Mafia shi La familia nu prea ma preocupa dar pot sa-tzi spun k fanii under s-au inmultzit considerabil iar cei care s-au indreptat spre house shi manele sunt fakeri, asha k plekrea lor nu ne prea deranjeaza. Iar in ceea ce priveshte energia, avem probabil mai multa decat (aceeashi) ma-ta knd te-a conceput pe tine iar idei shi mai multe decat (deja celebra) ma-ta atunci knd s-a gandit sa scoata in lume un rahat ca tine.
-
Draga decret dai dovada de un nivel nemaiintalnit al profunzimii intelectuale, tocmai de aceea nu am sa ma cert cu tine. Am spus o data ca imi pare rau pt insultele la adresa hiphop-ului.
Argumentele mele si a oricarui alcineva nu vor schimba nimic din gusturile celor care asculta un gen sau altul de muzica. Gusturile in muzica si nu numai ti le formezi in functie de cultura(poti spune multe despre un individ in functie de muzica pe care o asculta, de acord?)
Toata filosofia se termina cand spui "Imi place", iti place si gata.
Discutiile ar trebui purtate principial si fara atacuri la persoana fiindca altfel se ajunge la atmosfera de "spatele tarabei". Daca vreti sa transformati rubrica intr-o canal de injuraturi spuneti-mi.
Argumentele mele si a oricarui alcineva nu vor schimba nimic din gusturile celor care asculta un gen sau altul de muzica. Gusturile in muzica si nu numai ti le formezi in functie de cultura(poti spune multe despre un individ in functie de muzica pe care o asculta, de acord?)
Toata filosofia se termina cand spui "Imi place", iti place si gata.
Discutiile ar trebui purtate principial si fara atacuri la persoana fiindca altfel se ajunge la atmosfera de "spatele tarabei". Daca vreti sa transformati rubrica intr-o canal de injuraturi spuneti-mi.
- Fester
- Junior Member
De ce nu-mi place hiphopul
1. In primul rand exista o alternativa viabila in alte genuri de muzica mai bine elaborate.
2. Nu-mi produce nici o excitatie, nu-mi ridica pe mine nici un fir de par.
3. Versurile sunt cu aproximatie toate la fel (sa te ridici, sa fii peste toti, sa fii jmecher...bla bla)
4. Cu acelasi ritm si cu alte versuri poti sa creezi piese cat pentru un album intreg.
5. Tehnic vorbind e usor de facut in comparatie cu alte stiluri(vezi hiphop eJay). Versuri sa ai ca ritm se gaseste.
6. Ipocrizia e o figura de stil des folosita de baieti; ce grea e viata printre blocuri, dar ce frumos merge Mertzul.
7. Nu-mi plac figurile rasuflate din capul lor, imi vine sa rad.
8. Unele versuri sunt nocive pt aia mai mici, de altfel si rock-ul extrem are problema asta.
3. Versurile sunt cu aproximatie toate la fel (sa te ridici, sa fii peste toti, sa fii jmecher...bla bla)
4. Cu acelasi ritm si cu alte versuri poti sa creezi piese cat pentru un album intreg.
5. Tehnic vorbind e usor de facut in comparatie cu alte stiluri(vezi hiphop eJay). Versuri sa ai ca ritm se gaseste.
6. Ipocrizia e o figura de stil des folosita de baieti; ce grea e viata printre blocuri, dar ce frumos merge Mertzul.
8. Unele versuri sunt nocive pt aia mai mici, de altfel si rock-ul extrem are problema asta.
- Fester
- Junior Member
Re: De ce nu-mi place hiphopul
Imi propun sa nu ma enervez dar dau peste unu k asta shi nu ma mai pot abtzine.
"3. Versurile sunt cu aproximatie toate la fel (sa te ridici, sa fii peste toti, sa fii jmecher...bla bla)"-nu vreau sa ma leg de mafia k iar se supara neamtzu pe mine dar am impresia k pt tine hh romanesc asta inseamna-Mafia. TZEAPA! Io zic sa incerci sa ascultzi shi un pic under shi poate(de fapt sigur) vei gasi shi alte subiecte...
" 4. Cu acelasi ritm si cu alte versuri poti sa creezi piese cat pentru un album intreg."-nu cred k ai priceput k genul asta se bazeaza mai mult pe mesaj decat pe sound
"5. Tehnic vorbind e usor de facut in comparatie cu alte stiluri(vezi hiphop eJay). Versuri sa ai ca ritm se gaseste. "-eshti chiar prost dak crezi k beaturile sunt facute in hh e-jay. Shtiu toate sound-urile de-acolo shi te asigur k pana acum nu le-am recunoscut pe nici o melodie C.T.C.,Elita,R.A.C.L.A., shi din cate am ascultat nici pe vreo melodie Mafia.
"6. Ipocrizia e o figura de stil des folosita de baieti; ce grea e viata printre blocuri, dar ce frumos merge Mertzul. "-aici sunt (IN SFARSHIT) de acord cu tine shi pe forumul de la hh&Rap park am mai postat mesaje cu privire la acest subiect. Dar eu nu cred k ipocrizia e prezenta doar in hh, nici rock-ul nu a scapat de aceasta molima.
P.S. fii sigur k gandesc mai profund decat itzi potzi imagina, numai k am momente in kre comit paktul de a ma lasa influentzat de nervi shi am reactzi violente verbale la adresa unora care nici makr nu merita efortul.
"3. Versurile sunt cu aproximatie toate la fel (sa te ridici, sa fii peste toti, sa fii jmecher...bla bla)"-nu vreau sa ma leg de mafia k iar se supara neamtzu pe mine dar am impresia k pt tine hh romanesc asta inseamna-Mafia. TZEAPA! Io zic sa incerci sa ascultzi shi un pic under shi poate(de fapt sigur) vei gasi shi alte subiecte...
" 4. Cu acelasi ritm si cu alte versuri poti sa creezi piese cat pentru un album intreg."-nu cred k ai priceput k genul asta se bazeaza mai mult pe mesaj decat pe sound
"5. Tehnic vorbind e usor de facut in comparatie cu alte stiluri(vezi hiphop eJay). Versuri sa ai ca ritm se gaseste. "-eshti chiar prost dak crezi k beaturile sunt facute in hh e-jay. Shtiu toate sound-urile de-acolo shi te asigur k pana acum nu le-am recunoscut pe nici o melodie C.T.C.,Elita,R.A.C.L.A., shi din cate am ascultat nici pe vreo melodie Mafia.
"6. Ipocrizia e o figura de stil des folosita de baieti; ce grea e viata printre blocuri, dar ce frumos merge Mertzul. "-aici sunt (IN SFARSHIT) de acord cu tine shi pe forumul de la hh&Rap park am mai postat mesaje cu privire la acest subiect. Dar eu nu cred k ipocrizia e prezenta doar in hh, nici rock-ul nu a scapat de aceasta molima.
P.S. fii sigur k gandesc mai profund decat itzi potzi imagina, numai k am momente in kre comit paktul de a ma lasa influentzat de nervi shi am reactzi violente verbale la adresa unora care nici makr nu merita efortul.
-
ba voi sunteti varza!
Cum dreacu clasificati voi muzica doar in rock,rapaieli si altele!
Pai sa-ti dau exemple de altele:tema de la the last mohican!
mussorgski-picture of an exibition(exemple-s multe!)
Daca nici muzica asta nu te ppatrunde,inseamna ca nu prea e nimic de patruns!
nu se poate compara rockul cu rapaiala!e ca si cum ai compara pepsi cu coca-cola!
Imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere(sunt frant de oboseala)
Pai sa-ti dau exemple de altele:tema de la the last mohican!
mussorgski-picture of an exibition(exemple-s multe!)
Daca nici muzica asta nu te ppatrunde,inseamna ca nu prea e nimic de patruns!
nu se poate compara rockul cu rapaiala!e ca si cum ai compara pepsi cu coca-cola!
Imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere(sunt frant de oboseala)
- Joao
- Junior Member
Nici eu n-am inteles...
Initial trimis de Fester
1. In primul rand exista o alternativa viabila in alte genuri de muzica mai bine elaborate.
"sa fii peste tot" NU prea inteleg ce vrea sa zica Mafia prin versurile astea. Ma rog, catalina, sa zic asa.
-
Open your minds and your ears !!
J. : "nu se poate compara rockul cu rapaiala!e ca si cum ai compara pepsi cu coca-cola!
Imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere(sunt frant de oboseala)"
Daca nici comparatia Pepsi - Coca Cola nu imi este permisa atunci ce naiba sa mai zic; poate ma lamuresti si pe mine, ca ma ucide curiozitatea de ce nu pot sa fac aceasta comparatie... probabil ca nici Pepsi (lichidul) din sticla de 0.5 nu pot sa-l compar cu Pepsi cel din 2L. E absurd...
Iar la faza cu genurile de muzica se pot face anumite comparatii, desi sunt stiluri diferite, din simplul motiv sunt bagate in catgoria muzica - ei cel putin asa sustin (hhopperii). Si atunci putem vorbi de mesaj, de instrumentatie, de valorile promovate etc.
Ce ma irita cel mai tare e ca dc il intrebi pe Decret dc muzica este o arta o sa-ti raspunda afirmativ / deci HHul e muzica pana la urma, decret ?
La faza cu 'bai verzelor, idolii nostrii adevarati nu folosesc e-jay, ci instrumente kashto, studiouri profesioniste...munca multa ' / sa ma kc, parca o aud pe Cristina - printesa RnB - cum se plange ca toata ziua sta in studio. eu pers cand spun ca instrumentatia e de kkt in hh si dance nu ma refer la un program, un pc sau un mainframe super mega sistem computerizat anume... acelasi drac e, nu tu mana de muzician, stofa de compozitor s.a. E ca diferenta dintre afaceri si bishnitza.
Iar tu Decret care ai impresia ca traiesti si simti peste altii... poate dc o sa treci cu adevarat printr-un proces de maturizare a gandirii o sa simti ce inseamna valoarea.
Asculta careva de pe-aici Yngwie Malmsteen sau Steve Vai ? - sa explice careva masei 'noi facem muzica pt mesaj' ca aia inseamna muzica; ce faceti voi e poate, in cel mai bun caz, cam ce e si dadaismul pt poezie... da chiar, spuneti-i dracu' poezie de strada, ca suna mai bine decat "muzica".
Imi cer scuze pt eventualele greseli la scriere(sunt frant de oboseala)"
Daca nici comparatia Pepsi - Coca Cola nu imi este permisa atunci ce naiba sa mai zic; poate ma lamuresti si pe mine, ca ma ucide curiozitatea de ce nu pot sa fac aceasta comparatie... probabil ca nici Pepsi (lichidul) din sticla de 0.5 nu pot sa-l compar cu Pepsi cel din 2L. E absurd...
Iar la faza cu genurile de muzica se pot face anumite comparatii, desi sunt stiluri diferite, din simplul motiv sunt bagate in catgoria muzica - ei cel putin asa sustin (hhopperii). Si atunci putem vorbi de mesaj, de instrumentatie, de valorile promovate etc.
Ce ma irita cel mai tare e ca dc il intrebi pe Decret dc muzica este o arta o sa-ti raspunda afirmativ / deci HHul e muzica pana la urma, decret ?
La faza cu 'bai verzelor, idolii nostrii adevarati nu folosesc e-jay, ci instrumente kashto, studiouri profesioniste...munca multa ' / sa ma kc, parca o aud pe Cristina - printesa RnB - cum se plange ca toata ziua sta in studio. eu pers cand spun ca instrumentatia e de kkt in hh si dance nu ma refer la un program, un pc sau un mainframe super mega sistem computerizat anume... acelasi drac e, nu tu mana de muzician, stofa de compozitor s.a. E ca diferenta dintre afaceri si bishnitza.
Iar tu Decret care ai impresia ca traiesti si simti peste altii... poate dc o sa treci cu adevarat printr-un proces de maturizare a gandirii o sa simti ce inseamna valoarea.
Asculta careva de pe-aici Yngwie Malmsteen sau Steve Vai ? - sa explice careva masei 'noi facem muzica pt mesaj' ca aia inseamna muzica; ce faceti voi e poate, in cel mai bun caz, cam ce e si dadaismul pt poezie... da chiar, spuneti-i dracu' poezie de strada, ca suna mai bine decat "muzica".
-
LinX - Junior Member
arta
Deja mi s-a acrit de povestea asta cu hh-ul!
"Asculta careva de pe-aici Yngwie Malmsteen sau Steve Vai ? - sa explice careva masei 'noi facem muzica pt mesaj' ca aia inseamna muzica; ce faceti voi e poate, in cel mai bun caz, cam ce e si dadaismul pt poezie... da chiar, spuneti-i dracu' poezie de strada, ca suna mai bine decat "muzica"".
Schimband subiectul, YM are intr-adevar argint viu injectat in degete. Daca nu e nr1 al chitaristilor cu siguranta e unul dintre cei mai tari profesori in domeniu. Nu sunt expert in aprecierea justa a valorii unei solistici de chitara , dar oricum am discutat cu un individ pasionat de instrument (avea si formatie) si tipul era uimit de ce poate sa scoata omul asta. Pardon nu e om!
Dupa opinia mea daca vrei complexitate te duci spre unul ca YM sau SV. La auditie va fi placut surprins in primul rand unul care stie cu ce se mananca chitara si mai apoi ceilati. Intrebarea este daca pricepandu-te foarte bine, chestia asta nu te face sa analizezi prea in amanunt si prea insistent muzica si sa pierzi un pic din farmecul ei? Incepi sa vezi matematic muzica.
"Asculta careva de pe-aici Yngwie Malmsteen sau Steve Vai ? - sa explice careva masei 'noi facem muzica pt mesaj' ca aia inseamna muzica; ce faceti voi e poate, in cel mai bun caz, cam ce e si dadaismul pt poezie... da chiar, spuneti-i dracu' poezie de strada, ca suna mai bine decat "muzica"".
Schimband subiectul, YM are intr-adevar argint viu injectat in degete. Daca nu e nr1 al chitaristilor cu siguranta e unul dintre cei mai tari profesori in domeniu. Nu sunt expert in aprecierea justa a valorii unei solistici de chitara , dar oricum am discutat cu un individ pasionat de instrument (avea si formatie) si tipul era uimit de ce poate sa scoata omul asta. Pardon nu e om!
Dupa opinia mea daca vrei complexitate te duci spre unul ca YM sau SV. La auditie va fi placut surprins in primul rand unul care stie cu ce se mananca chitara si mai apoi ceilati. Intrebarea este daca pricepandu-te foarte bine, chestia asta nu te face sa analizezi prea in amanunt si prea insistent muzica si sa pierzi un pic din farmecul ei? Incepi sa vezi matematic muzica.
- Fester
- Junior Member
E randul meu...
A ascultat cineva Lake of Tears, Anathema, The Gathering, Elend, Moonspell, Graveworm,Canaan,Therion, Dead can Dance?
- Fester
- Junior Member
PS:
De ce-i ceri prea mult Linx lui Decret si-i spui despre dadaism vrei sa faca blocaj cerebral? Nu-i arde si neuronii aia rasfirati prin cutiutza ca o sa coboare de la hh la manele, ceea ce-i cu adevarat grav si irecuperabil.
- Fester
- Junior Member
Re: E randul meu...
Initial trimis de Fester
A ascultat cineva Lake of Tears, Anathema, The Gathering, Elend, Moonspell, Graveworm,Canaan,Therion, Dead can Dance?
-----------------------
Da' Chris Spheeris, Celtic spirit ...?
Hhopper-ilor, datzi un search pe google la Spheeris si-o sa vedetzi cam la ce stie asta sa cante...
Cam aia inseamna sa faci muzica, nu sa dai din potentiometre... :o
Life's a bitch and then you die...
- Thunder
- Junior Member
Re: Open your minds and your ears !!
Deci io m-am saturat shi este ultimul raspuns pe care il mai dau la subiectul asta. E clar k unii au o idee fixa in cap shi indiferent ce ash zice nu voi putea schimba nimic. De ce dracu imi tot zicetzi de Cristina shi altzii asemenea ei??? Voi nu intzelegetzi k nu la latura asta me refer ci la underground, shi pot sa pun pariu k nici makr nu atzi ascultat o melodie under k sa o criticatzi ci doar vorbitzi k sa va aflatzi in treaba. Linx, io zic asha, imprimatzi in mintea ta deosebita ideea k hh nu e muzik, considera-ne ce vrei tu mai putzin muzicieni dar makr lasa-ne naibii in pace, vezi-tzi de rockul tau, de bautura shi de ce tzi-o mai place tzie shi uita k exista hh! Dak nici atunci nu reusheshti, am un Colt pe kre tzi-l pot imprumuta k sa scapi de chinuri. Mai vreau sa adaug k nu am pretentzia k traiesc shi simt peste altzii, nu am facut decat sa imi exprim o parere shi ar fi o nebunie sa ma consider superior in fatza unor oameni pe kre nu ii cunosc. Eu nu sunt ink suficient de matur k sa apreciez valoarea, fie, dar nici tu nu dai dovada de maturitate cand critici ceva ce nu cunoshti!!!!
Fester, makr la mine exista catziva neuroni kre sunt in pericol de a se arde, la tine insa nu e absolut nici un pericol, NU ARE CE SA ARDA. Poate k nu le am eu cu poezia dar nici tu nu cred k ai habar ce e un router(ca exemplu) asha k nu te arunk la afirmatzii mai tampite k tine.
I'm out of here....
Fester, makr la mine exista catziva neuroni kre sunt in pericol de a se arde, la tine insa nu e absolut nici un pericol, NU ARE CE SA ARDA. Poate k nu le am eu cu poezia dar nici tu nu cred k ai habar ce e un router(ca exemplu) asha k nu te arunk la afirmatzii mai tampite k tine.
I'm out of here....
-
pai si ce nu am dreptate?
care e mai buna coca-cola sau pepsi?
voi cam pe asta va certati si sunteti prea incapatanati sa vedeti ca aveti dreptate fiecare in felul vostru (parerea mea)
ca si antevorbitorul meu,nu mai scriu pe acest subiect!
voi cam pe asta va certati si sunteti prea incapatanati sa vedeti ca aveti dreptate fiecare in felul vostru (parerea mea)
ca si antevorbitorul meu,nu mai scriu pe acest subiect!
- Joao
- Junior Member
I just don't give a ..... hop
...
:| La revedere. Drum bun!

:| La revedere. Drum bun!
-
LinX - Junior Member
131 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii