C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mneatza! ascult colinde shi abea ajtebt sa vina seara, sa impodobesc bradu de Craciun!
ninje ca-n poveshti! e frumoooooooooos!
alfel, tocma ce-am concluzionat ca desara o sa fiu beibisití£r, ca n-am cu cine lasa odrasla, ashea ca-mi trimit consuarta la beute shi eo ma sacrific, ramanand acasa sa ...urmaresc celsi cu barselona!:)
ninje ca-n poveshti! e frumoooooooooos!
alfel, tocma ce-am concluzionat ca desara o sa fiu beibisití£r, ca n-am cu cine lasa odrasla, ashea ca-mi trimit consuarta la beute shi eo ma sacrific, ramanand acasa sa ...urmaresc celsi cu barselona!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deci cecule ejti dus cu pluta care e soare da' e si un frig de crapa mama pietrelor si apa de pe strazi s-a transformat in sticla.
in rest ai dreptate, mi s-au oferit cu pupaturili de rigoare o lalea tip broccoli si un trandafir cu multi trandafiri ceea ce e de bine in cadrul mutatiilor genetice s-a reusit.
naie:
~y\:/:rulz:
dfect canta in club a in deschidere la altzi oameni, care pe defect nu i-am mai vazut de o carca de vreme. au venit sa caute caldura bucurestiului, ma gandesc ca daca la bukale e frigu' care e, in toplitza la danshii trebe ca precis crapa muntzii. baics se duce la concert?
in rest ai dreptate, mi s-au oferit cu pupaturili de rigoare o lalea tip broccoli si un trandafir cu multi trandafiri ceea ce e de bine in cadrul mutatiilor genetice s-a reusit.
naie:
~y\:/:rulz:
dfect canta in club a in deschidere la altzi oameni, care pe defect nu i-am mai vazut de o carca de vreme. au venit sa caute caldura bucurestiului, ma gandesc ca daca la bukale e frigu' care e, in toplitza la danshii trebe ca precis crapa muntzii. baics se duce la concert?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
la multzi ani lu persuoanele de secsgzx feminin. care e.
- Fişiere ataşate
-
- pentru cemeizte.jpg (20.55 KiB) Vizualizat de 1292 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
az iar liniste si pace, damn creca o sa munc pentru ca sa deoarece fiindca sa nu ma plictisesc
bine ofendi:
ofenderu 's status is now "i'm not hasting / pi audio L.O.S.T. : 04 No More ". (3/8/2005 9:30 AM)
bine ofendi:
ofenderu 's status is now "i'm not hasting / pi audio L.O.S.T. : 04 No More ". (3/8/2005 9:30 AM)
- gaga
bd + lamultzean la tuate mamele din lumea intreaga nu lasatzi copii pe strada pentru cai pacat, precum shi duamnele, domnishoarele, domnitzele shi chiar tantile de la poshta.
shi mama, daca te utizi acilea (care sper ca nu): LAMULTZANI! ;v
baics, grazie.
alfel, activia de la danone nu bun, nu bun deloc.
shi mama, daca te utizi acilea (care sper ca nu): LAMULTZANI! ;v
baics, grazie.
alfel, activia de la danone nu bun, nu bun deloc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
eu creca asculta ceva lost mai degraba ;m
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
bonzi, sod.
deci am gasit mersu trenurlor onlain, care ce nare onlain asta ca gasesht shi pe vecina de la patru croshetand botoshi. deci scrie aci:
http://mersul-trenurilor.rol.ro/cautare.php?statia1=29*Brasov&statia2=150*Bucuresti+Nord+Gr.+Bas&op=afisare&data_plecarizi=8&data_plecariluna=3&data_plecarian=2004&data_plecari=&orap1=00%3A00&orap2=24%3A00&oras1=00%3A00&oras2=24%3A00&sortare=1&afisare=1
1/P 3006 14:30 18:21
2/P 3008 16:10 20:13 04:03
o fi bune, no fi bune. acuma asta ie.
deci am gasit mersu trenurlor onlain, care ce nare onlain asta ca gasesht shi pe vecina de la patru croshetand botoshi. deci scrie aci:
http://mersul-trenurilor.rol.ro/cautare.php?statia1=29*Brasov&statia2=150*Bucuresti+Nord+Gr.+Bas&op=afisare&data_plecarizi=8&data_plecariluna=3&data_plecarian=2004&data_plecari=&orap1=00%3A00&orap2=24%3A00&oras1=00%3A00&oras2=24%3A00&sortare=1&afisare=1
1/P 3006 14:30 18:21
2/P 3008 16:10 20:13 04:03
o fi bune, no fi bune. acuma asta ie.
-

buenos dias
adica sa ii zic ca ie un P la 14.30 care ajunge la 18.21 si inca un P(ersonal, nu?) la 16.10 care ajunge la 4 dimineatza>???
poa sa se duca si el in plm in gara sau sa sune la aia, ce pln
adica sa ii zic ca ie un P la 14.30 care ajunge la 18.21 si inca un P(ersonal, nu?) la 16.10 care ajunge la 4 dimineatza>???
poa sa se duca si el in plm in gara sau sa sune la aia, ce pln
- gaga
deci ie un Personal la 14.30 care ajunge la 18.21 sau un Personal la 16.10 care ajunge la 20.13. care mersu trenurilor asta sper sa fie din secolu nostru. care io nam telefonu la mine.
-

danone scrie:am primit un semeseu cu cuvintele ezapte:
Ce trenur ied de la bvrasov la bucurest? Az? Deci mam pus in cap
Semnat neatza
io ce ii zic ca nu am abar?
intreaba shi tu la locomotive~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre, daca mae de actualitate, www.cfr.ro
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Deci mam pus in cap
a ajuns pe jos, intre tinp
deci a stat uomu cat o putut in cap, da` tuate are o limita, ashea ca s-o pravalit palanca la pamant(copirait creangí£)!
-

bre io sper sa se descurce ca mi-i frica sa il sun in halu-n care este sa nu inteleaga duamne fereste ca il trimit la aeroport sa se trezeasca pe cine stie unde.
a fo aiulicutzicu online?
a fo aiulicutzicu online?
- gaga