"SPARTUL TARGULUI"???

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

"SPARTUL TARGULUI"???

Mesajde blackleppard » Mar Mar 08, 2005 1:11 am

Am eu impresia sau chiar asa este? am ajuns la "spartul targului"? mai "socializeaza" cineva pe acest forum? sunt "novice" in ceea ce priveste "intrunirile" de acest gen, dar imi dau silintza:-))) A-) imi da si mie cineva un semn de viata? nu sunt prea insistenta de felul meu, asa k....nu e o amenintare!mi-ar placea sa intru-n "joc":-))) mai am "putzintica rabdare"....vorba lui I.L....
blackleppard
Junior Member

Mesajde totviva » Mar Mar 08, 2005 9:07 am

neatza blacklepppard,
bine ai venit pe forum.
de obicei moderatoarea noastra, camitza, este tare prompta :) si ureaza bun venit tuturor, dar din pacate acum este racita si sta acasa.
Nu are acces la net pana saptamana viitoare.
sincer, eu ma bucur ca ai indraznit sa scrii pe forum. :)
sunt multi, foarte multi, care citesc dar nu se prea implica in discutii. probabil le este mai comod asa.
o zi buna si ne mai vedem pe aici :)
totviva
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mar Mar 08, 2005 1:09 pm

totviva scrie:neatza blacklepppard,
bine ai venit pe forum.
de obicei moderatoarea noastra, camitza, este tare prompta :) si ureaza bun venit tuturor, dar din pacate acum este racita si sta acasa.
Nu are acces la net pana saptamana viitoare.
sincer, eu ma bucur ca ai indraznit sa scrii pe forum. :)
sunt multi, foarte multi, care citesc dar nu se prea implica in discutii. probabil le este mai comod asa.
o zi buna si ne mai vedem pe aici :)

In sfarshit!!ma baga si pe mine cineva in seama!! multzam pt "primire"! ce-i drept, si mie mi-a a luat ceva timp k sa ma hotarasc sa ma "implic" nitzel, dar.....here i am!! am cam multe de invatat si mult de recuperat dar imi voi da silintza! insanatoshire grabnica moderatoarei noastre!
blackleppard
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mar Mar 08, 2005 1:11 pm

bine ai venit blackleppard!!!! da, are dreptate totviva;pe mine ma enerveaza si faptul ca site-ul nu este actualizat. si de ce nu scrie pe site cand ii putem vedea pe baieti la TV? daca nu dadeam pe antena 1 duminica la M. Radulescu in momentul in care erau baietii pe scena, nici nu stiam de cantarea lor la emisiune. se poate asa ceva???? cine este responsabil cu site-ul???? noroc de camitza:) ce ne mai pune in tema, ca... :) va pup pe toti, iar doamnelor si domnisoarelor le doresc o zi superba de primavara, cu multa iubire si multe surprize!!!! camitzei iii doresc sa se faca bine cat mai repede!!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mar Mar 08, 2005 1:27 pm

[quote="ursuletroz"]bine ai venit blackleppard!!!! da, are dreptate totviva]

salutare!! incantat de cunoshtintza! pe mine m-au trezit astazi baietzii de la Proconsul! tata e de vina, fiindca a lasat tv fff tare!dar nu regret! am mai apucat sa-i vad si eu!:-))) sa ai si tu o primavara frumoasa, asa cum iti doreshti!
blackleppard
Junior Member

Mesajde micaela » Mar Mar 08, 2005 3:07 pm

blackleppard scrie:Am eu impresia sau chiar asa este? am ajuns la "spartul targului"? mai "socializeaza" cineva pe acest forum? sunt "novice" in ceea ce priveste "intrunirile" de acest gen, dar imi dau silintza:-))) A-) imi da si mie cineva un semn de viata? nu sunt prea insistenta de felul meu, asa k....nu e o amenintare!mi-ar placea sa intru-n "joc":-))) mai am "putzintica rabdare"....vorba lui I.L....

:-:
Blackleppard, bine-ai venit! Speram sa se inmulteasca mesajele pe forum, sa devina unul dintre cele mai active forumuri de pe site.
micaela
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mar Mar 08, 2005 4:11 pm

bine te-am gasit!! si eu sper, fiindca altfel nu mai "apaream" p-aici! sa-mi mai "vindetzi " si mie nishte ponturi, voi, ashtia, mai vechi in bransha!cu multzumiri anticipate!
blackleppard
Junior Member

de 8 martie

Mesajde Florin » Mar Mar 08, 2005 7:28 pm

Bine ati venit pe forum, si la multi ani :-) Camitza, insanatosire grabnica!
Florin
Junior Member

Mesajde totviva » Mar Mar 08, 2005 11:45 pm

"La multi ani!!" era numai pt cei care au venit noi pe forum???? :(
:) fain ca mai treci si tu pe aici.
mersi, :) daca urarea era pt toata lumea :)
totviva
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mie Mar 09, 2005 12:00 am

Florin scrie:Bine ati venit pe forum, si la multi ani :-) Camitza, insanatosire grabnica!

mai de dimineatza, intrasem in panica-ma intrebam dc o sa-mi raspunda si mie cineva. m-au primit catziva sau, cred eu, cateva "camarade" mai spre pranz, asa k "jubilam"! dar...la o asemenea primire nu ma ashteptam....incantata de cunoshtintza, stranger!multzumes pentru urare:-)))
blackleppard
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Mie Mar 09, 2005 9:43 am

neata la toti:)). dam, si eu aceasi problema cu trezitul dimineata o am si eu, de aia nici pe la facultate nu prea mai ajung, dar pt baietii mei de suflet ma trezesc si la 5 daca sunt invitati la vreo emisiune!!!!! la Teo i-am vazut si eu, iar din greseala(traiasca greselile, ca altfel ii pierdeam!!!!!!), unde au cantat"Asculta-mi inima", au stat cam putin, Teo zicand ca aveau multa treaba baietii. singura emisiune pe care o urmaresc in mod constant e Tonomatul lui Maruta, deci acolo nu se pune problema sa-i pierd pe baieti:), numai ca nush daca vor fi invitati in curand la el.apropo, a vazut cineva showul flamingo boys pe acasa aseara?:)))) grozavi tipii:P. hai ca va las, ca ma duc totusi pe la ore azi:)))). numai bine!!!!
ursuletroz
Junior Member

Înapoi la Proconsul