Somnoroshi Dar La Datorie!!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Somnoroshi Dar La Datorie!!

Mesajde blackleppard » Mar Mar 08, 2005 1:23 pm

Cine zice k sa fii artist, sa fii solicitat permanent e perfect, nu stie ce spune....dupa parerea mea.ce faceam eu pe la ora 10 fara cateva minute, in dimineatza asta?pai....dormeam....si....ceva (sau, mai bine spus, cineva) m-a trezit!! erau baietzi de la Proconsul(la emisiunea matinala de la Antena 1) care.....in ciuda faptului ca, presupun, ar fi vrut sa-si prelungeasca somnul (asa, ca mine), nu prea au avut incotro:-((E mi-au dat azi "buna dimineatza"- tata daduse tv ffffff tare...deh!initzial, am avut o reactzie de genul "ce naiba? cine indrazneshte sa/mi tulbure visele matinale?" dar pe urma....chiar mi-am dat seama k a meritat "efortul" de a ma trezi la 10am:-)))
blackleppard
Junior Member

Mesajde sweet_karina » Mar Mar 08, 2005 11:18 pm

ce bine-mi pare k n-am fost singura "suferinda" :)) aveam de gand sa dorm mai mult dar, din cauze independente de vointa mea, a trebuit sa scot capul de sub plapuma si, din reflex, am deschis TV-ul, chiar pe Antena1. Si, dupa ce de 2 zile nu fredonez decat "Altceva", azi-dimineata aveam impresia k e tot in mintea mea :"> si, desi atunci cand sunt trezita fara voia mea sunt un pic iritata, aazi aveam un ranjet pana la urechi. ce inseamna sa te trezesti cu muzica preferata! ;) :yD
sweet_karina
Junior Member

Mesajde blackleppard » Mie Mar 09, 2005 12:05 am

[quote="sweet_karina"]ce bine-mi pare k n-am fost singura "suferinda" :)) aveam de gand sa dorm mai mult dar, din cauze independente de vointa mea, a trebuit sa scot capul de sub plapuma si, din reflex, am deschis TV-ul, chiar pe Antena1. Si, dupa ce de 2 zile nu fredonez decat "Altceva", azi-dimineata aveam impresia k e tot in mintea mea :"> si, desi atunci cand sunt trezita fara voia mea sunt un pic iritata, aazi aveam un ranjet pana la urechi. ce inseamna sa te trezesti cu muzica preferata! ]
asa credeam si eu!:-)))) si....culmea!!!am mai "dat nas in nas" cu baietzii la emisiunea lui Teo!!tot azi!! coincidentza sau poate chiar e un semn...ca m-am intors un pic "in timp"....oricum ar fi, ma bucur k m-atzi "adoptat" si pe mine!!!:-))))))))))))))))))))))) somnic ushor!
blackleppard
Junior Member

Mesajde sweet_karina » Mie Mar 09, 2005 3:13 pm

blackleppard scrie:asa credeam si eu!:-)))) si....culmea!!!am mai "dat nas in nas" cu baietzii la emisiunea lui Teo!!tot azi!! coincidentza sau poate chiar e un semn...ca m-am intors un pic "in timp"....oricum ar fi, ma bucur k m-atzi "adoptat" si pe mine!!!:-))))))))))))))))))))))) somnic ushor!

ne-am "adoptat" reciproc :)))))))))
ce e bine e ca desi nu stiam, am reusit sa-i "prindem" :))))))))
sweet_karina
Junior Member

Înapoi la Proconsul