)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mda, si io am stat in dubiu daca sa o pun pe jasmine in top... ca prea era platinata si machiata. Dar m-am straduit sa privesc dincolo de astea... acu imi pare rau ca din pozele alea nu se poate vedea si dincolo de chip...
Si cu asta am zis totul.
Si cu asta am zis totul.sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
plln, taman am avut un deja-vu :T
shakti, ai mai zis chestia asta si in alta parte (exact asa) sau chiar sunt io paranormala? :yD
in alta ordine de idei, iata ce gaseste omu pe internet: http://www.ceausescu.com/
shakti, ai mai zis chestia asta si in alta parte (exact asa) sau chiar sunt io paranormala? :yD
in alta ordine de idei, iata ce gaseste omu pe internet: http://www.ceausescu.com/

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
nbm..sarpele lu faw nu este veninos. este constrictor.
eu cred urmatorul lucru. baixo va decide cine o sa iasa miss. asa cum Frodo a avut soarta pamantului mijlociu in mainile sale...asa si baixo are in mainile sale (nu va ganditi la prostii) soarta acestui concurs.
inainte de a trage linie la concurs...chiar o sa-i dau un buzz....sa voteze in ultima secunda...
totul se va decide aidoma unui meci din NBA...cu o aruncare de 3 puncte at the buzzer !
eu cred urmatorul lucru. baixo va decide cine o sa iasa miss. asa cum Frodo a avut soarta pamantului mijlociu in mainile sale...asa si baixo are in mainile sale (nu va ganditi la prostii) soarta acestui concurs.
inainte de a trage linie la concurs...chiar o sa-i dau un buzz....sa voteze in ultima secunda...
totul se va decide aidoma unui meci din NBA...cu o aruncare de 3 puncte at the buzzer !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:baixo va decide cine o sa iasa miss.
daca diferentza dintre primele doua locuri este mai mare de zece puncte, n-am nici o shansa sa decid cine este miss.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh scrie:nbm..sarpele lu faw nu este veninos. este constrictor.
e forum de kterinka si aberatzii, deci sarpele constrictor poate avea venin
sau s-a ciocnit in lunga sa viatza de un sarpe veninos, ok? si isi cunoaste confratii... [-(
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
daca ar durea prostia...
ANTI
-

Am mancat, am baut un Ursus...si deja nu mai am stare !
STEAUA ! STEAUA !
Ce bine ca suntem si noi un mare orash al fotbalului european
STEAUA ! STEAUA !
Ce bine ca suntem si noi un mare orash al fotbalului european

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh scrie:am baut un Ursus
acum am inteles de ce scrii numai tampenii: esti beat manga.
ANTI
-

ca-n povesti *p
-

S-a amanat meciul
ce pacat, asteptam un meci frumos cu o noua victorie a stelei
ce pacat, asteptam un meci frumos cu o noua victorie a stelei
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Ar trebui sa le dea niste patine de gheata si un puc in loc de minge :lol: Naspa rau ca ninge, nu ma asteptam la asa ceva. Naspa si pt cei care s-au dus la stadion (cand ma gandesc ca si eu am vrut sa merg...).
Oricum, sunt dezamagit. Azi vroiam sa vad meci! Dar se pare ca nu se mai poate....
FORTZA STEAUA!
P.S. Decret, o sa vii omu'-zapezilor de la stadion
))
Oricum, sunt dezamagit. Azi vroiam sa vad meci! Dar se pare ca nu se mai poate....
FORTZA STEAUA!
P.S. Decret, o sa vii omu'-zapezilor de la stadion
))In the middle of everlasting darkness...
-

ElMundo - Junior Member
Bun, am vazut si meciu'. Steaua a jucat bine, Cristea in mare forma azi. Acu' comitetul fanilor lu' Jasmine se va indrepta asha, usor, usor, afara unde va organiza o bataie cu bulgari. Din program spicuiesc:
- spalarea fetelor
- Cazemata si strategie pura de bataie cu bulgari
- om de zapada in forma de fotbalist.
Reintoarcerea va avea loc in jurul orei 00:00 cand, dupa un ceai fierbinte, se va spune rugaciunea de culcare si asta e....
Ceva doritori?
- spalarea fetelor
- Cazemata si strategie pura de bataie cu bulgari
- om de zapada in forma de fotbalist.
Reintoarcerea va avea loc in jurul orei 00:00 cand, dupa un ceai fierbinte, se va spune rugaciunea de culcare si asta e....
Ceva doritori?

-

Love2Fly - Junior Member