Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
iete ba zoso ca si-a gasit moshu aleasa. ii trimise gigi becali oaia in cale la cora sa il serveasca :yD ;-)
-
monk - Mesaje: 2747
Am plans, am ras, am "trait" experienta teatrala a Doamnei profesoare "stresate"...
Cred ca sunteti o profesoara iubita si cred ca sunteti si in viata reala la fel de "reala" precum scrieti. Nu pot decat sa ma inclin in fata unei asemenea personalitati si mai pot sa mi doresc sa ajung la varsta dumneavoastra la fel de proaspata. (folosesc pluralul de politete pt ca meritati...)
Cred ca sunteti o profesoara iubita si cred ca sunteti si in viata reala la fel de "reala" precum scrieti. Nu pot decat sa ma inclin in fata unei asemenea personalitati si mai pot sa mi doresc sa ajung la varsta dumneavoastra la fel de proaspata. (folosesc pluralul de politete pt ca meritati...)
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
darkshines...te intelegi bine cu rechinii..pentru ca esti una d'a lor. asta e. ti-ai pierdut din stralucirea de alta data...si ai devenit o tocilara neinteresanta care bea ciocolata calda prin baruri si citeste nuvele mediocre.
:yD
:yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
patul lui procust e roman. ti-as da bani sa te fac sa nu te mai prefaci ca nu intelegi.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
multumesc frumos, weet
eu astept o idee, o sclipire ceva... m-am blocat 

To speak is to be silent
-
bre Sod, nu stiu ce facushi matale, dar io am ajuns tzurtzure acasa....shi nici gerul nici zapada nu ma stresau cat Safta.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Darki...imi povestea o tipa care a urmat liceul pedagogic de pe nu-stiu unde ca deviza fetelor care erau peste 80% in acel liceu, la intrebarea ce faci tu in weekend sau ce freci toata ziua: Beau, fumez, ma foot si ma droghez! Cred Work harder, play harder e prin zona... in concluzie...nice ultima intrare! :G
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Trandafirii mi s-au uscat pana la unu = Delphyna
Banuiesc ca-s japonezi.Sunt mai multe cauze:
1 - Apa insuficienta sau administrata necorespunzator
2 - lumina prea slaba
3 - mutari prea dese
4 - trecerea brusca de la o temperatura la alta
5 - umpic de ingrashamant nu strica:)
In rest,foarte trist!Pacat!
Banuiesc ca-s japonezi.Sunt mai multe cauze:
1 - Apa insuficienta sau administrata necorespunzator
2 - lumina prea slaba
3 - mutari prea dese
4 - trecerea brusca de la o temperatura la alta
5 - umpic de ingrashamant nu strica:)
In rest,foarte trist!Pacat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Foarte frumoasa ultima intrare in jurnal Necko, intradevar, cum zice Weet, ai meritat din plin locul unu la Survivor.
Nu stiam ca iti plac masinile
, sper sa reusesti sa iei acel Alfa Romeo pe care ti-l doresti ( un GTV vrei ? ca ala e in poza) !
Nu stiam ca iti plac masinile

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
nice Gabuba...lav ya veli maci... ;-)
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
copiii astia ai nostri scriu din ce in ce mai bine !
k@tzy, foarte fain, totul extrem de sugestiv, bine "imbracat", iar sfirsitul, mai ales, foarte inspirat "botezat". brava !
G., i'm shocked! stiam eu ca semeni cu cineva ! cove
k@tzy, foarte fain, totul extrem de sugestiv, bine "imbracat", iar sfirsitul, mai ales, foarte inspirat "botezat". brava !
G., i'm shocked! stiam eu ca semeni cu cineva ! cove

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
WR scrie:Am murit deja
The Sixth Sense sau The Others ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Darky, nush daca te-ai straduit ca te-am rugat eu, sau te-a asaltat inspiratia, da' io zic merci, am reusit sa zambesc azi
k@tzy, bebe, thank god ca nu mai sunt la liceu, sa am colegi ca ai tai, mi-as plange de mila. frumoasa descriere, fuarte expreziva
Gabubule, cand imi dai un autograf?
oricum, e mai bine sa semeni cu cineva in viata decat cu un mort...

k@tzy, bebe, thank god ca nu mai sunt la liceu, sa am colegi ca ai tai, mi-as plange de mila. frumoasa descriere, fuarte expreziva

Gabubule, cand imi dai un autograf?

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
weet, umpic din ambele
da gabubule, doru inca are usa de fier!!!

da gabubule, doru inca are usa de fier!!!
To speak is to be silent
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale