C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
un inemehashistic bundiminetzu la totz! deci vremurile e ashea cu ie! basescu e v vashingtonie, shi B0teve se da rotund cu colejii de la fox!
alfel ie bine, am reintrat in normal, zapada shi -13 grade!
deci esplicatzie: ma mut (a patra oara in 6 ani) shi sunt in constructzii! cine zice ca se pricepe la gleturi, rigipsuri, scafe, gresii, faiantze, termoteci, termopane, termo...suri, mobila shi alte alea?
alfel ie bine, am reintrat in normal, zapada shi -13 grade!
abea acuma am observat ca filu sa bagat la program dala redus de 4 ore de lauza (
deci esplicatzie: ma mut (a patra oara in 6 ani) shi sunt in constructzii! cine zice ca se pricepe la gleturi, rigipsuri, scafe, gresii, faiantze, termoteci, termopane, termo...suri, mobila shi alte alea?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
veri morning evribodi.
ca doara nu era sa fie ceva normal in Romania. dacanu prin altceva, macar prin viscol si zapada sa esim in evidenta.
ca doara nu era sa fie ceva normal in Romania. dacanu prin altceva, macar prin viscol si zapada sa esim in evidenta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
alaleo
azi se anuntza cutremur prin zona magazinului muzica. tine-ti aproape sa va ti-n la curent cu amanunte.
azi se anuntza cutremur prin zona magazinului muzica. tine-ti aproape sa va ti-n la curent cu amanunte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sa cresti mare fata draga nu fii trista finca ie pacat.
sadfk: nush daca at mai vazut asta, da oricum...
sadfk: nush daca at mai vazut asta, da oricum...
- Fişiere ataşate
-
- Viitoarea operatie a lui Michael Jackson.jpg (13.2 KiB) Vizualizat de 933 ori
-

weed13 - Mesaje: 1868
-

neatza - Mesaje: 5820
Stiri din centrul universului:
- e soare
- ghioceii shi zambilele = zarnacadelele au inceput sa sebata cu zapada
- cladirile cu acoperish in doo ape sunt de o nezimtzire fara margini(arunca cu zapada in uamini,iar cele care nu pot sa arunce cu zapada,scuipa cu nerushinare pe scafarliile chelioshilor)
- ploiestiul e un imens patinoar in continua dezghetzare
- o gajica a cazut cu curu-ntr-o balta incercand sae fereasca de un taxi prevazut la rotzi cu hidrant
- randunica asha zboara
- iar eu frec menta p-acilea
- e soare
- ghioceii shi zambilele = zarnacadelele au inceput sa sebata cu zapada
- cladirile cu acoperish in doo ape sunt de o nezimtzire fara margini(arunca cu zapada in uamini,iar cele care nu pot sa arunce cu zapada,scuipa cu nerushinare pe scafarliile chelioshilor)
- ploiestiul e un imens patinoar in continua dezghetzare
- o gajica a cazut cu curu-ntr-o balta incercand sae fereasca de un taxi prevazut la rotzi cu hidrant
- randunica asha zboara
- iar eu frec menta p-acilea
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
deci vezi shi reciproca la inbox.
+ ca ma gandesc ca puate az o sa mai dau un AKM "limited edition" numa pentru catziva oamini. am o piesa de mare angajament, numa buna de uichend.
unte atz plecat bre ? am ramas singuru la fabrica ?
+ ca ma gandesc ca puate az o sa mai dau un AKM "limited edition" numa pentru catziva oamini. am o piesa de mare angajament, numa buna de uichend.
unte atz plecat bre ? am ramas singuru la fabrica ?
-

Daca lipseshte danone, e normal sa-i tzina careva locu nu?Lojic!
Deci, : mancarica de fasole shi de spanac,pate de sibiu, + branza topita + kaiser,paine shi gogoshari in otzet,+ una bucata shorici proaspat shi doo buc tzigare.Cam asta e retzeta care duce la o shi mai mare lene.
Deci, : mancarica de fasole shi de spanac,pate de sibiu, + branza topita + kaiser,paine shi gogoshari in otzet,+ una bucata shorici proaspat shi doo buc tzigare.Cam asta e retzeta care duce la o shi mai mare lene.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
tocma am vorbit cu danone, sau cel putin asa cred, ca era vocea ei , doar ca se auzea de undeva din fundul grotei, de unde razbeau nijte sunete sparte si inspaimintatoare ca de vrajitoare. si mi-a spus sa va transmit meniul ei pe zioa de azi si nu numai:
la micul dejun algocalmine in conbinatie cu parcetamol sinus, gustarea de ora 10 - ceai de tei cu otet la talpi, la prinz - nurofen pentru raceala si gripa, vitamina C, cu salata de polidin doo fiole intramuscular fesier, la five o'clock traditionalul ceai de tei cu otet la talpi + strepsils de lamiie iar la cina inca un nurofen cu ceai fervex si frectii cu carmol asezonate cu ventuze frumos plasate echidistant pe tot spatele. ca desert, plapuma pe ochi si somn de voe.
si cica sa va zic saliu. saliu.
la micul dejun algocalmine in conbinatie cu parcetamol sinus, gustarea de ora 10 - ceai de tei cu otet la talpi, la prinz - nurofen pentru raceala si gripa, vitamina C, cu salata de polidin doo fiole intramuscular fesier, la five o'clock traditionalul ceai de tei cu otet la talpi + strepsils de lamiie iar la cina inca un nurofen cu ceai fervex si frectii cu carmol asezonate cu ventuze frumos plasate echidistant pe tot spatele. ca desert, plapuma pe ochi si somn de voe.
si cica sa va zic saliu. saliu.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
aaasha. bien ca am lamuritara problemele. neam scapat deo grije. picat shi netu, cules de pe jos shi ashezat iarash la locul lui.
dejavu la meniu de mai sus, care mai saptamana trecuta shi eu ...insanatoshire grabnica sa fie.
dejavu la meniu de mai sus, care mai saptamana trecuta shi eu ...insanatoshire grabnica sa fie.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre nocturno, deci am vorbit cu respectivu sha zis ca vine shi dansu. acu ramane sa ne stabilim pe mail la ce ora ezacta ne vedem la locanta. mie deja mie sete.
-

domnu de la emitzatoru bujetar de imagini, po` sa-ntreb daca ma trecetz shi pe mine pe lista restransa cu cei ce vor primi limitidedishonu de la acaemu de azi?
nu de alta, da` am vazt asara ca Basescu l-o rugat pe Bush sa puna shi Romania pe lista cu Polonia shi Slovacia referitoare la vize. Shi cand l-o intrebat Moraru ca ce-nseamna asta, o zis ca nu poate sa avanseze teorii, dar inseamna sigur ca vom beneficia de aceleashi conditzii ca polonezii, slovacii (shi crenwurshtii, asha adauga eu!).
nu de alta, da` am vazt asara ca Basescu l-o rugat pe Bush sa puna shi Romania pe lista cu Polonia shi Slovacia referitoare la vize. Shi cand l-o intrebat Moraru ca ce-nseamna asta, o zis ca nu poate sa avanseze teorii, dar inseamna sigur ca vom beneficia de aceleashi conditzii ca polonezii, slovacii (shi crenwurshtii, asha adauga eu!).
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bre naie, akmu limited edition a fost asha de limitat ca nu la primit niminea pe motiv ca nu lam mai trimis.
taman cand ma apucam sa intreprind intreprinderea propusa, ma pocnit in ciafa o lene de nam mai fost in stare de nimica. asha ca sa dus pulii de suflet initziativa. sau, mai plasctic vorbind, ca sa-l citez pe plesu: a incremenit in proiect.
taman cand ma apucam sa intreprind intreprinderea propusa, ma pocnit in ciafa o lene de nam mai fost in stare de nimica. asha ca sa dus pulii de suflet initziativa. sau, mai plasctic vorbind, ca sa-l citez pe plesu: a incremenit in proiect.
-

deci matz lamurit! ie bine, ramane-asha!
-

bre, macar nu mai promitzi aiurea sa faci sperantze in deshert la saracii uameni de sa ramaie cu uochii atzintitzi in van pe televizoare. de ecsemplu, filu treia sa paraseasca biurou acu doo ore da' din cauza la limitedediton a stat saracu duar duar. shi la ce bun ?
deci am shi io oareshce rugaminte, un sidiu, unu deocamdat, in scopu de inscriptzionat cu nejte stuff, pe care o sa le scriu pe mana ca sa nu uit cum naiba le zice.
deci am shi io oareshce rugaminte, un sidiu, unu deocamdat, in scopu de inscriptzionat cu nejte stuff, pe care o sa le scriu pe mana ca sa nu uit cum naiba le zice.
-

-

bre, noroc cu naiti, manca-o-ar tata, ca-mi aduse aminte ca tempus fugit(irepararabile, sigur ca da)! ceia ce ma face sa ma gandesc c-ar fi momentu despartzirii nuastre pe sabtamana in (s)curs! ma duc sa strang semnaturi de la cei 5 vecini de pe scara in vederea amplasarii centralei! problema va fi cu vecinu de dedesubt, pe care tocma ce l-am cam inundat de proba, ieri!:)
haipa!
haipa!
-

ma pocnit in ciafa o lene de nam mai fost in stare de nimica.
datziar 'Mnezeu sanatate ca mare bucurie imi facusi. pocnitear de luni pana vineri tot anu deacu incolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
betzivani tradatori sa va ducetz la beri cand unii uameni poa sa cuaca friptura direct pe ciafa la o tenperatura de care s-a speriat si termometru.
alfel in afara de alea zise de neco mai am inca umpic si termin si un bidon de 5 kile de vin de tzara ca cica vinu fert e bun la gripa. si e bun ca la un kil bag o ora doo de somn si revin cu o bere doo dupe, poi iar vin ... ca de halit nu are rost sa halesc ca nu simt nici gust nici miros.
dialup sucks asa ca bere placuta, uichend placut si sa ne auzim cu bine cel mai probabel luni.
p.s. si sar'na de telefuane cui mi-or dat va si anume multzamesc.
alfel in afara de alea zise de neco mai am inca umpic si termin si un bidon de 5 kile de vin de tzara ca cica vinu fert e bun la gripa. si e bun ca la un kil bag o ora doo de somn si revin cu o bere doo dupe, poi iar vin ... ca de halit nu are rost sa halesc ca nu simt nici gust nici miros.
dialup sucks asa ca bere placuta, uichend placut si sa ne auzim cu bine cel mai probabel luni.
p.s. si sar'na de telefuane cui mi-or dat va si anume multzamesc.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

deci sa shutit shefu. acuma, sa plec shi io sau sa mai stau zece minute pana termin programu?
cat tinp dezleg dilema va doresc sa va insanatoshitzi dana, shaki. uichend shi sarbatori fericitzi !
cat tinp dezleg dilema va doresc sa va insanatoshitzi dana, shaki. uichend shi sarbatori fericitzi !
-

bre, eo plec dacilea la 16.45. ajung acolo la ora stabilita in prealabil, da nu mai devreme.
auz, ia stai cu mobila peapruape.
deci alivoar haipa !
auz, ia stai cu mobila peapruape.
deci alivoar haipa !
-

'traitz
az presteaza cineva?
az presteaza cineva?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117