Concert!!!!

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Concert!!!!

Mesajde blackleppard » Vin Mar 11, 2005 1:31 pm

Scuzata sa fiu daca nu am siut pana acum dar.....mi-a "shoptit" cineva cum ca ar fi coincert Proconsul la TNB, luni, 14 martie ;-) la ora 19:30. sper sa nai gasesc bilet!!daca am acest noroc, poate "culeg" si cateva poze (evident,daca mi se va permite).Asa k, voi, care suntetzi mai aproape venitzi sa "ragushim" un pic alaturi de baietzi!!think fast pt k s-ar putea sa ramanem "p-afara" \:/
blackleppard
Junior Member

Mesajde Florin » Vin Mar 11, 2005 2:21 pm

Leopardule, din motive care nu tin de vointa noastra, concertul s-a amanat pentru 16 Mai.
Florin
Junior Member

Mesajde blackleppard » Vin Mar 11, 2005 10:47 pm

Florin scrie:Leopardule, din motive care nu tin de vointa noastra, concertul s-a amanat pentru 16 Mai.

am ramas fara grai.... :nope: nu pot sa cred... :cry: :cry: tocmai pe 16 mai???si mai sunt si in sesiune....bu-hu-hu....vreo veste buna nu puteai sa-mi dai? :-S ashtept.....ati luat vacantza in ceea ce priv bucureshtiu'?? poate stii macar tu ceva...nu de alta, dar trebuie sa vad cum imi impac "pasiunea" pt voi cu....lucrarea de diploma!nici una, dar nici cealalta nu ma "slabesc" ;-) sper sa va vad curand!
blackleppard
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Mar 11, 2005 11:18 pm

:)) si eu am exact aceeasi problema, si eu am licenta, si faptul ca concertul e in mai... sper totusi sa ajung. deja imi luasem bilet de tren pt 14 martie, dar de acuma il pastrez ca amintire:).ooooofff, ce nu fac eu pt a-i vedea in concert!!!! in 2001, au avut concert la Iasi cu o zi inainte de bacu' meu, si ce??? am putut sa lipsesc????? cu toata frik mea de bac, dar mai important era concertul Proconsul!!!!!!!:) asa si acum. sper ca pe 16 mai sa fiu la sala palatului!!!! va pup pe toti!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde blackleppard » Sâm Mar 12, 2005 8:40 am

'neatza!!bine k nu sunt singura in situatia asta!!nu o zic k si cum m-as bucura k ..."moare si capra vecinului", dar.....e incurajator!poate o sa ne intalnim inainte de conceret in bucuresti, k sa facem schimb de pareri ...pe aceeasi tema:PROCONSUL:-)))))K doar n-o sa vorbim despre licentza.....sa ai o zi frumoasa! e valabila urarea pt toti cei de pe forum!
blackleppard
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Sâm Mar 12, 2005 12:36 pm

:)))) mai stii??? poate ca o sa vb putin si despre licenta!:)))) mi-ar placea fffff mult sa ne intalnim!!! acum va las, nu inainte de a va ura sa aveti o zi superba!!!!!!! pa pa!!!
ursuletroz
Junior Member

Mesajde blackleppard » Vin Apr 15, 2005 10:25 am

am aflat ca maine, pe 16 aprilie, baietzii vor canta si ne vor incanta in Piatza Constitutziei, in Buc. nu stiu ora exacta, fiindca vor canta mai multe trupe, dar ma gandesc ca exista persoane interesate:-)))) eu inca sunt scoasa "din circuit":-((((( Concertul e organizat de Natzional FM. SA AVETZI O ZI FRUMOASA!
blackleppard
Junior Member

Înapoi la Proconsul