Intrebare

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Intrebare

Mesajde blackleppard » Joi Mar 10, 2005 9:08 pm

Stateam ieri si ma gandeam care ar fi motivul pt care ne-am "adunat" pe forum-ul Proconsul:-) fiindca daca ati fi vrut doar sa "comunicatzi", sa va facetzi noi prieteni, ati fi ales msn-ul, meesenger-ul, etc.Eu sunt sincera (cand imi permit), asa k voi fi sincera si de data asta.recunosc faptul k am accesat site-ul oficial al baietzilor pt a vedea nishte fotografii cu.....Florin (da!si eu sunt om...) insa mi-a trecut repede isteria "de pushtoaica" ce ma cuprinsese cand l-am vazut in "Baza militara":-)) mi-am innebunit vreo 2 zile prietenul:-)))))) ;-) si pe urma gata!!!mi-a placut ce am descoperit AICI asa k m-am hotarat sa ...raman ~) nu se pune problema daca mi-ar placea sau nu muzik baietzilor....esteo prezumtie ABSOLUTA!!! Eu m-am "spovedit"-acum e randul vostru *p ~)
blackleppard
Junior Member

Mesajde lixandru » Joi Mar 10, 2005 10:59 pm

Buna blackleppard,
Eu intru pe acest forum din mai multe motive, unul fiind acela ca imi place muzica in general si Proconsul in "particular" dar nu numai.
Un alt motiv ar fi acela ca prietena noastra Camitza ne pune la dispozitie informatii utile, care mie imi sunt de mare folos. E adevarat ca as putea afla acele "informatii" si singura, dar hai sa zicem ca s-a creat asa un cerc al "scurgerii" informatiilor pe care eu il respect. Cat despre "spovedanie" nici vorba in ceea ce ma priveste!
Next please!
Joanne & Co
lixandru
Junior Member

Mesajde ursuletroz » Vin Mar 11, 2005 12:07 am

:) next, next!! I guess it's me. ... dc am intrat eu pe forum??? pt ca de cand ii cunosc pe baieti, le tremiteam scrisori la un post de radio din iasi, la roton, si ma saturasem. bodo mi-a dat vestea cea buna, cum ca au site!!! c faaaain, am zis eu!! si, chiar daca la inceput nu scriam prea mult, din cauza lipsei de timp, de cand nu mai lucrez chiar ma bucur ca am timp sa intru macar de 5 ori pe zi pe site.noutatile le aflu si eu tot de la camitza, si ii multumesc pentru asta!!! mi-am dorit mult sa stau la palavre cu altii care asculta cu placere Proconsul, care admira baietii, si site-ul e locul cel mai bun.da, mi-ar placea sa ne intalnim candva, poate la concertul lor din mai, si sa ne cunoastem si face 2 face:). daca tot suntem la ceasul adevarului, sa va spun si ce ma enerveaza la culme:faptul ca baietii, adik Florin, raspund ffffffffff greu!!!!!!!!!! ii inteleg, doamne fereste; dar, siteul trebuie actualizat, trebuie terminat. si mi-as dori sa putem sa vorbim online si cu cate unul din ei. chiar imi place provocarea lansata de tine, blackleppard!!! sa va zic ca ii iubesc pe acesti baieti, ca ador muzica lor, ca nu lipsesc de la nici un concert pe care il au in iasi, ca am colectie de autografe, de afise de la concerte,nu cred ca mai are nici un rost; se subinteleg toate astea!! eu felicit pe toti care intra pe acest site, si care nu se rezuma numai la atat, ci chiar mai scriu cate ceva, incearca sa vada care e pulsul.va doresc noapte buna acum, un inceput de weekend extraordinar, iar camitza observ ca inca mai sta la pat:(!!! pa pa.
ursuletroz
Junior Member

Mesajde blackleppard » Vin Mar 11, 2005 12:30 pm

[quote="ursuletroz"]:) next, next!! I guess it's me. ... dc am intrat eu pe forum??? pt ca de cand ii cunosc pe baieti, le tremiteam scrisori la un post de radio din iasi, la roton, si ma saturasem. bodo mi-a dat vestea cea buna, cum ca au site!!! c faaaain, am zis eu!! si, chiar daca la inceput nu scriam prea mult, din cauza lipsei de timp, de cand nu mai lucrez chiar ma bucur ca am timp sa intru macar de 5 ori pe zi pe site.noutatile le aflu si eu tot de la camitza, si ii multumesc pentru asta!!! mi-am dorit mult sa stau la palavre cu altii care asculta cu placere Proconsul, care admira baietii, si site-ul e locul cel mai bun.da, mi-ar placea sa ne intalnim candva, poate la concertul lor din mai, si sa ne cunoastem si face 2 face:). daca tot suntem la ceasul adevarului, sa va spun si ce ma enerveaza la culme:faptul ca baietii, adik Florin, raspund ffffffffff greu!!!!!!!!!! ii inteleg, doamne fereste]
ehe....ziua buna, prieteni! fiindca tot spuneai ca nu prea "pune umarul" lumea la acest forum.....stii cum e...la inceput entuziasmul da pe-afara, iar pe urma....sunt noua si nu-mi permit sa fac alte comentarii...noroc ca berea aduce inspitatzie...am lansat aceasta intrebare ,aseara, aflandu-ma sub influentza....alcoolului A-) eram curioasa!!si mai am o intrbare: cand o sa am si eu placerea s-o o "intalnesc" pe Camitza???am tot "auzit" de ea!! :sal:
blackleppard
Junior Member

Mesajde micaela » Vin Mar 11, 2005 2:03 pm

blackleppard scrie:ehe....ziua buna, prieteni! fiindca tot spuneai ca nu prea "pune umarul" lumea la acest forum.....stii cum e...la inceput entuziasmul da pe-afara, iar pe urma....sunt noua si nu-mi permit sa fac alte comentarii...noroc ca berea aduce inspitatzie...am lansat aceasta intrebare ,aseara, aflandu-ma sub influentza....alcoolului A-) eram curioasa!!si mai am o intrbare: cand o sa am si eu placerea s-o o "intalnesc" pe Camitza???am tot "auzit" de ea!! :sal:

Salut Black...
Pe Camitza o s-o cunosti mai mult ca sigur luni, este bolnava acum si doar luni isi va face aparitia pe forum. Acasa nu are net. Sigur o vei indragi. Ea este si moderator pe forum, ea ne aduce vestile despre baieti si concertele lor si nu numai.
O zi frumoasa sa ai!
:)
micaela
Junior Member

Mesajde sweet_karina » Sâm Mar 12, 2005 11:39 am

sa fiu sincera, eu am intrat printr-o intamplare. muzica celor de la Proconsul imi place fffff mult (cred k toti cei care sunt pe-aici simt acelasi lucru) si-i admir f mult pe baieti. si, dupa un concert de-al lor aici,in Constanta (de la care nu lipsesc, orice ar fi!!! ), mi-am dat seama ca eu n-am mai intrat de mult pe site-ul trupei, asa k am inceput sa-l "cercetez", si am zis sa vad cum este si forumul. acum sunt super fericita ca forumul este activ si nu ma pot abtine sa nu-l accesez macar de 2-3 ori pe zi (desi nu se schimba foarte multe la un interval asa de mic :( ) va pupicesc! ne mai citim ;)
sweet_karina
Junior Member

Înapoi la Proconsul