Care a fost cel mai frumos moment din viata?
Moderator: anjin-san
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Care a fost cel mai frumos moment din viata?
Nu stati mult pe ganduri si spuneti cand ati simtit ca raiul este pe pamant... ;-) (daca imi permiteti aceasta exprimare metaforica)... Deci sa vedem...
We come to love not by finding the perfect person but by learning to see an imperfect person perfectly!
-
EMANUELLE - Junior Member
tanti EMANUELLE, in primul rand felicitari pentru seria de filme cu care ai bucurat ochii unor barbati. in al doilea rand trebuie sa shtii ca atunci cand deschizi un thread nou primul post contine punctul tau de vedere asupra a ceea ce urmeaza sa se discute.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mea Culpa

Cel mai frumos moment a fost acum vreo 2 ani, totusi si acum cand mi-l aduc aminte imi da fiori

Adevarul este ca pana acum nu am mai avut parte de astfel de momente speciale dar timpul nu este trecut...
We come to love not by finding the perfect person but by learning to see an imperfect person perfectly!
-
EMANUELLE - Junior Member
Cand au cantat unii "Sweet home alabama" just for me... 
Nu stiu daca a fost "cel mai frumos moment din viata mea", insa cu siguranta a fost unul dintre cele mai emotionante. :p

Nu stiu daca a fost "cel mai frumos moment din viata mea", insa cu siguranta a fost unul dintre cele mai emotionante. :p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Apropos de cantat....unul dintre cele mai emotionante momente pe care le-am trait..a fost la ziua mea in 2000...cand ciuc, prietenul meu ukrainean, mi-a cantat special...imnul Uniunii Sovietice. Doar pentru mine. Moment foarte inaltator...pe care l-am trait cu mana la inima.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Amaterasu scrie:Cand au cantat unii "Sweet home alabama" just for me...
"Sweet home Alabama" :B :yD
- crazyro
- Junior Member
nu stiu dak a fost cel mai frumos dar a fost un moment foarte frumos atunci cand m-am sarutat prima oara cu un gagic kre inainte nu il puteam suporta iar dupa aceea m-am indragostit de el.c bn k nu mai sunt acum indragostita de el
-
ina_cicky - Junior Member
marian jan scrie:eu am avut cel mai fericit moment,dar nu mi-l amintesc.
primul sarut, nu ?

cel mai fericit moment, cand am reushit la gradinitza, grupa mare, la doo sectzii simultan, pe locurile fara plata !
-
nocturna - Mesaje: 8725
Cand cea mai frumoasa fata din scoala a spus "Da!" la intrebarea "Vrei sa fii prietena mea?".
Intrebarea era scrisa pe un biletel.
Eram in cls a V-a
Intrebarea era scrisa pe un biletel.
Eram in cls a V-a

-
Invincible - Mesaje: 2145
1 Cubete, n-am nicio poza; doar Tzutzu poate confirma.
2 Asta e, mai, Cubuletz… trebuie sa te resemnezi. Fetele frumoase sunt luate intotdeauna de cei indrazneti, iar eu, copil crescut la tzara, unde mai pui ca unul din bunici a fost locotenent…
3 Cand voi mai posta aici voi scrie: “Cand am facut sex cu doua fete”, ca asta e “damblaua” mea din ultimul timp. O sa pun si poze, asa ca pregateste-ti streangul fiindca voi trai inca un vis de-al tau.
2 Asta e, mai, Cubuletz… trebuie sa te resemnezi. Fetele frumoase sunt luate intotdeauna de cei indrazneti, iar eu, copil crescut la tzara, unde mai pui ca unul din bunici a fost locotenent…
3 Cand voi mai posta aici voi scrie: “Cand am facut sex cu doua fete”, ca asta e “damblaua” mea din ultimul timp. O sa pun si poze, asa ca pregateste-ti streangul fiindca voi trai inca un vis de-al tau.

-
Invincible - Mesaje: 2145
stimabililor (va stiti voi care), abtineti-va. Nu de alta, da' e luni dimineata si am draci (pleonastic vorbind), asadar am sters cele trei mesaje care stricau tredu.
Daca recidivati, va anunt ca azi sunt generoasa. In ceea ce priveste cartonasele rosii.
Asadar, daca nu aveti ceva ontopic de zis, lasati tredul asta in pace.
ps - irefutabile, te rog sa-i povestesti pe pm lu' cubu toate punctele alea si asa mai departe sau sa deschizi tred pe aberatzii, treaba ta.
Daca recidivati, va anunt ca azi sunt generoasa. In ceea ce priveste cartonasele rosii.
Asadar, daca nu aveti ceva ontopic de zis, lasati tredul asta in pace.
ps - irefutabile, te rog sa-i povestesti pe pm lu' cubu toate punctele alea si asa mai departe sau sa deschizi tred pe aberatzii, treaba ta.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
uii cel mai frumos moment din viata...acum cca un an cand eram la sesiunea de autografe Nightwish si mi-a semnat Tuomas afisul in dreptul lui...in dreptul lui ala micu' *biggrin* si s-a uitat cu ochii 'ceia verzi-albastri inspre mine de-am simtit ca ...artificii si tot tacamul...apoi ar fi concertul Nightwish de atunci...ultimul concert Nightwish in varianta Tarja-baietii
Ah da, si primul sarut si alte chestii lacrimogeno-porcoase d-astea de povestit la nepoti. Si-ar mai fi balul de sfarsit de a 12-a...de fapt tot liceul a fost un moment de inefabila frumusete suspendat in timp, unic, irepetabil si irefutabil. Na!
Ah da, si primul sarut si alte chestii lacrimogeno-porcoase d-astea de povestit la nepoti. Si-ar mai fi balul de sfarsit de a 12-a...de fapt tot liceul a fost un moment de inefabila frumusete suspendat in timp, unic, irepetabil si irefutabil. Na!
- FleurDuLys
- Junior Member
Simplu: cand la sesiunea de autografe Nightwish Tuomas mi-a semnat afisul in dreptul... probabil erau mesaje subliminale.si momentul in care privirile noastre s-au intersectat si nah, imagini de telenovela,artificii, floricei si fluturele and so on (iubi, sper sa nu te puna cel rau sa accesezi pagina asta vreodata ;/) si ar mai fi da(...) completati spatiile punctate si... balul de absolvire cand am avut o epifanie: cum ca tre' sa imi iau adio de la copilarie (or so they say
). nu stiu daca sunt cele mai frumoase momente dar cu siguranta sunt clipe care m-au marcat si de care imi aduc aminte cu placere.

- FleurDuLys
- Junior Member
la mine au fost mai multe, dar cel mai notabil...care nu o sa-l uit never-ever, ca sa citez pe cineva foarte drag mie..."singurul de nota 10" , a fost in ianuarie 2005, dimineata la ora 5 si ceva cand l-am sarutat pentru prima oara(si am crezut ca lesin din cauza "fluturasilor" si de fericire...) pe cel cu care mi-am petrecut multe clipe superbe inainte de eveniment si milioane de clipe superbe dupa... dar care din pacate a dorit sa iasa din viata mea
ciudat cum o mare dezamagire reuseste totusi sa lase in urma atatea amintiri frumoase..
ciudat cum o mare dezamagire reuseste totusi sa lase in urma atatea amintiri frumoase..
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
Shaki pai intr-un alt thread imi spuneai ca ma placi... acum eu ce sa mai inteleg din asta?
Apropos, inca mai am acel afis, pentru doritori 10 mii si ii las sa-l atinga
(doar cu doua deste, mai mult nu
)
am mai scos din cutiutza cu amintiri un moment foarte frumos: cand mi-am luat autograf pe 'matusa julia si condeierul' de la m.v. llosa

am mai scos din cutiutza cu amintiri un moment foarte frumos: cand mi-am luat autograf pe 'matusa julia si condeierul' de la m.v. llosa
- FleurDuLys
- Junior Member
glumeam, adik eram invidioasa. in momentul cu sesiunea de autografe respectiva, eu eram la servici sa muncesc k sa imi fac rost de bani de bilete la concerte... 
ontopic, abarnam

ontopic, abarnam
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma