C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
io, penserate.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
djin & tonic. cel mai bun contraceptiv impotriva malariei.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

alculijtilor.ua!
deci am sa fac un anuntz.cert ieste ca saptamana care tocma sta sa vina voi fi prezent in bucurejt drept ptr care il rog pe memetu si pe nocturna sa ma contacteze prin semese care este.asta ie tot.eo sunt bine santos si in curandu apropiat o sa am si net.nonstop.aipa!
deci am sa fac un anuntz.cert ieste ca saptamana care tocma sta sa vina voi fi prezent in bucurejt drept ptr care il rog pe memetu si pe nocturna sa ma contacteze prin semese care este.asta ie tot.eo sunt bine santos si in curandu apropiat o sa am si net.nonstop.aipa!
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
vezi ca danone tzine la o gripa de ceva vreme, deci nu carecumva sa o contactezi prin sms ca se ia.
altfel zis, looking forward la nonstop net. mai ales daca e cu dgin & tonic.
altfel zis, looking forward la nonstop net. mai ales daca e cu dgin & tonic.
-

alalei paraclatine bolnave si obosite
vam zis ca miam bagat net acasa? nuuu? iote va spui acu , miam bagat net acasa asa ca voi sta cu ochiu verde pe voi nonstop
baics, traji la jug azi?
vam zis ca miam bagat net acasa? nuuu? iote va spui acu , miam bagat net acasa asa ca voi sta cu ochiu verde pe voi nonstop
baics, traji la jug azi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
alaleo
aiule, com dabitiud
aiule, com dabitiud
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
elau. az ie ca un fel de zi de paste, numai ca ie craciun. plus ca aseara am ajuns la concluzia ca mias dori sa beau o techila de cazan, de la un peizan mexican get beget.
-

weed13 - Mesaje: 1868
alaleo
az e luni.
hai a-i noshtrii!
az e luni.
hai a-i noshtrii!
ANTI
-

"deci am auzit ca vine primavara! ar fi frumos, chear daca nu cred ca-mi dau prea bine seama ce ie aia. dar daca e sa vina cineva, apoi poa` sa vina shi primavara. batranii de prin partea locului spun ca primavara e ceva verde, caldutz shi cu un miros proaspat. in cazu` asta, pentru mine primavara este gresia din baie, incalzita prin shapa(:)) shi spalata de curand."
ceva de genu asta ar zice fi-miu daca ar putea vorbi!
alfel, ie bine, gradele ie cu plus shi ninge linishtit. la tihutza, zapada nu e de 4 metri, cum ziceau aia de la proteve, ie doar de 3!
buna dimineatza!
ceva de genu asta ar zice fi-miu daca ar putea vorbi!
alfel, ie bine, gradele ie cu plus shi ninge linishtit. la tihutza, zapada nu e de 4 metri, cum ziceau aia de la proteve, ie doar de 3!
buna dimineatza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bd
in sfarshit a venit shi primavara lu filu, shi deimpreuna cu dansa a inmugurit shi gropile din carosabil shi a inceput shi campionatul foarte intim shi intern de folbal care a debutat inpresionant cu pleshan legat de bolovanul maxima care se afunda iute shi sigur in diviza be shi cu un spectacol dat de galeria timishoarei. alfel, viatza ie frumuasa vazuta prin uochii tribunului schizoid care sa mutat din salonul cel ocupa de atata amar de vreme, intraltul la fel numa ca onorific, plin de verdeatza, mult mai linijtit, aierisit shi luminat, cu medicamentatzie conpensata. sai fie intrun cias bun.
aoleo :cry: da' cu ciam greshit ?
in sfarshit a venit shi primavara lu filu, shi deimpreuna cu dansa a inmugurit shi gropile din carosabil shi a inceput shi campionatul foarte intim shi intern de folbal care a debutat inpresionant cu pleshan legat de bolovanul maxima care se afunda iute shi sigur in diviza be shi cu un spectacol dat de galeria timishoarei. alfel, viatza ie frumuasa vazuta prin uochii tribunului schizoid care sa mutat din salonul cel ocupa de atata amar de vreme, intraltul la fel numa ca onorific, plin de verdeatza, mult mai linijtit, aierisit shi luminat, cu medicamentatzie conpensata. sai fie intrun cias bun.
eyewitness scrie:vam zis ca miam bagat net acasa? nuuu? iote va spui acu , miam bagat net acasa asa ca voi sta cu ochiu verde pe voi nonstop
aoleo :cry: da' cu ciam greshit ?

-

nocturna - Mesaje: 8725
neatza shi de-aici, din culise...
-

lalei
greu se mai strang truditorii lunea la o forumeala, parca lea intrat uichendun uase
imi reexprim sentimentele fata de marea mea dragoste :
MUIE RDS
greu se mai strang truditorii lunea la o forumeala, parca lea intrat uichendun uase
imi reexprim sentimentele fata de marea mea dragoste :
MUIE RDS
-

nocti, acasa ie ceva mai ciudata tarasenia. mia pus ajtia o chestie pe casa, cica antena, da ie o cutie metalica in plm si a tras nejte cable prin casa pana la leptop, ala del tziu in poala. provideru ie fdx dar din cate am inteles toti ceilalti provideri tot reteaua rds foloseste asa ca urarea de bine se puate aplica si deacasa
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori) nae cinefil, Salma
ce-i bre? s-o mutat comentariile la miss acilea?
aiule, deci amu ai nejte cable-n poala?:)
ce-i bre? s-o mutat comentariile la miss acilea?
aiule, deci amu ai nejte cable-n poala?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Deci asear am fost scos cu d’a sila din casa in scop de nejte gotci. Ii spun respectivului ca nu pot sa zabovesc foarte mult in crajma pe motiv ca az am o shedintza grea la biuro la care ie musai sa particip treaz. Nu de alta, da daca iejti ma’mur, pierzi reflexele shi te potzi trezi la sfrashitu intalnirii ca ai o gramada de treaba. Asha, stai vigilent shi spui “nu se puate !â€Â
-

neatza - Mesaje: 5820
salutare lu domnu SODy si o saptamana plina de impliniri marete
ANTI
-

nu-i frumos sa promiti lucruri pe care stii dinainte ca nu poti sa le rezolvi.
ANTI
-

habar nam. sa ma caut prin bozonare ca am o vaga inpresiune ca sa cam dus banii pe bilet, shi daca nu sa dus orshcat mai trebe sa strang fo ...600.000. da' loam shi bilet. sapt asta.
-

nocturna - Mesaje: 8725