Divizia A Burger, sezonul 2004/2005

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde PATTEU » Vin Iul 23, 2004 9:16 am

sa nu mai zic ca in Groapa in ultimii 10 ani nu am fost niciodata mai putini de 5000 (a doara atunci la 2-0 pe ploaie cred ca am fost vreo 3000)
meciuri pe dinamo
90 0-1(Cheregi min 84) 8.0000 cand v-am distrus banca Dacia Felix
97 2-0 (Dulca si B.Andone) 7.000
98 1-0(Pancone ,cand am luat campionatul) 8.000
iar ultimele trei meciuri in Groapa am fost in medie vreo 5-6000

iar voi o singura data ati venit mai mult de 2500 si nu uita ca Giulestiul Are o Capacitate de 19.100 iar voi 16.800

ayrtoane ,ayrtoane pai tu te pui cu mine la meciuri si deplasari,ti-am mai zis eu ia-te cu astia dupa aici ca ei sunt mai tocilari nu hooligani ca mine !
hai pa ! mai trimi-te si tu un mail cu treburi d'alea ...stii tu !
PATTEU
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Iul 23, 2004 9:39 pm

dujmanii trebuie sa se nelinisteasca. hienele din Regie vor juca pe teren propriu acolo unde evolueaza de obicei, deoarece Sportul a primit licenta de club profesionist.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Lun Iul 26, 2004 8:27 am

ha-ha-ha, huligan mic si periculos, ce tare ai fost!

PS: o sa incerc sa iti trimit mai des.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Aug 02, 2004 4:32 pm

sambata ne-am furat-o de la apulum da ne revansam etapa viituare. luam 3 puncte usor.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Aug 02, 2004 4:48 pm

ce tragedie nationala ar fi sa se intrerupa acum campionatul. va dati seama, ar retrograda Gloria Bistrita, Otelul si inca o echipa, care si aia a mancat bataie cu 1-0. la Constanta, sa fiu mai explicit.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Mar Aug 03, 2004 8:14 am

vrabia malai viseaza...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Lun Mar 14, 2005 3:36 pm

Eye, nu zici nimic de derby-ul interbucurestean ce urmeaza? Ca doar astepti de cativa ani sa ne bateti, nu? Hai, ca vad ca Gigel e in forma...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Lun Mar 14, 2005 3:53 pm

pai banuiesc ca din postul precedent o sa ramana valabil cum ca
eyewitness scrie: (...) etapa viituare luam 3 puncte usor.
ANTI

baixinho©

Mesajde Ayrton » Lun Mar 14, 2005 5:02 pm

De ramas poa' sa ramana, dar realitatea a fost si va fi alta... Las' ca mai sunt si alte meciuri, nu?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Joi Mar 17, 2005 4:53 pm

3 absenti la Dinamo pt meciul din Regie: Stelea, Iordache si Margaritescu - toti suspendati 1 etapa.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Mar 17, 2005 4:58 pm

najpa, a sa fie mai dezastruos dezastru , adica n-am gresit prea mult cand pusei la pronospuarte sportu - dinamo 6-0
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Mar 17, 2005 6:28 pm

Pai ca lipsesc mosh Stelica si Iordache tu o iei ca un avantaj pt Sportul??? Eu zic ca e in favoarea lui Dinamo ca lipsesc astia 2... doar de Margaritescu imi pare rau.

PS: Gigel Bucur e cam incert, are probleme cu o contuzie cerebrala in urma meciului cu Alba Iulia.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 19, 2005 2:36 pm

in primul meci al etapei a 17-a, FCM Bacau si FC Brasov au terminat la egalitate, 0-0.
ANTI

baixinho©

Mesajde Daimon » Sâm Mar 19, 2005 5:06 pm

inca un meci pierdut pt Craiova...
dinamu a mai luat trei puncte
din pacate CFR Cluj nu mai confirma
Daimon

Mesajde MiG29 » Sâm Mar 19, 2005 5:27 pm

nam reust sa ajung la meci la Faru insa am mai prins cate ceva la teve si craiova a cam avut ghinion.insa nu o sa imi para rau cand or sa pice:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SOD » Dum Mar 20, 2005 3:56 pm

ie chiar indicat sa pice ca m-am saturat de fitzele de-acolo. sa stea si ei ca rapidu, vreo 10 ani prin B. nu gigilucutzulicutzica? parca 10 ani au stat.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 02, 2005 6:04 pm

Timisoara - Bacau 2-1

A fost un meci care n-a excelat in nimic..dar s-a jucat cu sportivitate...si a fost placut de urmarit. Bacaul, care a jucat fara mai multi oameni de baza, a dat o replica buna. Daca molodvenii n-ar fi dat atatia jucatori...acum se bateau la podium.
Timisoara are 3 victorii din 3...si asta nu poate decat sa ma bucure. Mi-a placut de Moldovan...care a alergat mult...si s-a luptat. Pacat ca n-a dat si un gol...ca toata echipa in ultimele minute a tras pentru el...de parca ar lua gheata de aur. Mi-a placut si de Constantinescu...care a intrat in repriza 2 in locu lu Paleacu. Prima oara aud de el...dar e bun.
Bine...cel mai mult mi-a placut de Gabriel Caramarin.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 02, 2005 11:56 pm

si vad ca deja incepe sa cam piarda ritmu poli,de la meci la meci....daca o tin tot asa o sa mai astepte ceva vreme cupele europene.
MiG29

Mesajde Daimon » Dum Apr 03, 2005 12:46 am

dej despre meci, asa cum s-a vazut din peluza sud din mijlocul celei mai mijto grupari, shi anume URBAN GUERRILA.

in prima repriza, n-am jucat cam nimic. in a doua parca, parca, deshi trebuia sa dam mai multe goluri.
s-a vazut o oarecare relaxare, ca si cum bacauanii trebuiau sa se dea deoparte... eh nu s-au dat, dar i-am batut si-asa...

doua deplasari dificile, ceva puncte, cate or fi ele n-or sa ne prinda rau... de retrogradare am scapat, acu tre sa ne ocupam de celalalt obiectiv:D
Daimon

Mesajde eyewitness » Joi Apr 28, 2005 6:19 am

etapa 22

-in banie sperantele renasc, 3-0 cu national , oltenii la primul succes din acest sezon
-nationalu , inca sub betia victoriei de saptamana trecuta , clacheaza respectand principiul "una calda, una rece"
-liderul pierde pe litoral si dinamo spera iar la titlu
-rapid frustrata abuziv de aportul celui de-al 12lea jucator pierde lamentabil primul meci in giulesti dar si orice sansa de a mai ataca titlul
-poli si-a facut un antrenament util in giulesti valsand printre jaloanele neinspirat aranjate de lucescu
-dinamo isi respecta calitatea de anfitrion in gruapa administrand ratia de 3 goluri bacauanilor care privesc cu spaima treptele inferioare ale clasamentului. borcea se ridica pe varfuri incercand sa ajunga la raftu unde stau frumos impaturite tricourile de campion
-brasovu preia lanterna rosie si gustul amar al diviziei B devine laitmotivul pentru cel putin un an de-acu incolo
-sportu nu reuseste nici de data asta sa obtina doo victorii consecutive , bursucului ii mai ies fire albe iar gurile rele nu exclud varianta blatului
-iesenii pleaca din regie cu 1p de aur pentru evadarea din cojmaru diviziei B
-pitestenii si otelarii castiga lejer fara grijile aerului rarefiat al inaltimilor dar nici al celui poluat al subsolurilor insalubre
-apulum spera iar clujenii traiesc din agoniseala turului

caracterizarea etapei : etapa surprizelor sau ce era clar pana mai ieri devine neclar azi.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 19, 2005 10:36 am

cea mai mare bucurie a mea ar fi ca Steaua sa piarda titlul in ultima etapa...chiar pe propriu teren...invinsa de Poli Timisoara :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 10:46 am

miraculosule, steaua n-ar merita sa piarda titlul chiar daca dinamo va cumpara tuate meciurile pana la final. per ansablu steaua a fost cea mai buna echipa din canpionat iar ultimele evolutii sunt rezultatul mai multor factori conjugati.

daca ar fi sa ma bucur, ar fi sa-l piarda dar sa-l cajtige rapidu...sau sportu ~p
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 10:56 am

eyewitness scrie:steaua n-ar merita sa piarda titlul chiar daca dinamo va cumpara tuate meciurile pana la final. per ansablu steaua a fost cea mai buna echipa din canpionat iar ultimele evolutii sunt rezultatul mai multor factori conjugati.

Nu numai ca n-ar merita sa piarda steaua campionatul, dar ar fi si normal si corect sa-l piarda... nici vorba sa fie cea mai buna echipa din campionat! Daca e sa fiu corect pana la capat, Rapid ar merita sa fie campioana dupa jocul prestat!

Si tineti minte ce scriu eu acum: in maxim 2-3 ani o sa i se infunde lui Jiji cumva, ca deja a depasit (el si clica lui de slugi) masura, si sa vedeti ce o sa se aleaga de Steaua... daca n-o ajunge precum Craiova mare minune!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 11:05 am

Rapid ar merita sa fie campioana dupa jocul prestat

in tur, duar pe teren propriu, iar in retur mai putin acasa dar a compensat cu deplasarile. iti dau dreptate duar daca iei in calcul duar meciurile interbucurestene. atunci da, merita
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Mai 19, 2005 11:05 am

Si tineti minte ce scriu eu acum: in maxim 2-3 ani o sa i se infunde lui Jiji cumva, ca deja a depasit (el si clica lui de slugi) masura, si sa vedeti ce o sa se aleaga de Steaua... daca n-o ajunge precum Craiova mare minune!

cainii...
poola mea bah, cu borcea pe post de sef de haita: ciocu mic si joc de glezne.

la orce echipa mare (aici pastram normal proportiile) se intampla perioade dastea de cacao. dinamovistii ar trebui sa taca iarasi (remember 0 - 0 - 7)?
Sper sa castige steaua campionatu asta si la vara sa vina un om care sa stie sa bage in atze mingea aia, ca daia e minge.

Rapid ar merita sa fie campioana dupa jocul prestat!

parerea mea e ca rapidu ar fi ultima echipa care sa merita acest campionat. pacat de ei ca in ultimul timp au jucat intradevar cel mai frumos joc, da is prosti tare. Nu e pozibil sa pierzi atatea puncte lejere din cauza mentalitatii....sau ce dracu i-a facut sa piarda punctele cu national si apullum...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 11:07 am

(remember 0 - 0 - 7)?

parca 0 - 0 - 8 fu :D
l-au depasit pe geimz bond
eyewitness

Mesajde MiG29 » Joi Mai 19, 2005 11:21 am

Adevaru e ca nu merita niciuna titlu.nici Dinamo, nici Steaua nici macar Rapidu.Eventual Faru ca la ce lot au au jucat superbine.Da cu toate astea nu m-ar deranja deloc sa piarda cei din Ghencea titlu,ca vorba aia:mai bine noi decat ei~p
MiG29

Mesajde eyewitness » Joi Mai 19, 2005 11:26 am

plm ba migule, una tot il va loa ca alfel nu mere :D
pacat ca nu-l ia sportu, le aratam noi la fitzosii aia de la mencister cum ie treaba cu bashica
eyewitness

Mesajde Ayrton » Joi Mai 19, 2005 2:05 pm

1. Sportul tocmai se va desparti de Bucur si Stancioiu ce au semnat azi precontracte cu Steaua.

2. Tot azi, Zenga a fost dat afara de la Steaua, interimar e Dorinel, se pare ca va veni ori Lacatus ori Titi Dumitriu antrenor.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Lu_Lu » Joi Mai 19, 2005 2:08 pm

~p
mi-a placut mult meciul dinamo-rapid. si atunci mi-am dat seama ca daca doamne fereste pierde steaua campionatu', rapidul ar merita sa-l ia.

nu comenteaza nimeni blatul mai mult jenant de la alba iulia???????????
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern