Angelina Jolie sau J.Lo??
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
sorry de mesajul dinainte nu mi se logase
ba mie mi se pare ca dai dovada de rasism so cool out
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Angelina Jolie e super sexxy..umm da e cam ieputza cu buzele alea asa de groase..are fata de droghy si ummm e cam baietzoasa...da are ceva special..
J.Lo..este durdulie...interesanta la fatza, are un aspect cald ..si mi se pare de treaba......eu pe ea o votez...
Nu ma intereseaza fitzele sau chestii de genu asta...J.Lo rulessss
Nanooky:0
J.Lo..este durdulie...interesanta la fatza, are un aspect cald ..si mi se pare de treaba......eu pe ea o votez...
Nu ma intereseaza fitzele sau chestii de genu asta...J.Lo rulessss
Nanooky:0
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Uau! Vad ca toata lumea(aproximativ) o prefera pe Angelina! Ha! Si eus unt de aceeasi parere. Desi, am vazut niste reportaje cu ea si am inteles ca iubitul(sau sotul ei, ce-o fii) poarta la gat o fiola cu sangele ei. E ca, ciudatzica de fel, si are niste idei cam tampitzele, dar la capitolul fizic e cu mult mai presus de J.Lo. Iar ca actrita, nici nu se pune problema. Mi-a palcut la nebunie in filmele Tomb Raider si Colectionarul de oase, pe cand J.Lo nu a avut nici un film cu care sa se laude...numai prostii!
Ma rog, desi J.Lo mai si canta, nu mi se pare ca are cine-stie ce voce!
Pai...au si ele un punct comun: in caz ca nu stii, J.Lo mai e si actrita!
Ma rog, desi J.Lo mai si canta, nu mi se pare ca are cine-stie ce voce!
IoanaA scrie:totusi ce tangente are Angelina Jolie cu J.Lo? Una e actrita, alta cantareata...
...sau aici nu conteaza, va uitati la frumusete >:)
Pai...au si ele un punct comun: in caz ca nu stii, J.Lo mai e si actrita!

[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Milla Jovovic
oricum, de departe o prefer pe Angelina daca e sa aleg dintre cele 2. E preferata mea dupa Milla, are un corp de invidiat, si are si talent actoricesc(vezi Pushing Tin sau Girl Interrupted), si oricum comparatia nu isi are rostul. Jennifer Lopez e asa actrita cum e Will Smith rapper.
ps - care dintre fanii Angelina aparuti brusc dupa Tomb Raider a apucat sa vada filme ca si Cyborg 2 Glass Shadow sau Mojave Moon ?

oricum, de departe o prefer pe Angelina daca e sa aleg dintre cele 2. E preferata mea dupa Milla, are un corp de invidiat, si are si talent actoricesc(vezi Pushing Tin sau Girl Interrupted), si oricum comparatia nu isi are rostul. Jennifer Lopez e asa actrita cum e Will Smith rapper.
ps - care dintre fanii Angelina aparuti brusc dupa Tomb Raider a apucat sa vada filme ca si Cyborg 2 Glass Shadow sau Mojave Moon ?
-
whatever - Mesaje: 2848
Eu am vazut Cyborg 2! De restul n-am auzit!
Ma rog, nu sunt fana Angelina, ci doar ma uit la multe filme de actiune, printre care a fost si acest film, care mi-a placut; dar e vechi.
Ma rog, nu sunt fana Angelina, ci doar ma uit la multe filme de actiune, printre care a fost si acest film, care mi-a placut; dar e vechi.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
intre Angelina si J Lo as alege-o pe Monica.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Fiecare are farmecul ei dar mie personal imi place mai mult Angie, e supeeeeerba, este idealul de frumusete feminina dupa parerea mea iar extravagantele ei o fac si mai interesanta...am vazut-o in mai multe filme si mi s-a parut supertare in toate mai ales in "Heackerii" ....
- Rock_girl
- Junior Member
Jennifer Lopez, in orice zi.
E mai simpatica, frumoasa, muncitoare, a scos un parfum demential, are o colectie de haine cool, are ceva care ma atrage(sa fie zambetul sau intregul aspect fizic?).
Stiu ca toti barbatii sunt topiti dupa Jolie, dar eu cred ca ce e prea mult, strica.
E mai simpatica, frumoasa, muncitoare, a scos un parfum demential, are o colectie de haine cool, are ceva care ma atrage(sa fie zambetul sau intregul aspect fizic?).
Stiu ca toti barbatii sunt topiti dupa Jolie, dar eu cred ca ce e prea mult, strica.
- Crist1na
- Junior Member
ANGELINA JOLIE RULZ!
Femeia aia , pe langa ca e foarte desteapta , e o foarte foarte talentata
actrita , cu studii de actorie in spate ,cu o fata foarte expresiva si alte multe talente ,cu o personalitate fulgeratoare mai are si un trup ireal ...godess!
Femeia aia , pe langa ca e foarte desteapta , e o foarte foarte talentata
actrita , cu studii de actorie in spate ,cu o fata foarte expresiva si alte multe talente ,cu o personalitate fulgeratoare mai are si un trup ireal ...godess!

-
alice - Junior Member
Dee-Dee71 scrie:mie nici una nu imi placesunt urate. parerea mea.
da bineinteles !! tu esti cea mai frumoasa!!!(aascunde-te dak esti aia din pozaa!!!!!) >:)
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii