Jasmine scrie:a pus titina o poza decenta! bravo! :A
tre sa dam baieram
sunt chiar 2 poze decente
OMG!!!!!!!!!!
ati stricat fata bai, acuma tre sa se puna moshu pe cautat situri cu minore.
y0ung_h0va scrie:deci eo tre' sa remarc doo lucruri
1/ tft'u lu' monk precum shi "matzele" compului care arata fuarte trendi afara din iel
2/ poza lu' tipa aia bruneta..aaa..amaterasu or smth..care poza ie destul de reushita, fotographul se vede ca are mana buna..adica nu cred ca se putea scuate cva mai bun din tipa care sta pe scaun..deci amaterasu de ce n'ai pus poza la "poze productie proprie", deci cine ie gagica de pe scaun?!?
Bre` da` ma lesi odata?! ce-ai tu cu gusturile mele?! zici ca esti un disc stricat! Gata, stop! Ai zis chestia asta de doojde` mii de ori, de m-ai exasperat! Mai bine du-te si reguleaza o sfera ca sa nu te mai inoportunez cu moaca mea lubrefiata la macsim...cubu scrie:felino, nemachiata oi fi tu, da tot Yogurta folosesti.
Weet-weet scrie:Ioi, Mtzule, mama ta cred ca era foarte emotionata... In alta ordine de idei, frumoasa rochie si-ti sta bine cu ea, in ea
d€CR€T scrie:ce vrei sa fac daca-l mananca-n cur pe hades sa atasheze toate pozele tampite facute de-a lungul timpului?!
...pe fund
Nanuka scrie:Edit later: Mtz, ce inaltime ai???, pari f inalta.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator