Voi stiti ce e ala HIP-HOP?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Voi stiti ce e ala HIP-HOP?

Mesajde alien » Sâm Apr 06, 2002 3:15 am

Pt. toti dobitocii care nu stiu ce e ala Hip-Hopul le spun eu: pe Hip-Hop se danseaza break sau daca vreti Hip-Hopul are o foarte mica legatura cu rapul, dar doar atat.
ce canta cei de la BUG MAFIA nu se poate numi nici hip-hop si nici rap pentru ca daca ar fi hip-hop ar trebui sa il comparam cu cei de la Boomfunk MCs, Music Instructor iar daca ar canta rap ar trebui sa ii comparam cu cel putin P Diddy sau cu Emin3m (D12), Snoop Dogg sau cu Dr. Dre dar la cat de prosti sunt romanii cred ca ar trebui sa citim dictionare si CIOCLOPEDII pentru ca la nivelul cunostinte suntem pe MINUS.:a
alien
Junior Member

Alt dobitoc...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 06, 2002 11:32 am

Beeeei hahahahaha man, esti comic. Music instructor si Bomfunk Mcs canta electro battlebeat sau pur si simplu electro hip-hop. NU se cheama ala hip-hop pur si simplu. Man, se pare ca ai scapat si tu un mesaj(sau mai multe) fara sa stii despre ce vorbesti.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: Voi stiti ce e ala HIP-HOP?

Mesajde ckride » Sâm Apr 06, 2002 11:37 am

Initial trimis de alien
Pt. toti dobitocii care nu stiu ce e ala Hip-Hopul le spun eu: pe Hip-Hop se danseaza break sau daca vreti Hip-Hopul are o foarte mica legatura cu rapul, dar doar atat.
ce canta cei de la BUG MAFIA nu se poate numi nici hip-hop si nici rap pentru ca daca ar fi hip-hop ar trebui sa il comparam cu cei de la Boomfunk MCs, Music Instructor iar daca ar canta rap ar trebui sa ii comparam cu cel putin P Diddy sau cu Emin3m (D12), Snoop Dogg sau cu Dr. Dre dar la cat de prosti sunt romanii cred ca ar trebui sa citim dictionare si CIOCLOPEDII pentru ca la nivelul cunostinte suntem pe MINUS.:a

esti dus bah! dus rau de tot!!!
ckride
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Apr 08, 2002 12:31 am

cu pluta pe conducta

lasati-l mah in pace, sa aiba shi el minutul lui de glorie

alien, nu mai citi bah, ca te prostesti
Vizitator

Re: Voi stiti ce e ala HIP-HOP?

Mesajde cutuma© » Lun Apr 08, 2002 8:51 pm

Initial trimis de alien

Draga alien, te inscrii cu brio in categoria "romani proshti" pe kre ai enuntzat-o. Sunt curios doar pana unde potzi sa ajungi??? maine poimaine aflu de la tine k britney spears canta gangsta-rap sau k Spice Girls-urile au fost cea mai tare trupa under!
cutuma©

ha ha ha ha !

Mesajde Joao » Lun Apr 08, 2002 9:47 pm

si cand ma gandesc ca ma contraziceam cu el.......;j
eu zic sa dansezi cat mai mult hip-hop sarind in cap,poate ,cine stie,te faci bine............:D
Joao
Junior Member

Ma intreb...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 08, 2002 10:47 pm

Daca el alienu, stie macar ce e break-ul, sau vorbeste si el asa sa se afle in treaba. Si nu ma-s mira daca el ar dansa sarind in cap. NU ca breakerii normali care danseaza invartindu-se in cap.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

?

Mesajde Joao » Mar Apr 09, 2002 9:53 pm

eu sper ca extraterestrul asta de muzica sa-si fi dat seama de greseala si sa aiba curajul sa-si ceara scuze!
Ar da dovada ca nu e pierdut total!:mad:
Joao
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii