)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
y0ung_h0va, nu mai da pe forum ce primeti pe pm-uri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
adica cum, moshu-i urat?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
alalta seara? da, o batut... era de asteptat sa-i invinga pe lactatici :yD totusi m-a surprins rezultatul, doar 2-1 cand putea fi cel putin 3-0 pentru echipa lu' gicabaixinho © scrie:nenea Catalanu, ai cunva ideie ce a facut Getafe aseara si, mai ales, pe cine?
sa traejt bine

-

Catalánul - Mesaje: 625
Ie concert VDV vineri in Laptarie! Nu's daca ma duc dar m-am gandit sa va anunt si pe voi. :p
In alta ordine de idei.. Am DOUA examene saptamana asta... SUBLIM! Si vreo 3 carti de citit. Iubesc scoala, sa mor de nu!
In alta ordine de idei.. Am DOUA examene saptamana asta... SUBLIM! Si vreo 3 carti de citit. Iubesc scoala, sa mor de nu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
M-am intalnit la lift cu Nea Mihai de la 3, suporter convins Dinamo si un betivan de categoria grea....ce-si face veacu pe la Fanutza. Are cam 50 de ani si era bine trotilat si de aceasta data, desi abia trecusera 40 de minute de la miezul zilei :
nea Mihai : “ooo...ce faci Gabitza ? “
eu : “bine. ce sa fac ?â€Â
nea Mihai : “ooo...ce faci Gabitza ? “
eu : “bine. ce sa fac ?â€Â
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Diseara toata Romania tine cu Steaua !
nu mai bine toata Calea Lactee? macar sa stim o treaba!
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Parerea mea sincera si personala este ca avem un motiv de ;J
Am o pofta nebuna de mici.. Ar merje si-o bere..
Am o pofta nebuna de mici.. Ar merje si-o bere..
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Parerea mea sincera si personala este urmatoarea: deoarece si pentru ca a venit primavara (lunga mi-a fost asteptarea) am un motiv in plus sa
(adicalea sa sarbatoresc).
Iar asta nu poate decat sa ma faca foarte (da' foarte) fericita.
(adicalea sa sarbatoresc).
Iar asta nu poate decat sa ma faca foarte (da' foarte) fericita.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
De la subsemnata si nu numai...
Acum te rog sa ma scuzi dar tre' sa ma intorc la minunata mea carte de istorie si sa ma prefac ca sunt un copilas cuminte care isi doreste sa treaca examenul de maine. Nu d'alta dar tocmai am aflat si eu ce capitole tre' sa invat...
Acum te rog sa ma scuzi dar tre' sa ma intorc la minunata mea carte de istorie si sa ma prefac ca sunt un copilas cuminte care isi doreste sa treaca examenul de maine. Nu d'alta dar tocmai am aflat si eu ce capitole tre' sa invat...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
deci daca de mine ati uitat ie de rau, da??? pt ca io voi fi sustinatoarea beutei de uichendul asta, da??? Sa fie clar! Deci am de beut si de distrat pt toate cele 8 sapt de skul in care am stat acasa cuminte cu matricile, limitele si functiile de la matematiCA CAre este, da???
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
bine, da` la faza cu "cu cap" io nu subscriu, sa stii! deci io am sa-mi fac de cap ori cu voi ori fara cap.. una din trei. ca io de facut de cap cu cap n-am auzit ca nu m-a invatat mama, da? deci mai zic o data ca poate nu s-a inteles: fetele bune ajung in Rai (adica alea care fac cu cap) si fetele rele ajung UNDE VOR (adica care fac fara cap).
Deci io mi-am pus in cap sa ajung unde vreau io, da?!
(hai ca vb pe ym ca am facut chat din threadul asta).
Deci io mi-am pus in cap sa ajung unde vreau io, da?!
(hai ca vb pe ym ca am facut chat din threadul asta).
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287