Noutati
am vazut si eu poza din cool girl si super misto faza cu cinematografu cum ca nu aveau bani sa intre la cinmatograf si s-au folosit de numele lor de vedete .Ultima propozitie cu sopi parca era aia mi-a placut cel mai mult.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Au aparut animalutzele in Cool Girl ( articol de 2 pagini + niste super poze), Bravo ( la versurile piesei "pe net") shi in Vip( un artikol super tare...legat de tinuta pe care o adopta in casa.."Serban umbla gol prin casa").
Pupici tuturor iubitorilor de animalute X shi lectura placuta!!!
Pupici tuturor iubitorilor de animalute X shi lectura placuta!!!
- K-melia
- Junior Member
M_Doll scrie:deci cei care vor sa se inscrie sa-mi trimita mail la m_doll_x@yahoo.com ... am pus deja cateva poze pe pagina grupului si in urmatoarele zile voi pune si mai multe...
d aici puteti sa va inscrieti singuri in grup

You only see what your eyes want to see
-
M_Doll - Junior Member
a aparut din nou in cool girl,dar de data aceasta le este dedicat posterul.poate stiti deja(unii dintre voi),dar eu mi-am facut datoria si am anuntat.am luat si eu revista si ,baietii au iesit super misto.hiena este cel care a trebuit sa poarte povara....)):
- aiana
- Junior Member
daca ati cumparat cool girl(acum cateva nr)nu este nevoie sa mai cumparati si Popcorn.este acelasi poster cu exceptia fundalului care in cool girl este verde,iar in popcorn gri.daca nu ati cumparat cool girl grabiti/va sa cumparati popcorn.
- aiana
- Junior Member
animalutza16, postul tau chiar nu-si avea rostul. care este noutatea?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
off topic,dar nu ma pot abtine.in noul clip la baietilor de la Parazitii sunt ironizati cei da la animal x(si inca some trupe romanesti f.bune).daca este cineva fan Parazitii poate sa-mi explice si mie de ce?sau preferatii mei au mai mult succes.
- aiana
- Junior Member
nu mai bine adresezi aceasta intrebare pe forumul trupei parazitii si, pe viitor, scrii sa priceapa orice prost la ce vrei sa te referi? ca sa poti "dribla" o cacofonie de genul "inca cateva" era suficient sa formulezi "alte cateva" nu "inca some trupe".
ANTI
-
atunci spune si altor membrii ai acestui fanclub sa nu mai foloseasca expresii din limba engleza. cand nimeni nu o sa mai foloseasca expresii de genul acesta nu o s-o mai fac nici eu. :fuck:
si inca ceva.nu m-as inscrie in fanclubul celor de la parazitii pentru nimic in lume(mi se pare cea mai naspa formatie din lume)
si inca ceva.nu m-as inscrie in fanclubul celor de la parazitii pentru nimic in lume(mi se pare cea mai naspa formatie din lume)
- aiana
- Junior Member
melodia noua de la Akcent-Dragoste de inchiriat e super tare ,sper sa-i faca videoclip.Ascultati-o si voi e mishto!!!!! ;-)
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
aiana, m-am apucat deja sa fac curatenie pe acest forum si am setrs ce este off topic. in ceea ce priveste acest thread, in primele 8 pagini am de sters cam 100 de posturi. inmulteste cu 4 si vezi cate "creatii" or sa dispara. toate la timpul lor.
ps: este ultima data cand mai dau cuiva explicatii si cand cineva imi cere socoteala pentru deciziile luate. cui nu-i convine sa se adreseze administratorilor.
ps: este ultima data cand mai dau cuiva explicatii si cand cineva imi cere socoteala pentru deciziile luate. cui nu-i convine sa se adreseze administratorilor.
ANTI
-
scuze,dar eram suparata.cat despre "creatii" incerc sa nu mai postez off topic(acesta este ultimul mesaj) si sa nu mai folosesc si alte cuvinte din alte limbi straina,respectiv engleza.
o intrebare:unde putem posta anumite intrebari(spre exemplu cum a fost cea cu clipul),sau anumite informatii in legatura cu baietii,dar care nu se incadreaza in nici un thread,pt a nu mai isca astfel de probleme mai tarziu si pentru a-ti usura munca.
o intrebare:unde putem posta anumite intrebari(spre exemplu cum a fost cea cu clipul),sau anumite informatii in legatura cu baietii,dar care nu se incadreaza in nici un thread,pt a nu mai isca astfel de probleme mai tarziu si pentru a-ti usura munca.
- aiana
- Junior Member
o sa creez un thread in foarte scurt timp.
gata, de aici inainte se acest subiect se vor posta numai Noutati despre formatie.
gata, de aici inainte se acest subiect se vor posta numai Noutati despre formatie.
ANTI
-
" Mirese pentru Mircea Radu" VIp nr 13--Declaratia lui Hyena
"Nu il cunosc prea bine pe Mircea Radu, prin urmare nu stiu ce fel de femeie prefera el.In schimb este la matinalul de la Antena1 o prezentatoare, Eva, care ar putea fi pentru un timp iubita lui Mircea. Amandoi lucreaza in acelasi trust si se pot intalni la un moment dat pe coridoare.Nu se stie niciodata unde poti gasi iubirea adevarata, caci doar asa spune el la Din Dragoste..."
"Nu il cunosc prea bine pe Mircea Radu, prin urmare nu stiu ce fel de femeie prefera el.In schimb este la matinalul de la Antena1 o prezentatoare, Eva, care ar putea fi pentru un timp iubita lui Mircea. Amandoi lucreaza in acelasi trust si se pot intalni la un moment dat pe coridoare.Nu se stie niciodata unde poti gasi iubirea adevarata, caci doar asa spune el la Din Dragoste..."
- K-melia
- Junior Member
km intr-o luna jumate,vor scoate un nou album:)Mai exact,la sfarsitul lunii mai.Vor canta la premiile Mtv un nou single in colaborare cu o trupa......este surpriza pt toata lumea.
-
Bugee Bubuu!!! - Junior Member