Cu ce star celebru ati vrea sa petreceti o noapte impreuna si unde???
Moderator: anjin-san
127 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
la ce echipa joaca chaiane asta?? :yD pe ce 'post' joaca??
nu-l cumpara Ambramburici pt Chelsea??
nu-l cumpara Ambramburici pt Chelsea??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
uite cine este nenea ala. da am auzit ca in ultimu meci a fost rezerva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nashpa atunci, ca mie-mi plac numa titularii ...
deci chaiane asta e un fel de ridiche iglesias/??
deci chaiane asta e un fel de ridiche iglesias/??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
deci cred ca habar na-m.
ANTI
-
Mai are rost sa-i zic numele? :T Johnny Depp, fara sa ma gandesc de doua ori.
Totusi e casatorit si nu vreau sa-i afectez relatia asa ca ma dau la un actor tinerel: Ben Foster.
Daca nici cu el nu se poate(voi incerca sa se implineasca), ramane doar Soparla de la Animal X (da, chiar el).
Totusi e casatorit si nu vreau sa-i afectez relatia asa ca ma dau la un actor tinerel: Ben Foster.
Daca nici cu el nu se poate(voi incerca sa se implineasca), ramane doar Soparla de la Animal X (da, chiar el).
- Crist1na
- Junior Member
eu vreau cu Angelina Jolie ;r
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Amaterasu scrie:io il vreau pe Faramitza Lambru
e mort de vreo 30 de ani, saracu ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sanoon Hoon solistul de la Blind Melon .....daca ar mai fii in viatza : weeping :
E asha de dragutzel si ... nu shtiu...are ceva special...
Ummm.... unde? Nush' ....oriunde ;b
E asha de dragutzel si ... nu shtiu...are ceva special...
Ummm.... unde? Nush' ....oriunde ;b
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
-
DarkWings - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:e mort de vreo 30 de ani, saracu ~(
pai poate tocmai d-aia vrea sa-si petreaca o noapte cu ea.
ANTI
-
hova c sa ii faci...nu am stat sa citesc tot subiectul...dar vad k lumea nu s cramponeaza d astfel d greseli :T
eu o prefer p vecin mea cu care ma joc tintar si care este o fata perspectiva ;-)
eu o prefer p vecin mea cu care ma joc tintar si care este o fata perspectiva ;-)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
127 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma