C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=372225&postcount=246
luatzi aminte. unii ie mai mari ganditori shi mai nascutzi filosofi chiar shi decat jiji.
luatzi aminte. unii ie mai mari ganditori shi mai nascutzi filosofi chiar shi decat jiji.
-

nocturna - Mesaje: 8725
haoleu, am plecat sa trag nishte trante... urmata indeaproape de o sesiune de halbere
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
daca dai click dreapta pe imagine si apesi acolo unde scrie show pictures poti sa le vezi.
si mancarea e pe lume dinainte de AKM asa ca stii ca nu ai sanse sa ma iei cantitativ .
Qaubili, quofte si un Okonomiyaki pt SCHATTENSCHLAG aia ajunge.
si mancarea e pe lume dinainte de AKM asa ca stii ca nu ai sanse sa ma iei cantitativ .
Qaubili, quofte si un Okonomiyaki pt SCHATTENSCHLAG aia ajunge.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu po bre sa apas in dreapta. acolo ie ficatu shi uneori duare.
deci eo vroiam sa va zic ca ma sutex shi va urex un haipa formidabil.
ps: Terra Cadaveris
deci eo vroiam sa va zic ca ma sutex shi va urex un haipa formidabil.
ps: Terra Cadaveris
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, bine ca nai zis shi de Folkstorm, Combichrist, FM Einheit, P.A.L., Das Ich, Klinik, Kiew, Corvus Corax, Tumor, Mlada Fronta, Black Lung & Xiung ca deja iera prea mult.
deci aipa shi io.
deci aipa shi io.
-

Folkstorm, Combichrist, FM Einheit, P.A.L., Das Ich, Klinik, Kiew, Corvus Corax, Tumor, Mlada Fronta, Black Lung & Xiung
ce sati spui....? hai sa ne sparjem in figuri
de neatzu jtiam ca are bucshele slabite la colbutor, da la tine nocti zau nu mash fi ajteptat

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Nu danone!De pe drum!Ca cum mergeam io ashea frumos cam pe un metru juma de drum ca era bordura inalta shi nu puteam sa ma urc pe trotuar(io fiind scurt in picioare),vine un nefericit de biciclist care se protzapi cu unica roata din fatza bicicletei pe care o calarea drept in piciorul meu stang,dupe care o fo picat ca o baligutza lasata de vaca lu nea ion care nu prea mai da p-acilea.
Mi-a belit pielea de pe tzurloi(belimiar beshteleagu).
Io plec,nu mai stau doloc doloc ca ma ajteabta tzuica acasa!Hai pa!
Mi-a belit pielea de pe tzurloi(belimiar beshteleagu).
Io plec,nu mai stau doloc doloc ca ma ajteabta tzuica acasa!Hai pa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
paiacec scrie:Mi-a belit pielea de pe tzurloi(belimiar beshteleagu).
oricine mi-ar fi povestit ca a dat bicicleta peste el ar fi avut mai putina credibilitate, da' e ezapt tipic paiacecian.
nu i se putea intanpla decat tarantulei care, cu spatele fiind la mine si altz uameni, rugat in mod insistent sa se intuarca spre unde era strigat se intorcea 180 de grade revenind in pozitia initiala si scarpinandu-se a mirare ca unde e domle aia de il striga pe el

- gaga
serustoc voua. iar intrecere az. cu o urare de huoooooooooo lu danone pt pozele alea minunate, care ie in antiteza cu painea cu margarina pe care o servesc de doo zile incuace.
naiti....
naiti....

-

weed13 - Mesaje: 1868
o, lume noo, uidu pe aici, noroc ca am intarziat io ca alfel nu prindeam sa-l salut. salut!
deci kesu back de la craiova, neco beck in bukale shomioru back de la orsova, e bine
deci kesu back de la craiova, neco beck in bukale shomioru back de la orsova, e bine
- gaga
buna de cu dimineatza. nu munca, evident.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
azi si maine voi avea nijte zile de ecsxgzcrement.
azi si maine voi avea nijte zile de ecsxgzcrement.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei
lipsa de alcuale in organizm duce la schinbari metabolicopsihostresoparkinsoniene manifestate prin lipsa de somn, balbaieli, lovituri cu capu in perete, pishat pe langa vasu de veceu , batut nevasta si infometat cainii din batatura
nu recomand abstinenta la alcuale decat femeilor gravide si mame(le)lor eroine
multumesc
lipsa de alcuale in organizm duce la schinbari metabolicopsihostresoparkinsoniene manifestate prin lipsa de somn, balbaieli, lovituri cu capu in perete, pishat pe langa vasu de veceu , batut nevasta si infometat cainii din batatura
nu recomand abstinenta la alcuale decat femeilor gravide si mame(le)lor eroine
multumesc
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
zmorning suare, primavara si iaurt danone natural facut din lapte pasteurizat, zmantana, lapte praf si fermentzi.
de saptamana asta pt soferii capitalei pe strazi e dinastia pietonilor, atentie la iei ca sar in fata masinii de parca ar fi pe gratis.
aseara prin teveu erau tofelu de oameni cu masini mama mama si ziceau ca az ie meci mare ceea ce e bine ca stiu macar o crajma libera de suporteri unde o sa ma duc sa beau o bere in liniste cu domnu neco si probabil si somioru.
daca mai e fete cucuiete neintereseate de meci sau ma rog, sa sune la 89 89 xxx sau sa dea pemeie, io din nefericire munc, e bau bau la servici.
de saptamana asta pt soferii capitalei pe strazi e dinastia pietonilor, atentie la iei ca sar in fata masinii de parca ar fi pe gratis.
aseara prin teveu erau tofelu de oameni cu masini mama mama si ziceau ca az ie meci mare ceea ce e bine ca stiu macar o crajma libera de suporteri unde o sa ma duc sa beau o bere in liniste cu domnu neco si probabil si somioru.
daca mai e fete cucuiete neintereseate de meci sau ma rog, sa sune la 89 89 xxx sau sa dea pemeie, io din nefericire munc, e bau bau la servici.
- gaga
buna dimizua!
ce spunea aiu mai sus cu libsa alcualelor s-ar putea sa fie adevarat, da` sa shtitz ca shi prea multe strica! shi nu zic asta den auzite, asha sa shtitz, care eri n-am mai beut bere (in afara de cele doo bexuri regulamentare de dinaintea folbalului).
deci, ce ziceam?...a! deci da! tzuica asta de-o fac oamenii de prin partea locului ie beton! shi cand zic beton, apoi beton vreau sa zic! adeca ashea am o impresie ca m-am lovit cu capul de un perete ca mai ca m-ash cauta de echimoze sau escoriatziuni sau ce-o fi alea. problema ie ca durerea ie imprajtiata rau, adeca e ubicuí£, deci nu shtiu unte sa caut...
pe scurt: asara m-am facut mangí£, ceea ce va doresc shi voo, ca-s altruist!
ce spunea aiu mai sus cu libsa alcualelor s-ar putea sa fie adevarat, da` sa shtitz ca shi prea multe strica! shi nu zic asta den auzite, asha sa shtitz, care eri n-am mai beut bere (in afara de cele doo bexuri regulamentare de dinaintea folbalului).
deci, ce ziceam?...a! deci da! tzuica asta de-o fac oamenii de prin partea locului ie beton! shi cand zic beton, apoi beton vreau sa zic! adeca ashea am o impresie ca m-am lovit cu capul de un perete ca mai ca m-ash cauta de echimoze sau escoriatziuni sau ce-o fi alea. problema ie ca durerea ie imprajtiata rau, adeca e ubicuí£, deci nu shtiu unte sa caut...
pe scurt: asara m-am facut mangí£, ceea ce va doresc shi voo, ca-s altruist!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
eyewitness scrie:de neatzu jtiam ca are bucshele slabite la colbutor, da la tine nocti zau nu mash fi ajteptat
deh bre, daca stai prea mult pe langa iei...
alfel, bd cu suare shi vant slab epuizat, pana la moderat pana la evaporare.
publius, mea culpa,
uidu
in continuare, din mirobolantele aventuri ale tribunului schizoid prin tzara lu' papura voda, unde, din cand in cand se mai intalneshte la un ciai, macsim doi, cu alis care a evadat din tzara minunilor, plitisita de atatea minuni, probabil. care tribun ish face televiziune, cosmos teve, ospiciu teve sau televiziunea turburatzilor, turburatzii teve. programu se anuntza captivant pana la leshin, cu mitica corleone, zis shi cristal palas de patru stele, pe felia de sport dar conbinand armonios shi bucataria cu noile retzete de blaturi care is mai moi, mai pufoase, mai suptile shi nu se lasa, dolanescu in duiet cu loghin la emisiunea de muzica mai veche shi foarte veche pentru tuate varstele intre 150 shi 200 de ani, maistru prutianu, cu numele de cod zacusa, prezentand o lectzie de gramatici conbinata cu traduceri cvasilingve shi cel mai mare, cel mai inportant, tribunul, marele orator, mai nou doctorand in teologie, care va ocupa muult spatziu pe icranu televiziunii pana dimineatza devreme cu sloganuri mobilizatoare "jos mafia, sus patria", "romanii mei is cei mai frumoshi shi cei mai deshteptzi", dar shi sloganuri dezarmant de sincere: "sunt pedofil, zoofil, necrofil, inbecil, benihil...". intre doo transmisii in laiv direct vor fi prezentate lista cu medicamentele conpensate shi programu de vizite de la balaceanca, unde va fi amenajata o cabina pentru ca tot romanu sash spuie offu.
-

bre nush cum e tzuika aia da io dupe regulamentarele apruape doo skoll m-am spurcat sa un vin "d'ala bun" de tzara si az noapte ca si in aceasta insorita dimineatza incerc experiente sodilicutziene intr-un loc cu racoare.
btw, e meci diseara? sa nu uitam sa le uram succes baietilor care joaca si: hai rapiduletzuuuu!
btw, e meci diseara? sa nu uitam sa le uram succes baietilor care joaca si: hai rapiduletzuuuu!
- gaga
bre paiacece, poi dupe ce-am cetit cum l-ai accidentat pe sarmanu biciclist, pieton fiind, ma bucur shi eo ca n-ai permis, c-alfel iereai spaima carosabelelor... shi nu numai!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori) nae cinefil, magdalena
magdaleno, fata tatii, vezi c-ai deviat de la cursu initzial! hai, mola pupa d-acia!
magdaleno, fata tatii, vezi c-ai deviat de la cursu initzial! hai, mola pupa d-acia!
-

cecule, daca te-ai margini la facut clisa d'aia buna io zic ca omenirea ar fi mai castigata, pai tu daca ti se zice uitete inapoi si tu te uitii de doo ori pana la pozitia initiala, ma intreb cat iti ia sa iesi din giratoriu ala de la voi de la gara
naiti a zis somioru ca sa iti zic uarece si sa te intreb daca azi ...
naiti a zis somioru ca sa iti zic uarece si sa te intreb daca azi ...
- gaga