C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
poi da, regele shosetelor am frut shi eo sa scriu!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone scrie:naiti a zis somioru ca sa iti zic uarece si sa te intreb daca azi ...
deci shi io la fel idem, azi meci. acuma nujtu sigur cine pe cine urmareshte. :~p
tzinetziva bine de abonamentele conecs ca cica ii preia vodafonu, care o sa plezneasca nejte pretzuri ...
-

nocturna - Mesaje: 8725
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=372569#post372569
alex plagiaza in forta. pai daca azi nu, atunci maine, si io si azi si maine si poimaine ca loc e zlava domnului si mai am un bon de masa tzapan deci gara lipscani here we come
alex plagiaza in forta. pai daca azi nu, atunci maine, si io si azi si maine si poimaine ca loc e zlava domnului si mai am un bon de masa tzapan deci gara lipscani here we come

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=372597&postcount=2
ochila, frumos gestu, de apreciat nastrushnica idee de cadoo, pacat ca obt marte a trecut shacuma tre' sa ashteptzi pana de ziua fetii ca sa espediezi coletu.
ochila, frumos gestu, de apreciat nastrushnica idee de cadoo, pacat ca obt marte a trecut shacuma tre' sa ashteptzi pana de ziua fetii ca sa espediezi coletu.

-

naituish, nu te duci bre la terasa cu omu ala? ca aiu nu are disponibilitatz si mie acolosha nu-mi primeste bonuri de cadou de opt martie care este ele.
si diseara la gara neco?
si diseara la gara neco?
- gaga
gata bre ! am gasit om. asha ca pe mine ma gasitz acolo cred. da mai bine datz un telefon ca puate se face frig. + ca am shi eo un bon.
-

neatza - Mesaje: 5820
shtii cum stateam ? eram ingrijorat pana peste cap: daca num ieshea ? orcum, ie clar ca lumina zilii ca esperientza indelngata ma ajuta shi de data asta sa ies din impas.
inca o problema rezolvata, tzara poa sa duarma linijtita: ma ocup eo !
inca o problema rezolvata, tzara poa sa duarma linijtita: ma ocup eo !
-

ie nejte scaunele langa closete in spate, daca trage tare poate dezlipeste drojdierii aia de stau lipitzi cu anii pe ele la o tzuika si le scuate afara sa dea la unditza la bitongi 

- gaga
-

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
danone*, older, theOffender
younger go, older come
lasa neatzule ca jtiu io ca te duci la ora asta sa ocupi loc pe stadion la scuipat semintze in cap
danone*, older, theOffender
younger go, older come
lasa neatzule ca jtiu io ca te duci la ora asta sa ocupi loc pe stadion la scuipat semintze in cap
- gaga
neatza are program de studiu de la 3 jumate, da` preventiv, uomu pleaca pe la doo, ca are probleme cu scaunu:)!
-

deci da. asha ie. mor cata ditai suarele shi zabusheala ie afar, altzii sa dus sa inaugureze argentinu shi io stau la biro shi ma ofilesc ca o narcisa uitata pe o etajera de la pashtele de acu 3 ani, uite asha mi se duce tineretzilii shi mi se trece sperantzele care nam avut noroc in viatza shi nam vazut asha ceva mi sa loat cu leshin de la birou asta !!!!!!!!!!!!
cat naiba mult mai ie pana la orl shaishpetreizeci ?
cat naiba mult mai ie pana la orl shaishpetreizeci ?
-

naiti, se face una mica in locanta in care ai fo eri prinsa in flagrant delict. daca vrei sa intri in legalitate potzi sa treci scurt asha sa dai o bere sa te iertam
oricum putem relua si maine aia care az stam mai putzin.
shaki?
oricum putem relua si maine aia care az stam mai putzin.
shaki?
- gaga
baixu a mai dezamagit un copil:(! http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=372639&postcount=1
HAI STEAUA!
cat despre plictiseala, io-te:
HAI STEAUA!
cat despre plictiseala, io-te:
- Fişiere ataşate
-
[Extensia doc a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-

deci io am tot facut pontaju pacolo, una dupa alta nu se cade ca ie batator la uochi pentru chelner care shasha a prins mare drag de noi. mai videm de mane incolo.
salut shi io pe shomioru.
fo eri prinsa in flagrant delict.
salut shi io pe shomioru.

-

intanplator era amandoo, la capitolul arhitectura de pe lipscani, subcapitolul: locuri pentru manifestatzii cultural-artistice de mare rafinament. dea dreptu mishcator momentu.

-

ma lasi cu mareatza arhitetura de lipscani care are in spate istoria vanzatorilor de prespalatzi si kent? ca nici nu mai pot sa ajung cu masina pana in locanta din cauza astora. sa-i sparg in iglu.
- gaga