A aparut noul clip Animalx "Mai departe de cer " cum vi se pare ?
Mie una chiar imi place .....au avut o idee super ...pupici fanilor !!!
Mai Departe De Cer
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
e super videoclipul azi l-am vazut si eu in intregime si chiar mi-a placut ,daca apareau si ei in videoclip era si mai bine ,dar ma multumesc si numai cu vocea lor.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
Videoclipul e tare...numai ca ma oftica efectele sonore care acopera melodia...Si intr-un fel (o sa ziceti ca am o fixatie) videoclipul seamana cu cel al formatiei Refflex - Viteza Luminii...numai ca baietii nu apar in videoclip...asta e singura deosebire...si mai exista cateva chestii in plus in acesta...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Nu-mi place videoclipul si nici piesa. Sincer , m-au dezamagit baietii astia cu tot albumul "Pe net".
Vand o colectie de articole cu Animal X. Cei interesati sa-mi trimita mesaj privat.
-
Intoxicated - Junior Member
mda.. sorry , dar l-am ascultat doar 1 data si m-am scarbit de ea.. deci e clar ca nici numele albumului nu prea-l stiu :yD ..
Vand o colectie de articole cu Animal X. Cei interesati sa-mi trimita mesaj privat.
-
Intoxicated - Junior Member
Intoxicated scrie:Nu-mi place videoclipul si nici piesa. Sincer , m-au dezamagit baietii astia cu tot albumul "Pe net".
Albumul se numeste "Fun raptor" nu "pe net "
-
Miry_Ursuletz - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1