Bacovia pt mine, din simplul motiv ca nu shtiu atat de bine franceza...iar o poezie tradusa shi recitita doar in romana ishi pierde farmecul...Vol. 'Plumb' mi-a devenit un tovarash de viatza, ce , in momentele de tristetze deja deprimanta , da un gust dulce acestui sentiment...daca cineva a simtzit singuraratea ce o simt eu, nu ma consider 'singura pe lume', cel putzin pe plan afectiv, intelectual am pe cineva alaturi ce simte shi intzelege toate trairile mele...Mtz scrie:cine e mai profund? sau cine va place mai mult? pt mine amandoi sunt idolii mei... si mai ales...avetzi poezii semnate de voi dar din lumea lor? :sal:
Boudleaire sau Bacovia
100 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
- nevermind
- Junior Member
nevermind scrie: Vol. 'Plumb' mi-a devenit un tovarash de viatza, ce , in momentele de tristetze deja deprimanta , da un gust dulce acestui sentiment...daca cineva a simtzit singuraratea ce o simt eu, nu ma consider 'singura pe lume', cel putzin pe plan afectiv, intelectual am pe cineva alaturi ce simte shi intzelege toate trairile mele...
SODylicutzicuuuu e cu plumb!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, bine dracu ca n-ai scris ca pe itau, paulina 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cine dreaq in boudlaire asta?
da daca tot suntem pe aberatii... io zic ca baudelaire e mult mai profund ca bacovia... ca as manca o juma de bagheta data cu unt de H
da daca tot suntem pe aberatii... io zic ca baudelaire e mult mai profund ca bacovia... ca as manca o juma de bagheta data cu unt de H
-
Daimon - Mesaje: 5074
100 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii