)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ce a putut sa faca zenga la steaua, ce a putut face !!!???
steaua a demonstrat inca o data ca nu a ajuns degeaba in europa si ca are valoare
bravo ei
steaua a demonstrat inca o data ca nu a ajuns degeaba in europa si ca are valoare
bravo ei
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
frumos meci. dorinel mi s-a parut exceptional in seara asta. fantastic jucator.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cu acest scor putem spune adio calificarii in sferturi :bye: din pacate, tind sa cred ca Villareal va face scor la ea acasa, marcand cel putin 3 goluri... poate credeti ca exagerez, dar valencienii joaca foarte bine pe teren propriu 

-

Catalánul - Mesaje: 625
felina scrie:Sa fie clar! Deci am de beut si de distrat pt toate cele 8 sapt de skul in care am stat acasa cuminte cu matricile, limitele si functiile de la matematiCA CAre este, da???
deci care eo ce sa mai zic ca de cinshpe ani tot cu astea stau in bratze..carevasazica eo ar trebii sa beu hectolitrii bre..auzitzi la mine..hectolitrii

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
hehe, stei linijtita ca mio dat si mia cineva lincurile catre posturile lui care iereau:
abar navetz cine sunt io, daca atz stii cine sunt io, cum arata aiu, cum arata danone, bah vreau poze cu aiu, bah da nocturna cum arata ....
nu salon trebe acolosha ca nici sfantu freud nu-l vindeca ci ... (copy the mask) A TOMMYGUN
abar navetz cine sunt io, daca atz stii cine sunt io, cum arata aiu, cum arata danone, bah vreau poze cu aiu, bah da nocturna cum arata ....
nu salon trebe acolosha ca nici sfantu freud nu-l vindeca ci ... (copy the mask) A TOMMYGUN

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Catalánul scrie:cu acest scor putem spune adio calificarii in sferturi :bye: din pacate, tind sa cred ca Villareal va face scor la ea acasa, marcand cel putin 3 goluri... poate credeti ca exagerez, dar valencienii joaca foarte bine pe teren propriu
io spun ca steaua are sansa ei la calificare
e capabila de orice
io am incredere ca se poate produce o surpriza frumoasa
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

hahaha...danone are avert...hahahaha
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
hahaha pe bune? hahaha ma mir ca uit uit nu se opreste asa usor, pana la ban nu se lasa
http://dverg.mine.nu/sexay.jpg
http://dverg.mine.nu/sexay.jpg
- gaga
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=373092&postcount=33430
Doamna Dana, parca un pic de bun simt in exprimare la casa omului nu strica,nu-i asha?
Doamna Dana, parca un pic de bun simt in exprimare la casa omului nu strica,nu-i asha?
-

cutuma© - Mesaje: 3047
domnu' decret, dat fiind ca e vorba de rascolitorii de fecale, nu.
http://www.oribilul-mosh.com/forum/viewtopic.php?t=5&postdays=0&postorder=asc&start=440
si nu zic ca sunt toti asa ca nu-i cunosc, o mai fi si vun allways cu aripioare nefolosit
da' continuati si vizionare placuta in continuare si va multumesc pentru gandurile mereu bune despre persoana mea
http://www.oribilul-mosh.com/forum/viewtopic.php?t=5&postdays=0&postorder=asc&start=440
si nu zic ca sunt toti asa ca nu-i cunosc, o mai fi si vun allways cu aripioare nefolosit
da' continuati si vizionare placuta in continuare si va multumesc pentru gandurile mereu bune despre persoana mea

- gaga
da, doar ca de la unii n-am pretentii. De la altii ma astept sa raspunda moderat sau sa nu raspunda deloc.
Vizionare placuta la ce? La CM? SHhhhhhh, ca daca se afla ma dau afara de pe Locomotive
Vizionare placuta la ce? La CM? SHhhhhhh, ca daca se afla ma dau afara de pe Locomotive

-

Da ai mei, io-te PM
Mesaj Personal: au foamea!
Azi, 14:30
blondegender
Registered User
Data inreg: Mar 2005
Loc: Iasi
au foamea!
--------------------------------------------------------------------------------
moooooooor de foame!
~p~p
Mesaj Personal: au foamea!
Azi, 14:30
blondegender
Registered User
Data inreg: Mar 2005
Loc: Iasi
au foamea!
--------------------------------------------------------------------------------
moooooooor de foame!
~p~psemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

Imi urasc vecina de la 5 care urca si coboara cu liftul doi caini (doi dulai mari, rasa lup - sau cum s-o zice) care put ingrozitor!!!! Ma intreb cum naiba i-o putea tine intr-un apartament de doua camere...
later later edit: ce ma enerveaza toti maniacii in cautare de discutii cu izabele pe net... fratilor, luati-va o viata (preferabil REALA!!!!) !
Cu alte cuvinte.. iuzarul sau ce-o fi cu id-ul pe YM "alo_... si niste cifre 20003"
sa ma scuteasca de intrebari!!!!
later later edit: ce ma enerveaza toti maniacii in cautare de discutii cu izabele pe net... fratilor, luati-va o viata (preferabil REALA!!!!) !
Cu alte cuvinte.. iuzarul sau ce-o fi cu id-ul pe YM "alo_... si niste cifre 20003"
sa ma scuteasca de intrebari!!!!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
ma uit azi pe geam din 330, la stop, la arcul de triumf si pe cine vad ?
un domn cu barbia pronuntzata, intr-un maybach patratzos (cu perdelute la geam- ca la dric), pe care-l vad in fiecare zi la televizor la stiri si la talk-show-uri...oare cine era ?
un domn cu barbia pronuntzata, intr-un maybach patratzos (cu perdelute la geam- ca la dric), pe care-l vad in fiecare zi la televizor la stiri si la talk-show-uri...oare cine era ?
-

7vies - Junior Member
-

Mi-e somn. Rau de tot. Dar tre' sa invat (macar acum...)
Si vreau o tigara. Rau de tot. Dar s-a terminat pachetu'.
Poate as rezista daca as avea cafea...Dar mi-e lene sa ma ridic de pe scaun..
Deci e clar. Am innebunit de tot.
Si vreau o tigara. Rau de tot. Dar s-a terminat pachetu'.
Poate as rezista daca as avea cafea...Dar mi-e lene sa ma ridic de pe scaun..
Deci e clar. Am innebunit de tot.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
ai uitat de ketty
-