nocturna scrie:tu cine ejti shi cum ai ajuns aici ?
tata lu gigel
din eruare
ochila, la tine nu merge, asha ca nu incerca.

s-a cicatrizat cocoshelu si acu si-a dat feminitatea pe fatza
aulio nu mai pot.
SOD scrie:ce bre, nu stiai saitu lu giardia intestinalis? ie scris in toate veceurile ecologige din romania si judetzele limitrofe

l-am vazut cand mi-ai dat si malevolent creation

deci ie grav bre, cum adeca? ejti tata den eruare? in cazu asta, ie posibil sa ajungi (sau sa fi fost deja) shi mama den eruare, nu?memetu scrie: tata lu gigel
din eruare

alfel, bine bre bobule ca-tz revenishi! ie de durata cheshtia, sau maine-tz bagi eara faieruol?
Izabela scrie:Ar fi bine sa fie asa, macar am stii un lucru. Dar unii barbati o scot ei instinctiv inainte sa se termine. Deformare profesionala cred. O scot la timp de oriunde. Dar oricum prefer s-o inghit de 10 ori decat sa-mi ajunga prin par o singura data. Cel mai penibil lucru mi s-a intamplat acum trei ani la nunta unei verisoare de-a mea. In toiul petrecerii desteapta cum sunt, m-a pus dracu si am cazut la un pariu cu niste baieti. Nu-mi mai amintesc ce pariu dar stiu ca am pierdut si a trebuit sa ma duc cu unul dintre ei in masina sa-mi faca o muie. Mie imi era tare frica pentru rochie sa nu mi-o murdaresc, asa ca vroiam sa-mi ejaculeze in gura ca s-o pot scuipa afara din masina. Dar el odata ajuns la punctul culminant si-a scos-o si mi-a scuipat-o pe frunte si pe par. In oglinda retrovizoare n-am reusit sa sterg prea bine, parul imi statea aiurea si se lipise. Asa ca m-am furisat inapoi in local cu capul plecat, la baie unde am reusit sa ma spal si sa ma rujez. Dar bomba a cazut cand am revazut la cateva zile caseta lor de nunta unde se pare ca am avut si pe ceafa, cam cat o pastila de aspirina. Nu vreau sa ma gandesc cati au vazut si cati stiu de asta, cert e ca am ramas stropita pentru posteritate, mai ales ca de curand verii mei au trecut-o pe DVD.
SOD scrie:bre, cat costa oare scoala de soferi pentru motoare?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori