Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineatza, Necko ! Cum a fost Surprize-surprize aseara ? Uite....mai e putin si incepe marele premiu de Formula 1 al Malaeziei. De fapt...stai...ca nu esti tu cu astea. M-am trezit si eu vorbind aiurea.
Buna dimineatza, fani ai sporturilor mecanice !
Buna dimineatza, fani ai sporturilor mecanice !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna dimineata, mai copii !
multzam frumos, Jaja
intru acuma sa-l studiez. ia intra si tu putin pe im sa-ti spun ceva.
multzam frumos, Jaja

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
neata, neata , neata
buna dimineata forum
buna dimineata forum
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Buna dimineatza, Necko ! Ce faci ? Presupun ca ai dormit 8 ore jumate...nu 3 ca mine. Uite..m-a tinut eye-ul tarziu in noapte sa jucam biliard...si acum m-am trezit sa duc pishata de masina la un service..sa-i faca revizia...ca daca n-are revizie imi ia garda talonu. O gramada de griji si bani. Rovinete, asigurare, revizie....etc. Tot mai vrei masina ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma