Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Hai ca vin si io sa mai intaresc cazemata

Mesajde Zgubilici » Lun Apr 08, 2002 6:41 pm

La categoria domnii profesori: Aliosha, b0nechina (dar aici ceva severitate), Rolf, Rockeru'Shomer, mirela2001 ar mai fi fost si Ramona Opran dar cand a zis ca ii place 3se a devenit wannabe.
- categoia "Daca vreau pot sa ud si canapeaua": DANA, vali, Oribilul Mosh, onk. Adica e de bine, sa nu ma trezesc cu scaune in cap!
- altii la fel de "Small but with attitude": darkshines, alina, Andrada the Dev
- cel mai bun partener de ping-pong: Kryszti
- mentorul: sorin vdv
- e bine sa ai o pila si la sefu' asa ca Sopra_Tutt1 felicitari de forum.
- vedetele misterioase ale forum-ului: Lancelot ex-shinee si vladonne interesante cronicile lor dar se vede ca au un aer de "Ma pricep si va dau lectii"

si sigur mai sunt dar e cam incarcata memoria momentan cu alte alea asa ca mai mult ca sigur o sa revin.
Multumesc pentru premiile speciale si de excelenta.
Si acum daca vreti sa aruncati un ochi si in groapa:
- antipatici, stupizi si inutili din punctul meu de vedere: rrb - cel mai dezgustator membru al forum-ului, Aburila pentru ca scrie doar ca sa se bage in seama si spune numai tampenii, sly care scrie ca sa scrie, AnimalutzaX nu cred ca mai e nevoie de mentionez si nu in ultimul rand Guppy pentru ca e ofticos.
- se simte prezenta de creier, dar lipsesc gusturile mai profunde: deedee
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Apr 08, 2002 6:42 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Daca...nu incetatzi cu certurile..il mituiesc pe Sopra...sa va dea ban !

cat dai? :con: :D

Cu ceva vreme in urma....era o obisnuita a forumului de matrimoniale.....acum este o obisnuita a forumurilor de fotbal ,sport si cinema ! Vine intodeauna cu pareri competente si pertinente.

cred ca am sa fac si un forum de scandal... dar mai la vara... cand o sa va mai imprieteniti... ca sa aiba cine sa scrieti acolo :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Apr 08, 2002 8:17 pm

Cred ca e timpul sa fac si eu niste caracterizari:

O sa incerc sa o iau cronologic cu cei intalniti de mine pe forum
(sper sa nu gresesc)

Oribilu - el m-a adus pe forum (thx for that). Imi place sinceritate lui debordanta in mai toate cazurile si posturile lui care invariabil ma fac sa rad. Multi poate il considera ciudat (asa am considerat si eu cand l-am intalint prima oara in viata reala) dar pe urma mi-am dat seama ca asa e stilul lui. Good trademark anyway.

Sopra -cu el am fost coleg 2 ani de zile dar cred ca ne vorbim de cand cu forumul din cauza anturajelor diferite. Sincer sunt foarte incantat de ce face aici si nu mai continui cu laudele sa nu creada lumea ca sunt suck up.
Despre el ca admin? Nu e scortos si tine la glume.

Dana - un monstru al forumului cum ar spune Oribilu.
Ne ingroapa pe toti in posturi si in idei. Foarte taioasa daca esti nou. Odata ce considera ea ca meriti a fi luat in seama se face blajina. Asta e stilul ei. :B

Vali - nice words for him too. Si el de cand lumea pe forum. Mare pacat ca se cearta cu Sopra mereu. Pacat ca nu mai postezi la fel de mult ca pe vremuri.
Cine stie poate va impacati odata odata si-odata. :kiss:

Rolf - e ca sa zic asa userul model. Scrie mereu la obiect. Nu s-a certat cu nimeni si e un pachet de informatii folositoare. Totodata e un fel de google al forumului.

radical si bOnechina:
referitor la posturile lor : putin da bun. De cate ori vad ca au postat dau click repede sa citesc.
Ca sa il parafrazez pe Moshu: "Ba Aliosha vezi ca a postat radical"
Imi place stilul lui radical plus ca am observat noi ca avem foarte multe gusturi comune din muzica.
Pe bonechina o apreciez ca e impatimita de muzica - la fel ca mine. :D

Mai sunt multi de pe rock pe care nu ii stiu asa de bine:
Curly, Rockeru, Kick Ass, Frozen, Deathangel care la inceput postau in draci. Pe urma pauza. In ultimul timp vad revin incet incet.

manelsux: intr-adevar ceva "greu". Probabil ca nu mai are la fel de mult timp sa posteze. Oricum eu citesc cu placere ce se scrie pe literatura unde mai posteaza alaturi de el si aphex.

Mirela2001 - Mirela esti o fata deosebita. Nu am sa zic mai mult.

alina - e incantatoare pasiunea ei pentru Iris.
Bah de ce v-ati luat de ea pe ciclism ca va rup capu ;j

darkshines a.k.a caprioara- well, well, well....
La inceput ma calcai pe nervi cu posturile tale in engleza si semiretarde. Pe urma nu ti-a luat mult timp sa ma faci sa inteleg cat de bine se invarte mintea ta. Now you're my favorite kid, teenie bopper. :p

Gabytu - tu nu esti retard dar parca te stradui sa ne arati contrariul. Pana la urma daca stau bine sa ma gandesc esti ok, m-am obisnuit cu tine. Excelezi in a te face antipatic. Oricum ai 16 ani si varsta ta scuza multe. Incearca sa scrii in romana.

rrb - tu nu mai ai nici o scapare. Nu vreau sa te caracterizez ca lumea zice ca as avea bun simt. Poate iti revii.

sly - te iert si pe tine ca scrii la Steaua si mai ridici posturile unui forum atat de sarac.

Zgubilici - si tu esti pasionata de muzica buna asa ca pleci din start cu puncte in topul meu. Pe urma nu stiu cum de ai atat energie sa raspunzi la toata posturile de pe animale si andrele dar ma bucur ca facia sta.
Kriszty a aparut simultan cu tine pe forum dar nu stiu ce e cu el in ultimele zile. Si el se bate cu morile de vant.

Aliosha- despre mine - first don't label me as a computer freak if you see me online so often. Viata mea s-a schimbat radical in ultimele luni si de la goleneala profesionista am trecut la facultate in "big league"- Montreal . Scoala ma omoara.
Acasa daca nu raspundeam pe mobil ma gaseati lejer la unul dintre cele 2 baruri celebre din Socului (Machedonu sau Fanutza ). Spargeam seminte in fata blocului imbracat la slapi. Nu refuzam nici o deplasare la munte sau la mare, nici o iesire in oras. Sunt genul de om care vin la 3 noaptea daca un prieten are nevoie de mine. Acum, zona mea e in casa.
I miss all my friends and my old life. Inca n-am gasit reteta completa sa ma integrez aici dar dupa cum se spune timpul le rezolva pe toate.

Cam atat. Poate am uitat multa lume dar revin...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Vizitator » Lun Apr 08, 2002 8:27 pm

Initial trimis de Aliosha

[b] Vali
- nice words for him too. Si el de cand lumea pe forum. Mare pacat ca se cearta cu Sopra mereu. Pacat ca nu mai postezi la fel de mult ca pe vremuri.
Cine stie poate va impacati odata odata si-odata. :kiss:
[/B]

da nu suntem certati (desi fiecari si-ar rupe piciorul de la pat pe spinarea celuilalt) avem doar conflicte de idei (care shi alea a fost abandonate de cand nu mai vine pe irc, sa ne mai gaozim (am licenta pt cuvant, nu va bagati sa-l folositi)

me is the proud user number 97 and a top poster for a long time, but now has no f**king time to post, are alte chestii pe cap (in afara de par
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Apr 08, 2002 9:40 pm

unde mah... eu certat cu vali? LOL... dragoste mai mare ca asta dintre noi 2 nici ca se poate... si cred ca trebe sa ma opresc aici... ca ne iau ashtia de p p nari.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Apr 08, 2002 10:42 pm

Initial trimis de mirela2001

gabytule...chiar nu ai ce sa comentezi pentru ca daca te uiti la posturile tale mai mult ghiceste lumea ce spui decat intelege...nu ca am sta sa le citim,dar ocazional asa...

eu nu m-am luat de tine,asa ca te rog sa nu te iei de numele meu,e clar??imi zice mirela2001 pentru ca asa vreau EU si ai sa ma respecti or else!!!

mirela mama, te-a "stricat" o "preitena" de-a mea? Hai nu ma enerva prea tare cu remarcile tale cretine, cum adica "mai mult ghiceshte lumea"? eu zic sa-ti vezi lungul nasului, si te-ash ruga sa nu foloseshti pluralul. nu cred ca mesajele mele au gresheli de gramatica [cu exceptia uneia ca a celei de subiectul despre sensul vietii, si a unor mesaje mai vechi], si nici mesaje incoreerente. Inainte de a comenta referitor la posturile mele, uita-te in jur [si nu mi-o lua in nume de rau] dupa care sa comentezi.

referitor la nume a fost o simpla greshala.
Gata moshule am terminat.

Aliosha sa sti ca ma simt nevoit sa devin pt. unii antipatic, daca ma consideri retardat nu ai decat. dar daca ai sti varsta mea, mai considera mai geniu decat este capry. asa ca sa o lasam balta, pana una alta...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mirela » Lun Apr 08, 2002 11:04 pm

tin sa spun...ca sa stie toata lumea....si creatorul acestui thread...ca eu mi-am spus parerea....si nu am facut nimic sa-l provoc pe baietelul de mai sus(ca sa ma abtin de la remarci mai dure...)

ps:moshule....unde m-ai vazut tu pe matrimoniale? :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Lun Apr 08, 2002 11:11 pm

Initial trimis de Gabytu

[B]Aliosha
sa sti ca ma simt nevoit sa devin pt. unii antipatic, daca ma consideri retardat nu ai decat. dar daca ai sti varsta mea, mai considera mai geniu decat este capry. asa ca sa o lasam balta, pana una alta... [/B]

"poate m-ai considera un geniu" nu "mai considerat"...
domnu actor olimpic la Romana.
Ca sa ii parafrazez pe Parazitii spre deosebire de tine eu in clasa a 8-a aveam 7 beri in mana si uite ca scriu cat de cat corect.
Nu mai strica threadul asta atat de frumos cu ineptiile tale. Nu e vina mea ca esti asa cum esti.

Te rog frumos sa nu iti mai permiti glume cu Mirela sau alte chestii de genul asta ca esti la alt nivel.
Obisnuieste-te cu ideea ca nu te placea aproape nimeni. Iti recomand o schimbare de user dupa o schimbare a personalitatii.

Cat despre comparatia cu darky... ea are 13 ani. Tu ai zis ca ai 16.
Te face de la distanta si mai presus de toate are bun simt, ceva ce tie iti lipseste cu desavarsire.

PS: am raspuns pt ca nu m-am putut abtine. Viitoarele tale replici le astept pe alt thread de pe generalitati.
PS2: ti-am promis ca nu mai ma iau de posturile tale si nu te mai fac de ras urmarindu-ti aberatiile asa ca bucura-te de acest privilegiu pe care inca il mai ai.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 09, 2002 6:37 am

Ba, gata... ori continuati subiectul... ori ce pana mea...

Din cate il cunosc eu pe Gabytu... are un bun simtz iesit din comun.... si asta nu o spun doar asa... eu am discutat mai mult cu el, asa ca va rog sa ma credeti... si nu mai aberati pe tema asta (ca in vara fac forum de certuri... si acolo probabil ca o sa fie chiar indicat) ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 09, 2002 8:07 am

Initial trimis de mirela2001
moshule....unde m-ai vazut tu pe matrimoniale? :)

Ha,ha..anu' trecut...prin noiembrie,decembrie...radeam cu gura pana la urechi de tine (si eu si Aliosha)....pt. ca postai la subiecte de genul "unde a fugit dragostea ? " sau "am 16 ani..si ma simt singura" ! Mwahahahaha !
Subiectele sunt ingropate in subsolurile forumului de generalitatzi. Nu le aduce la suprafatza...sa nu ai probleme cu Sopra ! Du-te si citeste-le si amuza-te si tu....!
Oricum....se pare ca cineva te-a adus pe calea cea buna ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde b0nechina » Mar Apr 09, 2002 10:10 am

Nu vreau sa postez aici in graba, as fi preferat sa am mult timp la dispozitie, sa pot spune tot.
Acum nu am, dar probabil am sa revin pe seara cu completari.
Prima persoana pe care am remarcat-o pe forum, si care m-a impresionat (si continua s-o faca), a fost DANA. Apreciez temperamentul si in primul rand perioadele de furtuna (poate pentru ca ma recunosc in ele)...
Mai este un personaj cu care am avut multe ciocniri (si, probabil, o sa mai am), dar pe care il respect pentru tenacitate si perseverenta (cat si pentru un anumit gen de atasament greu de gasit la oameni): Zgubilici.
Despre Mirela stiu prea putine si in afara de o picatura de invidie pe care i-o port (pentru ca locuieste intr-un oras pe care eu il iubesc din tot sufletul), o apreciez pentru momentele de sinceritate si de (greu e sa te exprimi!) dezvelire sufleteasca... cred ca e persoana cea mai deschisa si cea mai puternica de pe aici.
Pentru Moshul cel oribil am avut de la inceput o mare cantitate de simpatie. Mosule, nick name-ul dumitale imi aminteste in fiecare zi de un prieten vechi si drag cu care n-am mai baut de mult o bere. Mai mult, am o senzatie tot mai puternica ca ii semeni, si asta imi trezeste mai tot timpul un zambet nostalgic. Probabil ca subconstientul imi joaca feste, dar asta nu te face mai putin simpatic.
In sfarsit (pentru moment), daca ar fi trebuit sa dau un singur nume, si as fi fost nevoita sa judec obiectiv, probabil ca as fi spus Aliosha.
Dar, si subiectiv vorbind, tot Aliosha as fi spus, pentru ca imi place sa descopar oamenii prin muzica pe care o asculta. Ma rog, unii oameni...

PS N-ati inteles nimic din ce am balmajit mai sus? Stati sa vedeti cat de prost stau la capitolul multumiri... :(
Daca aprecierile unui om precum Aliosha imi ridica nasul cu vreo 35 de centimetri mai sus decat e cazul, o dovada de genul asta venita de la Zgubilici imi da curaj si sperante. Poate e momentul sa las garda ceva mai jos...

PPS La extrema cealalta stau manelesux si vortex, penru ca nu mai posteaza de saptamani intregi... :mad:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Get the party started!

Mesajde Game Over » Mar Apr 09, 2002 2:16 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
si nu mai aberati pe tema asta (ca in vara fac forum de certuri... si acolo probabil ca o sa fie chiar indicat) ;b

Ti-au luat-o inainte cei de pe forumu' de ROCK:
http://www.funclub.ro/showthread.php?threadid=1861&perpage=30&pagenumber=6
http://www.funclub.ro/showthread.php?threadid=1861&perpage=30&pagenumber=7
;D
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 09, 2002 2:40 pm

sa faca ce vrea... acolo DANA patroneaza... daca vrea scandal... asta e :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 09, 2002 2:44 pm

Thx boss, good sleep, huh?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Del

Mesajde Game Over » Mar Apr 09, 2002 2:47 pm

Este inclus shi stergerea mesajelor?
Tocmai mi-a sters 2 mesaje!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 09, 2002 3:04 pm

pai tu cashtigi cand posteaza DANA la games si ea castiga cand postezi tu la rock :D ... logic ;D

good fucking sleep, but to short...
Sopra Tutt1
Junior Member

Uite asta nu-mi place mie pe forum

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 09, 2002 3:05 pm

..cand au loc discutii private dar in vazul tuturor, asta e pentru pm-urile voastre, si eu am avut o mica nelamurire in privinta clasei muncitoare dar m-a lamurit DANA ce si cum, asta nu are legatura cu Top Useri!

Ok, revenind la subiectul initial, sa raspund si eu la ceva intrebari.
Pe forum-urile Animal X si Hi-Q am petntru ca acolo unde am ceva de spus spun, plus ca mi-a placut sa-l fac pe Florin Hi-Q sa admita ca voltaj nu canta rock. Acum m-am cm plictisit si eu de atat prostie ce e pe acolo si astfel am observat o mare lipsa de activitate. :)
Nici eu nu sunt computer-freak, dar dau o tura cam de trei ori pe zi pe aici si mai las ceva mesaje in urma acolo unde simt ca e cazul.
b0nechina, in ciuda catorva episoade de "contraziceri intense", te consider una din persoanele cu cele mai bogate cunostiinte in muzica buna, am un mare respect pentru tine si urmaresc in fiecare zi rubrica "melodii de moment" astfel ai devenit doamna profesoara, poate ne vedem si noi totusi la un concert pana la urma!
alt amanunt:
Oribilul Mosh se enerveaza de fiecare data cand ii pun muzica pe yahoo messenger, dar tot e bine, ca ne facem formatie :)

(*foarte bun subiectul asta, de mult nu am mai vazut atatea cuvinte de bine pe un thread!)
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: Uite asta nu-mi place mie pe forum

Mesajde Mirela » Mar Apr 09, 2002 5:39 pm

uiiiii...ce de cuvinte de lauda pe aici.....ma revolt!!credeam ca o sa fie un subiect putin mai controversat....

pana acum...cea mai surprinzatoare(fata de mine) remarca a fost aceea a b0nechinei...sa stii ca mi se urca repede la cap :))
la capitolul "thank you.thank you very much!!".....ma bucur ca cei pe care eu am ajuns sa-i apreciez eu o cat de mica parere de bine despre mine :o

off-topic,dar nu ma pot abtine....moshule,trebuia sa incep si eu de undeva,nu??bine ca nu m-ai gasit pe la Andrele....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

continuare...

Mesajde b0nechina » Mar Apr 09, 2002 6:15 pm

La capitolul "imi place sa-i citesc" intra Rolf (bai, tu chiar le stii pe toate?), the radical (am de recuperat mesajele mai vechi), si Vixxen (mor dupa ardelenii destepti!).
Mai sunt inca multi carora le port un real respect, dar daca nu mi-am format o imagine cat de cat clara despre ei, este numai pentru ca n-am avut timp sa-i urmaresc (la aceasta categorie intra vali, Sopra, onk, KickAss si Rockeru Somer si altii, desigur).
Era sa uit de aphextwinz... nota 10 de la aberatii pana la filosofie :B
Am lasat la urma o persoana pe care o aseman intrucatva cu mirela (mai ales datorita sinceritatii): shinee. Nu ii impartasesc intotdeauna gusturile, dar imi place cum scrie, si imi place ca pune suflet.
Dat fiind ca am incercat sa nu-mi bag nasul prin mocirla altora (respectiv forumuri care nu ma privesc si unde stiu ca nu am ce gasi), nu voi mentiona personaje negative. Pe cele cu care am avut neplacerea sa fac cunostinta am sa incerc sa le ignor.
Gata! No more mr. nice guy! Ne-am dulcegarit destul!

PS Respect e un cuvant cu mult prea vulgarizat. Este totusi un sentiment real si foarte serios.
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 09, 2002 6:45 pm

bOnechina...nu ne ramane altceva..decat sa bem o bere impreuna...in amintirea vremurilor pe care le petreceai cu vechiul tau prieten !

Acum..sunt racit rau de tot..si nu gandesc limpede ! Dar...cand ma fac bine...revin si eu cu un comentariu...despre membrii mei preferatzi si nu numai...de pe fanclub !

Numa' bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde b0nechina » Mar Apr 09, 2002 6:51 pm

bOnechina...nu ne ramane altceva..decat sa bem o bere impreuna...in amintirea vremurilor pe care le petreceai cu vechiul tau prieten !

Sau, si mai bine, mergem cu totii! :-)
Hai, ca am luat-o si eu pe aratura, sanatate maxima, Moshule...
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Vizitator » Mar Apr 09, 2002 9:33 pm

mama ce alcoolemie o sa iasa!!!!!!!!

am vazut ca sunt real apreciat (10x guys), uneori mai rau ca sopra :P
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Apr 09, 2002 10:44 pm

Initial trimis de vali
Ultima data editat de vali pe 09-04-2002 la 22:36

... te-ai gandit mult sa scrii aberatia de mai sus? :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Apr 09, 2002 10:49 pm

iar incepi? o sa zica lumea ca suntem casatoriti, ca prea ne phootem des!!

mai intra shi tu pe irc
Vizitator

And the Oscars go toooooo......

Mesajde Andrada The Dev » Mar Apr 09, 2002 11:32 pm

okie:

Gabytzu- unul din cei mai sociabili oameni de pe fanclub:D
Aliosha- ca a fost detreba intotdeauna ;)
Vali-ca a fost detreba intotdeauna shi el...
Darkshines- esthi nebuna rau, dar amuzanta lolz
Mada- chiar dak n-ai mai postat pe-aici.... tot glumeatza ramai
Zgubilici- Premiul de umor si calitatea mesajelor
KickAss- calitatea mesajelor
Mirela- In sfarshit te mai "vad" pe-aici!
Mai sunt shi altii.....

P.S adik "small but with attitude" e de bine, nu Zgubilici?
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 10, 2002 8:14 am

Aliosha . Il cunosc in realitate din 1998...deci cam de 4 ani. Am devenit prieteni foarte buni...prin 1999..deci cam de 3 ani. Am stat pana nu demult in acelasi cartier...Titan. Zona Socului-Diham-Muncii.Locuiam la 5 minute de mers pe jos..unul de celalat.
Daca nu ma vedeam cu el zilnic...nu exista sa nu vorbim la telefon 30-40 minute/zi. Daca cineva ne-ar fi ascultat convorbirile telefonice....cred ca s-ar fi crucit ! Ar fi spus ori ca suntem ultimii retarzi ori ca suntem niste genii !
Am petrecut alaturi de el..momemnte frumoase..la celebrele bombe ale cartierului,amintite si de el..Machedonu & Fanutza.
Pe momemnt ..imi vine in minte..o intamplare amuzanta..pe care tin s-o impartasesc si domniilor voastre de pe forum.
Odata...intr-o seara era un prieten pe la mine. Si ne punem noi la un pahar de vorba. Dai cu vin..dai cu bere..cu ce aveam si eu prin casa. Pe la 1 AM...se termina bautura. Eu..aducandu-mi aminte ca Alisoha are garajul bine tixit cu vin alb..ma gandesc sa-l sun...netinand cont..de ora inaintata in noapte. Il sun eu pe mobil..dar.."abonatul connex are telefonul inkis sau nu se afla in aria de acoperire ". Atunci...il sun pe fix..si dupa ceva timp raspunde Alisoha ! Eu : "ba...n-am ce bea ! misca-te imediat...si adu' niste vin ! " Aliosha : " Moshule...uite frate..sunt si eu cu prietena..ne culcaseram si noi ! ..." . Eu : " ba...in 10 minute sa fii la mine..cu 2 kile de vin..ca itzi rup capu' ! nu ma intereseaza cu cine esti ! vino de urgentza cu vinu' ca n-am ce bea ! " .
Si a venit bietu' Aliosha....in 10 minute era la mine..cu o sticla de 2 l de vin alb...de o calitate exceptionala.
Ne-am pus pe baut...totzi 3...je,Alisoha si tovarashu' cu care mai eram. Pe la vreo 3:30 AM...se termina si vinul adus de Aliosha...dar noi tot nu ne potoliseram setea. Asa...ca am pornit spre Fanutza...pentru a ne racori cu niste beri..dupa atata vin.
Am mai stat si la Fanutza pretz de 1 ceas..pana la vreo 4:30 AM ! Doar noi..si cainii cartierului...ce dormeau pe sub mese. Cand sa plecam de la Fanutza..tovarashul cu care eram...de'abia se mai tinea pe picioare...dar eu cu Aliosha..nu am ratat ocazia..si am facut un mic box. Nu va speriatzi..am dat amandoi cu mila...asa putin..la muschi..de antrenament !...sa ne revenim dupa imensa cantitate de alcol consumata in decursul noptzii.
Intamplarile de acest gen..sunt nenumarate....vorba poetzilor..ar trebui sa curga rauri de cerneala..pentru a le asterne pe toate.
Eu am vrut doar sa subliniez ...cam ce faceam alaturi de Aliosha inainte ca el sa ia drumul strainatatzii...si sa devina un intelectual si un user important la fanclub.
Alisoha pe forum ? La fel de bun...ca si in realitate ! Voi cei care l-atzi apreciat pe forum..si atzi avut laude pt. el....sunt sigur ca aceleasi laude i le-atzi aduce si in realitate.
Am un mare respect..pentru posturile lui ! In special...tin sa-l laud pentru ceea ce face pe cinema. Si bineinteles...la muzica....desi nu sunt in totalitate de acord cu muzica pe care o asculta si promoveaza printre useri.

Manelesux. A fost prima persoana cu care am luat contact pe acest forum. Un om de o mare cultura. Un erudit.Chiar daca m-a criticat cu asprime..eu mi-am insusit criticile lui,nicidecum nu m-am suparat pe el. Ca dovada...nu mai sunt fan Blink 182 ! :))) (fie vorba intre noi...nici nu am fost...dar trebuia sa ies si eu in evidentza cu ceva ..la inceputurile carierei mele pe forum)
Imi pare rau...ca nu mai posteaza ! Ce o fi cu el ?

Dana. Nu am zis ..despre ea ca este un monstru..asa cum sustine Aliosha. Am zis ca este un Monstru Sacru..al forumului. De'a lungul timpului...am avut o deosebita placere...sa ma cert cu ea...si sunt sigur ca placerea a fost si de partea ei. Stiu ca este un om bun. In spatele duritatzii pe care o afiseaza...stiu ca se ascunde un om cald. Ca dovada...chiar daca ma injuram cu ea pe forum...pe PM-uri imi raspundea cu o deosebita amabilitate.

Mirela. Inteligenta,romantica,cu bun simtz,hazlie. Am luat pentru prima oara contact cu Mirela..in noiembrie anul trecut...cand ,vazand ca este o locuitoare a Dublinului,i-am trimis un PM. De atunci...suntem prieteni buni..si vorbim zilnic.
De asemenea a reusit sa revigoreze forumul de sport...prin posturile sale competente.

Rolf. Sunt in totalitate de acord cu parerile celorlaltzi despre Rolf. Intradevar...el se pricepe la toate...si ne impartaseste si noua cate ceva din vastele sale cunostintze. Este un rocker ceva mai sofisticat...de vreme ce..asculta Romica Puceanu sau Dona Dumitru Siminica ! :)) Rolf..mi-a redeschis pasiunea pentru muzica lautareasca veche dar si pentru muzica "de restaurant" ...la al sau indemn downlodand o gramada de melodii.
Saptamana trecuta...am avut placerea de al cunoaste pe Rolf si in realitate. Am baut cateva beri alaturi de el...si mi-am dat seama ..ca este bun si in realitate..nu numai pe forum ! Fire deschisa si sincera...gata sa-tzi sara in ajutor oricand.

Darkshines. La inceput...am cunoscut-o sub numele de Caprioara. Mi-am inchipuit ca e o distrusa care asculta Animal X. Am vazut ca are ID pe yahoo messanger..si am abordat-o sa vad ce e cu ea. Am ramas stupefiat. O copila de 13 ani..care realizeaza pagini web,care asculta muzica punk. Desteapta foc...dar si amuzanta.
Ceea ce posteaza pe forum..nu-i confirma valoarea.

Sopra Tutt1. Mi-a spus sa nu-i mai aduc laude...pentru ca ceilaltzi useri sa nu creada ca il pup in kur. Nu-l pup in kur...pentru ca stiu ca oricum ma bucur de simpatia lui. Daca e sa imi dea avertisment sau ban...ma deplasez de urgentza in Regie..si ii rup capu' ! :))))
Asadar...cu Sopra am luat prima oara contact pe forumul de Sport. Am vorbit cu el despre NBA...si am aflat ca are aceleasi preferintze ca si mine. In prezent..imi pare rau..ca nu mai este interesat de forumul de Sport.
In rest...il vad ca pe un om foarte amabil...si cel mai important...este un adevarat profesionist.

bOnechina. Am discutat cu ea foarte putin,pe muzica. Dar ii citesc de fiecare data posturile....care sunt de mare valoare. Imi pare rau ca nu posteaza mai mult. Oricum...bOnechina este adepta calitatzii nu a cantitatzii. O sfatuiam cu ceva vreme in urma sa nu se lase atrasa de Dana in cercul ei....si se pare ca m-a ascultat. :))) (glumesc,desigur)

Zgubilici. O cunosc de putina vreme. Nu prea citesc..ceea ce scrie..pentru ca nu ma intereseaza nici Animal X,nici Hi-Q..nici Vita de Vie. Dar...vorbesc cu ea pe Yahoo Messanger...si este OK,in afara faptului ca ma terorizeaza cu muzica conceputa de ea. Cand mi-e lumea mai draga....incep boxele sa-mi tremure...multumita muzicii oferite online,de Zgubilici.
Cica...o sa ne facem formatzie impreuna ! :))))

Vali. Cu Vali..vorbeam pe cinema..cu ceva vreme in urma. Momentan...scrie foarte rar. Un foarte bun cunoscator de filme. Filmul sau preferat....corespunde cu al meu : Pulp Fiction.
In rest....nu ne-am ciocnit.

Radical. Mda..Aliosha are dreptate. Cand vad ca a postat Radical...ma duc de urgentza sa citesc...pentru ca stiu ca va fi ceva frumos si interesant. Pentru misteriosul user londonez...am numai cuvinte de lauda. Ma opresc aici...pentru ca ..am mai pomenit de Radical..la acest subiect.

...................................................................
Despre mine,Oribilul Mosh,ce sa spun ? La fel ca Aliosha,nici eu nu sunt dependent de internet. Netul pt. mine se rezuma la forum,mail si http://www.nba.com ! Asta poate si pentru ca dispun de o centrala analogica. Daca ash avea netul prin cablu...probabil alta ar fi situatzia.
Pe forum..incerc si eu,atat cat pot...sa ma fac placut,sa fiu util si sa vin cu idei noi si pozitive. Si bineinteles...sa am cat mai bine grija de forumul unde sunt moderator.
In ceea ce priveste forumul...am 2 planuri pentru viitor :
1)sa ajung numarul 1 la posturi
2)sa il detronez pe Sopra din functzia de administrator..si sa devin eu administrator la http://www.fanclub.ro
Deocamdata....I'm a spoke on a wheel !

Cam atat ! Imi cer scuze..daca mesajul a fost prea lung...dar am spus exact ce am simtit.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde costasilviu » Mie Apr 10, 2002 5:36 pm

Fa Dana, e a treia oara cand imi asociezi numele cu o periutza. Te-am periat eu vreodata? Ia da macar un exemplu, sa mori tu!
Dooaamnelor si domnilor, premiul "noi vorbim, nu gandim !!!, categoria Cornel Dinu!", pentru minunatul si inteligentul mod in care spune nu spune nimic:
Aphexsinumaistiucum.
costasilviu

Mesajde Vizitator » Joi Apr 11, 2002 4:54 am

Lui Sopra Tutti i se acorda..premiul de cel mai intelept user de pe fanclub !
El...de-a lungul timpului...a facut dreptate..asemenea legendarului Rege Solomon..din Biblie ! A fost drept si nu a aplecat urechea la carcotelile unora.

asta depinde de la caz la caz ... remember istoria posturilor disparute de la sport ??? :p

---------------

me likes some of you dar nu retine nume decat daca merita shi me este foarte scump la vorbe, mai ales de cand cu certurile astea

---------
plan de viitor, vorba lu moshu:
1 sa plec acas
2 sa ii rup capu lu ala care a facut ce a facut duminica seara cu mashina ma-sii
3 sa posez numai daca am ceva de spus
4 sa il enervez in continuare pe bogdanel, poate asha ridica shi el stacheta. btw, oribilul, daca o sa devii admin, o sa ai viata grea
5 sa enervev in continuare mozii de pe barfe online, poate isi revin
6 sa discut in continuare cu lumea buna de pe cinema/tv, cu toate ca sunt multi aiuriti pe acolo, cu harry potter as the best movie

momentan mai stau pe aici pentru forumurile de ciema, barfe, reclamatii, help (si hip-hop din cand in cand). daca ma posetz shi in alta parte, o fac din greseala
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Apr 11, 2002 8:47 am

Initial trimis de costasilviu
pentru minunatul si inteligentul mod in care spune nu spune nimic:
Aphexsinumaistiucum.

lol, sopra l-ai facut pe bulanjiu' de aphextwinz mod? pe ce forum mah? sa nu ma intrebi shi pe mine ;P
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 11, 2002 10:46 am

Initial trimis de vali
asta depinde de la caz la caz ... remember istoria posturilor disparute de la sport ??? :p ...

deci sa intzeleg ca tu ai legatura cu alea.... exact cum banuiam.

Initial trimis de vali
... 3 sa posez numai daca am ceva de spus

asa sa faci.
Sopra Tutt1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma