pe Linds o shtiti voi din mai multe filme,cum ar fi : Freaky Friday,Mean Girls sau confessions of a teenage drama queen...
Deoarece actritza a avut mult succes,s-a lansat shi in muzica.Eu,de curiozitate am dwl mai multe melodii de pe soundtrackurile filmelor in care a jucat(unde avea melodii de-alea ei)...,cum ar fi: Don't move on,Ultimate,Drama Queen,I decide,Me vs. the world,etc
Single-ul ei este Rumours care mie imi place foarte mult.Shi look-ul ei la fel.Multi o compara cu Britney,dar Britney de multe ori vrea sa para ceea ce nu e,acest lucru nefiind la Lindsay.
Vreau sa vad parerile voastre daca ati ascultat ceva din muzica ei.
Lindsay Lohan
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Erm..da.
Ca acrtritza, sa zicem ca ar merge. Dupa interpretarea din Freaky Friday, zicea ca o sa se apuce de muzica axabdu'se pe rock, nu pop. Rumours numa rock nu ie. Hai sa judecam. Pe atunci era curentul avril lavigne fuarte la moda, deci mergea mult mai bine rocku, acum, insa, a revenit popish'ul, sincroanele, alte alea. Eu una o apreciam mai mult daca ramanea la rock, melodiile interpretate in Freaky Friday erau mult mai dragutze.
Look'ul? Sa recunuashtem, seamana cu o Britney mai tanara, adusa in zilele nuastre. Clip, simpaticutz, nu era totush necesar ca pe tot parcursu clipului ea sa se plimbe, trecandu'shi mana prin par, etc.
"Lindsay vrea/nu vrea sa para ceea ce nu e", aici nu pot raspunde inca sigur. M'a cam dezamagit din puct de vedere al stilului interpretarii, alegand un pop comercial.
Dar e la inceput. Vom trai shi vom vedea!
Ca acrtritza, sa zicem ca ar merge. Dupa interpretarea din Freaky Friday, zicea ca o sa se apuce de muzica axabdu'se pe rock, nu pop. Rumours numa rock nu ie. Hai sa judecam. Pe atunci era curentul avril lavigne fuarte la moda, deci mergea mult mai bine rocku, acum, insa, a revenit popish'ul, sincroanele, alte alea. Eu una o apreciam mai mult daca ramanea la rock, melodiile interpretate in Freaky Friday erau mult mai dragutze.
Look'ul? Sa recunuashtem, seamana cu o Britney mai tanara, adusa in zilele nuastre. Clip, simpaticutz, nu era totush necesar ca pe tot parcursu clipului ea sa se plimbe, trecandu'shi mana prin par, etc.
"Lindsay vrea/nu vrea sa para ceea ce nu e", aici nu pot raspunde inca sigur. M'a cam dezamagit din puct de vedere al stilului interpretarii, alegand un pop comercial.
Dar e la inceput. Vom trai shi vom vedea!
- kahlan
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1