C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Sfaturile lu neatza se intoarce (partea a doa)
Se da cazu urmator: Deci sa zicem ca te taie pisharea rau de tot. In drum spre buda, realizezi ca ai nasu plin de muci. Acu ezista doo variante: sa itzi sufliiii mucii, sau sa nu tzi sufliiiiii.
Deci rezolvarea corecta a sitoatziei ie in felu urmator: daca eshti pe cale sa intriiii intr-o buda pe care o mai foloseshte shi altziii, ie mai bine sa nutz sufliiii muciii inainte de a te pisha. Asta pe motiv ca poate in respectiva buda a mai fost un om inaintea ta care sa cacat gruaznic. Deci e mai bine sa ai nasu infundat in asemenea momente.
Deci rezolvarea corecta a sitoatziei ie in felu urmator: daca eshti pe cale sa intriiii intr-o buda pe care o mai foloseshte shi altziii, ie mai bine sa nutz sufliiii muciii inainte de a te pisha. Asta pe motiv ca poate in respectiva buda a mai fost un om inaintea ta care sa cacat gruaznic. Deci e mai bine sa ai nasu infundat in asemenea momente.
-

neatza - Mesaje: 5820
Buey elitijtilor, uite aicea nejte muzica adevarata, in enterpretarea cea mai ce care este.
http://www.myweb.cableone.net/rudarel/
(courtesy of http://www.rudarel.com)
http://www.myweb.cableone.net/rudarel/
(courtesy of http://www.rudarel.com)
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
SOD*, Nanuka
nanuko, vezi bre c-ai gresit. aicia nu-i forumu cu bagau si nici ala cu anticelulite. aicia e anticristu, ciuma neagra, holera si alte chestii nedelicate. nu se cade sa-tzi intinezi retina citind idiotzeniile astea.
SOD*, Nanuka
nanuko, vezi bre c-ai gresit. aicia nu-i forumu cu bagau si nici ala cu anticelulite. aicia e anticristu, ciuma neagra, holera si alte chestii nedelicate. nu se cade sa-tzi intinezi retina citind idiotzeniile astea.
-

SOD - Mesaje: 6035
alalei
cireshica, lasal bre pe migu sasi planga de mila dupa meciu cu sportu
nul mai chinui si tu
bre azi ceva inedit, baicsu are curs de linba engleza. maine poimaine il vaz ca citeste shecspiir in orijinal
cireshica, lasal bre pe migu sasi planga de mila dupa meciu cu sportu
nul mai chinui si tu
bre azi ceva inedit, baicsu are curs de linba engleza. maine poimaine il vaz ca citeste shecspiir in orijinal

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ce-ai facut aseara?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
teai inbatat ca porcu cum faci zilnic dealfel
-

pe aceasta cale va salut si io si va urez numa' de bine.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
serustoc. in legatura cu versu ca undes doi puterea creste, si dusmanu nu sporeste, io ii dau dreptate din punctu de vedere al paharelor si eu ca dusman. 

-

weed13 - Mesaje: 1868
in care ordine?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
ma voi imbata,ma voi duce la curve,ma voi droga,ma voi uita la meci.
si o hamsie macsim doo nu servesti ?

-

buna dimineartza, evident. acum 5 minute a incetat sa ninga.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
alaleo
peste cinci minute plec la munca.
peste cinci minute plec la munca.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lalei
baics , ce facu-si bre la internationalele de table ?
ia danone , tred de mare angajament : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=374619#post374619
si danone, mai fa bre putzan curat pe ruace ca invadat ozeneele pacolo
baics , ce facu-si bre la internationalele de table ?
ia danone , tred de mare angajament : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=374619#post374619
si danone, mai fa bre putzan curat pe ruace ca invadat ozeneele pacolo
-