_Matei_ scrie:As imprumuta sume gigantice de la toate bancile, si as face in asa fel incat sa aduc bucurie necajitilor si mangaiere intristatilor.

pai da bre, da` le lasi necajitilor (sau fameliei) si datoriile prin testament...
Moderator: anjin-san
_Matei_ scrie:As imprumuta sume gigantice de la toate bancile, si as face in asa fel incat sa aduc bucurie necajitilor si mangaiere intristatilor.
cred ca mash apuca sa-mi scriu toata viatza intrun caiet..apoi mi-ash face testamentu..si le-ash spune tuturor cunoscutilor mei cate un ultim gand
sex. duuh.
Eu probabil ca in alea 24 de ore care mi-au mai ramas de trait, as incerca in 4/5 ore maxim sa dau de toti prietenii mei, la telefon sau la ei acasa sa le multumesc ca mi-au fost atat de aproape candva si as le multumesc pentru momentele calde petrecute cu ei. I-as multumi iubitului meu ca a avut rabdare cu mine si ma inteles, ca am avut o relatie frumoasa cu mici ciondaneli. Mi-as lua ramas bun de la colegii de scoala si de la vecini, si nu in ultimul rand de la familie, cea care ma ingrijit si care mia dat de "toate" cate s-au putut...iar apoi as lua primul avion spre Cascada Niagara, as face o baie in ea si apoi ...Domnul sa fie cu mine
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator