)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Jasmine scrie:ma duc sa-mi bat testoasa cu cu un cremvusht ...
cum imi bateam eu pisica cu un salam in jurnal acum cateva luni? :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-

darkshines - Mesaje: 2260
si cum imi bat eu maimutza...cu ura...in fiecare zi ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu bre mosh, ca rezultatu' nu e acelasi in aste trei cazuri :p
(matza mea nu ma scuipa intre ochi la sfarsit)
(matza mea nu ma scuipa intre ochi la sfarsit)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-

darkshines - Mesaje: 2260
Deci sunteti toti niste perversi! Va bateti joc de maimute si de testoase si de cremwursti si de pisici si de... ptiu! Iadul n-ar avea cazane destul de fierbinti pt voi!

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
M-am plimbat in ploaia aia rece si urata...si cre' ca am racit...da' macar am fost cu un baiat frumos si dulce foc...oare ce-a vazut a mine? :con:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
poate arati bine sau ai un 'je ne sais quoi'
eu acum ma intreb daca pot sa scriu aici mai multe ganduri...
unii oameni gandesc de mai multe ori pe zi...din fericire nu e si cazul meu
am mintea odihnita! dar daca din greseala imi mai trece vreunul prin ideea capului din gandul meu, o sa il scriu si pe el acilica! 
eu acum ma intreb daca pot sa scriu aici mai multe ganduri...
unii oameni gandesc de mai multe ori pe zi...din fericire nu e si cazul meu
am mintea odihnita! dar daca din greseala imi mai trece vreunul prin ideea capului din gandul meu, o sa il scriu si pe el acilica! 
i love you, you pay my rent
-

Dee-Dee71 - Mesaje: 388
Buna dimineata...
Vroiam sa va spun ca eo am adormit aseara uitandu-ma la Pulp Fiction (cu Felina). Si am fost trezita in cele din urma de telefonul meu scump si iubit (cre' ca o sa-mi schimb nr de telefon)...
Si acum ne plictisim... Si asteptam meciul...
Vroiam sa va spun ca eo am adormit aseara uitandu-ma la Pulp Fiction (cu Felina). Si am fost trezita in cele din urma de telefonul meu scump si iubit (cre' ca o sa-mi schimb nr de telefon)...
Si acum ne plictisim... Si asteptam meciul...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
e meci in seara asta ? cine joaca ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Wild Rose scrie:uitandu-ma la Pulp Fiction (cu Felina)
joaca (adica este actrita) Felina in Pulp Fiction?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
oho....avem inca un user cu peste 10 000 de posturi.
si ca tot zicea baixo de recordul mondial la posturi...
http://www.vbulletin.com/forum/member.php?u=656
un user cu peste 57 000 de posturi
(are 53 de ani respectivul)
si ca tot zicea baixo de recordul mondial la posturi...
http://www.vbulletin.com/forum/member.php?u=656
un user cu peste 57 000 de posturi
(are 53 de ani respectivul)
-

aha, deci
nu?
Wild Rose scrie:Buna dimineata...
Vroiam sa va spun ca eo am adormit aseara uitandu-ma impreuna cu Felina la Pulp Fiction (...).
nu?

ANTI
-

Da domle ai dreptate da' ar trebui sa fi si tu mai indulgent cu persoanele care sufera de NEsomn, nu crezi?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
peste trei sferturi de ora plec sa reprezint holdingul media la care lucrez la Cupa Presei la table. imi autourez singur eu insumi mult succes.
ANTI
-

Doi
Ce e acum in mintea mea ?
E-un singur lucru - e o Stea !
Zic "Hai ai nostri !" si am plecat,
Ca-ncepe meciu' imediat !
Mai pun si un P.S. si zic:
1-1 pronostic. :B
E-un singur lucru - e o Stea !
Zic "Hai ai nostri !" si am plecat,
Ca-ncepe meciu' imediat !
Mai pun si un P.S. si zic:
1-1 pronostic. :B
Pun ganduri in randuri scrise in rime / Nu sunt model pentru nimeni nici pentru mine.
Ombladon - Condoleante - Comunicat
Ombladon - Condoleante - Comunicat
-

Rubio - Junior Member
m-a sunat monk din tabara de la Durau...sa-mi zica ca si el e trup si suflet pentru culori
eu cred ca da gol Opritza in min 75...si se termina 1-1. monk a zis ca tot 1-1...dar da Cristea !
Hai Steaua !
eu cred ca da gol Opritza in min 75...si se termina 1-1. monk a zis ca tot 1-1...dar da Cristea !
Hai Steaua !
-