de ce sexul intre doi gay ne pare mai scabros decat sexul intre doua lesbiene ? pai io zic ca e din cauza implicatziilor de natura fizica

adica doua lesbiene se ling, se mangaie, etc, ceea ce nu e kiar asha de dur (nu punem acuma problema ca baietzilor le place sa se uite la doo, ei orice femeie vad, kiar daca e lesbi, li se scoala shi ar vrea s'o foota

) pe cand sexul intre 2 gay este mai dur, implica penetrare (nu conteaza unde, ca si femeile is penetrate peste tot pe unde se poate :p) da' din cate am auzit de pe la prietene, nici lor nu le place sa se uite la doi gay cand shi'o trag (in filme, of course

), desi probabil ca nu le oripileaza atat de tare cat ne oripileaza pe noi. shi multe fete cu care am discutat subiectul au zis ca ar fi tentate sa faca sex cu o alta fata, de curiozitate, pe cand nici un preten de'al meu nu mi'o zis ca ar incerca sa shi'o traga cu un baiat (nici macar din curiozitate

)
nu cred ca v'am raspuns la intrebare, totushi ... dar io cred ca ceea ce se intampla fizic intre 2 gay oripileaza pe majoritatea, daca numa' s'ar saruta shi mangaia nu ar fi asha de scabros (ma rog, tot mi s'ar ridica oleaca parul pe mana :p)