ROCK-ul ascultat de voi
cam ce ascultati si voi pe-aici, pe langa astea si ceva gothic, Lacrimosa, Gathering, Missanthrope, Deine Lakaien, Dead can dance...si lista ar putea continua
Metallica e poate cea mai importanta formatie, desi in ultima vreme...
Metallica e poate cea mai importanta formatie, desi in ultima vreme...
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce va certati ma atata...?ce mama dracu sunteti voi?rockeri sau ce?cine vrea sa asculte NUmetal..sau tampenii d'astea n-are decat ...oricum se vede cine, ce asculta... ce vreti acum ?sa obligati omu sa asculte ce vreti voi... sau doar asa sa va "afirmati" cu muzica p care o asultati voi...shi nu va mai umflati in pene ca nu voi meritati laude..ci aia care au facut-o sau inca o mai fac...asa ca TACI SI ASCULTA (ai mai multe de castigat decat daca te certi ...cu cine stie cine )...i
- melania_bau
- Junior Member
Helloween si Blind Guardian adica un Speed Metal pe primele albume, si un Power melodic pe urmatoarele.... ceva Doom-Gothic Metal ,in special Tiamat si Type O'Negative
in rest foarte multe trupe progresive sau psichedelice ,pt ca acolo sta adevarata valoare a muzicii!
in rest foarte multe trupe progresive sau psichedelice ,pt ca acolo sta adevarata valoare a muzicii!
Ziare de seara si calmul perfid,cersetorii lipsitzi de noroc,pretzuri ce zboara,un carnet de partid,cantareti din loc in loc.....
-
Proletara - Junior Member
Proletara scrie:in rest foarte multe trupe progresive sau psichedelice ,pt ca acolo sta adevarata valoare a muzicii!
Ai o obsesie, care-s dom'le alea? Ce studii muzicale ai matale si ce experienta de cataloghezi asa sa te creada lumea?
De Primal Fear ai auzit?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Proletara scrie:in rest foarte multe trupe progresive sau psichedelice ,pt ca acolo sta adevarata valoare a muzicii!
fato, ejt ca o moara stricata shi scoasa din uz cu psihedelicu mneata. pune mana de la mana de ne da nijte exemple de trupetzi ca s-ar putea sa ai tu inpresii shi perceptzii greshite asupra auditziilor shi a vietzii in general, care n-ai mai prea ascultat Tiamat de ceva vreme, este ?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Ziceam ca valoarea sta in trupele vechi de progressive si psichedelic ....e o chestie de la sine intzeleasa...si exemple ce pot sa-zti dau ,majoritatea trupelor din generatzia flower power ....The Doors(psichedelic), Janis Jolpin(soul-blues-psichedelic rock), Pink Floyd,King Crimson, Residents, Yes (progressive rock) , Jimi Hendrix (psichedelic- hard rock) , ELO (psichedelic-progressive rock)....astea sunt niste nume.
Ziare de seara si calmul perfid,cersetorii lipsitzi de noroc,pretzuri ce zboara,un carnet de partid,cantareti din loc in loc.....
-
Proletara - Junior Member
"numa'n sarmale sta adevarata valoare a mancarii!" esti groaznica.
sa mi se ierte offtopicul dar nu m-am putut abtine
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
proletaro, faptu ca valoare sta in trupele cele de le-ai enumerat tu (btw, ai uitat de Cream, Gentle Giant shi Jethro Tull, nu?) nu inpiedica cu nimica ca tot aceiash valoare sau valoare la alfel de parametri sa shada shi in trupele de dupa anii obtzeci, noozeci, indeferent daca is psihedelice sau mai putzin progresive. pricepi ? valoarea asta nu-i ceva exclusivist, nu-i o eticheta ce o potzi atasha numa unor formatzii demult apuse, dintr-un acces sau exces de snobism fiinca asha ai auzit tu de la uameni mai in etate ca asha ie bine. la shapshe ani ai tai intzeleg ca ai sperantze maretze dar sa ashteptzi tu mult shi bine sa se scuale hendrix din mormant sa mai scoata un psihedelic greu. vorba lu poietu: vreme trece, vreme vine...
-
deci nujtu de alea ce zici acolo, da' io am vazut la televizor ca tot ce ie cu neo nu bun, nu bun deloc. neo-nazism, neo-fascism, clar nu bun.
suptscriu la neo din matrics.
suptscriu la neo din matrics.

-
mis nou in forum
formatile mele
Metal Rau:
--------------------------
Cannibal Corpse
Anal Blast
Anal Cunt
Dying Fetus
Marduk
Torsofuck
Negura Bunget
Morbid Angel
My Dyin Bride
~Metalcore/Hardcore
Killswitch Engage
Caliban
Amon Amarth
Heaven Shall Burn
Hatebreed
As I Lay Dyin
Opeth
Old Men's Child
Kittie
Metal normal:
Defftones
Mournful
Paradise Lost
Fear Factory
Queens of the Stoneage
-------------------------
Rock/Alternative:
Foo Fighters
Slut
Coldplay
Radiohead
Nirvana
NINE INCH NAILS
Si mai multe ...
formatile mele
Metal Rau:
Cannibal Corpse
Anal Blast
Anal Cunt
Dying Fetus
Marduk
Torsofuck
Negura Bunget
Morbid Angel
My Dyin Bride
~Metalcore/Hardcore
Killswitch Engage
Caliban
Amon Amarth
Heaven Shall Burn
Hatebreed
As I Lay Dyin
Opeth
Old Men's Child
Kittie
Metal normal:
Defftones
Mournful
Paradise Lost
Fear Factory
Queens of the Stoneage
-------------------------
Rock/Alternative:
Foo Fighters
Slut
Coldplay
Radiohead
Nirvana
NINE INCH NAILS
Si mai multe ...
You make The water warm, You taste Foreign, And I know You can see The cord break away
Cause tonight, I feel like more, Tonight I feel like more
Cause tonight, I feel like more, Tonight I feel like more
-
_catz_ - Junior Member
Hello:) Aham, deci trebuie sa insir niste trupe pe care le ascult?:P In general ascult black, death..so trupe ca : Necrophagia, Cannibal Corpse, Death, OperaIX, Burzum, Mayhem, Negura Bunget, God Dethroned, Rotting Christ, Moonspell, Dark Tranquillity, Darkthrone, Emperor, Dark Funeral, Opeth, Benediction, Haggard, Hollenthone...etc, uh, ma dor degetele:)
Dar asta nu inseamna ca nu ascult cu placere si ceva mai vechi sau mai cumintel.
;-)
Dar asta nu inseamna ca nu ascult cu placere si ceva mai vechi sau mai cumintel.
;-)
- Daphne
- Junior Member
acum am descoperit Negative - gothic metal din finlanda... si-mi place la nebunie . tot din finlanda Tarot si For My Pain in care activeaza marco respectiv tuomi de la Nightwish si The Black League cu Taneli fostul vocal de la Sentenced
- bloodcry
- Junior Member
mie imi place si G.G.Allin.
serios !
mai sunt fani p`aici ?
peseu - si nici in ruptul capului nu imi venea mie sa postez asta aici, dar am vazut ca e cineva mai sus cu una din trupele preferate Anal Cunt si atunci mi`am amintit de raposatul G.G.
serios !
mai sunt fani p`aici ?

peseu - si nici in ruptul capului nu imi venea mie sa postez asta aici, dar am vazut ca e cineva mai sus cu una din trupele preferate Anal Cunt si atunci mi`am amintit de raposatul G.G.
-
whatever - Mesaje: 2848
Fani AC/DC
DAK SUNTETZI FANI ADEVARATZI NU RATATZI OKZIA DE A VA BAGA PE SINGURUL FANCLUB AC/DC DIN ROMANIA:
http://www.groups.yahoo.com/group/ac-dc-romania
http://www.groups.yahoo.com/group/ac-dc-romania
- Tzugui
- Junior Member
in ultima vreme ascult
Throwdown (da shit!!!)
In Flames
Mnemic
Madball
p.s. pitchsifter forever babyyyyyy
p.p.s. daca stie cineva cum sa fac rost de Doheny, pls pm me
Throwdown (da shit!!!)