Asteptam sugestii si reclamatii de la voi 2005

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mesajde old lord » Vin Feb 25, 2005 3:58 pm

Warning: array_merge() [<function.array-merge>]: Argument #2 is not an array in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 3628

uneori imi apare chestia aia de mai sus si nu-mi da voie sa intru pe forum
stiiti cumva ce este?
de unde vine?
de ce?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde old lord » Lun Feb 28, 2005 12:41 pm

ok
intru pe forum si imi apare pagina aiurea, cu lipsuri , goluri in casutele de dialog, iar pe pagina sus imi scrie eroarea:
Warning: array_merge() [<function.array-merge>]: Argument #2 is not an array in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 3628

intru pe un subforum (de cele mai multe ori vad titlurile) si-mi da aceeasi eroare ca mai sus:

incerc sa intru pe subiecte din interiorul unui subform; nu se deschide nimic si imi apare decat eroarea:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php:3628) in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 2826

Unable to add cookies, header already sent.
File: /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php
Line: 3628

ce este important este ca aceste lucruri mi se intampla la un singur calculator, iar acest calculator are windows instalat recent si nu cred ca e de la virusi sau ceva de genul asta
in aceeasi camera am un alt calculator conectat la net la aceeasi priza si nu-mi da asemenea erori(de la care postez acuma), deci nu cred ca e de la setarile serverului
de ce in conditii indentice un calc imi da eroare si altul nu ? :nope:

de asemenea de la calculatorul care imi da eroarea imi apare probleme cand vreau sa vad un atasament , pur si simplu nu-l vad , dar problema asta apare mai rar

si tot de la acest calculator am avut probleme cu numerotarea paginilor; nu se mai vedea numerotarea paginilor si trebuia intai sa deschid subiectul si apoi sa dau la ultima pagina (asta a trecut , am avut candva problema asta)

probleme de astea apar numai la intrare pe forum

sa fie oare de la windows?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde nbm » Mie Mar 02, 2005 7:56 pm

doresc sa-mi exprim multumirile pentru banul acordat useritzei darkangel (cu semnele aferente) si speranta ca dupa bine-meritata pauza va intzelege sa scrie si lizibil si la obiect pe un forum...

ps: desi speranta aceasta am avut-o si dupa primul ban si n-a fost sa fie :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde baixinho© » Dum Mar 06, 2005 3:33 pm

rog unul din adminii care este prin zona sa-i dea un ban cu vlado goergiev ala sau cum l-o chema ca a deschis o carutza de threaduri despre selectia la Eurovision. mi-e lene sa bag aici toate threadurile, dar sunt si pe Muzica si pe Pop si dance si pe Generalitati si pe Sugestii si reclamatii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Un mesaj

Mesajde gideon » Mie Mar 09, 2005 8:41 pm

Va scriu in numele unor prieteni.Ei sunt inregistrati sau mai bine zis au fost inregistrati in acest forum ca "outwatcher" si "viorelius", ce vreau de fapt sa va spun este ca suntem mai multe persoane care accesam fanclub din acelas loc. Viorelius este un pic mai diferit decat oamenii de rand si a decis sa se retraga din forum datorita respingerii sustinute chiar daca nu a incalcat ceva in mod special referitor la regulamentul fanclub.Experienta lui la facut pe colegul meu sa se inregistreze ca outwatcher si sa vada intradevar cum sta treaba.A inceput chiar sa-i placa acest forum si fara sa fi gresit cu ceva vadit, fara sa fi primit un avertisment si fara sa fie anuntat in prealabil a fost banat.Acum ca am studiat noi un pic regulamentele am descoperit ca lucrurile ar fi trebuit sa fie intr-un mod diferit.Oricum, regulamentele sunt valabile doar carora se si aplica nemai punand la socoteala ca toti suntem oameni si mai gresim chiar si zoso in acest caz.Consider ca este important ca zoso, aliosha si oribilul mosh sa-si faca treaba mai ales ca am idee ce inseamna sa te ingrijesti de o astfel de "gradina zoologica" daca-mi este permisa expresia.Ce sa intamplat este deja un fapt consumat si toata lumea invata din greseli sau cel putin asa ar fi bine, personal nu sunt multe elemente care sa ma tina pe fanclub in schimb ganditi-va toti din acest forum ca poate chiar incercati sa lasati ceva in urma, chiar sa educati o anumita categorie de oameni si nu este bine sa va doara la salam.
Grow up!!!...What for???
gideon
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mar 09, 2005 9:33 pm

1. viorelius e antisocial. m-am abtinut sa il banez din prima.
2. ciudat ca outwatcher avea fix acelasi comportament. imi vine greu sa cred ca erau 2 persoane diferite.
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Mie Mar 09, 2005 10:43 pm

gideon, in primul rand postul tau ar trebui sa ajunga pe "De veghe in lanul de secara", ca ai o caruta de gresheli gramaticale. in al doilea rand, Oribilul Mosh ishi face treaba destul de bine la concursurile pe care le organizeaza (ce-i drept, mai gresheshte pe ici pe colo la calcule, dar nu este o problema). in al treilea, educarea unei anumite categorii de persoane nu se face explicandu-le indivizilor cuvant cu cuvant ce trebuie sa faca, ci acea categorie de persoane la care te referi sa priceapa ce scrie si printre randuri (sper sa-ti fi dat seama ca m-am referit la modul figurat) si in posturile scrise la mishto.

o seara buna
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

It is time,...

Mesajde gideon » Joi Mar 10, 2005 11:33 am

Considerand ca este timpul sa accept totul asa cum este,....chestie nu prea usoara pentru mine, l-am rugat pe gideon sa-mi permita sa scriu un ultim mesaj de pe contul lui.Iti multumesc zoso pentru sinceritate,....acum judecand la rece am vazut antisocialu' din mine....ce sa spun....era una din saptamanile alea,....oricum...te apreciez pentru faptul ca ai lasat loc de "buna ziua",....baixinho.....ce sa spun despre tine.....ai incercat sa spui tu ceva.....ceva ce nu avea nimic de a face cu toata treaba asta,....moshule....tu ai respectele mele pentru prestatia ta pe fanclub.Imi vine greu sa vad asemanarea mea cu viorelius,.....dar fiind prieteni cred ca se aplica teoria....."cei ce se aseamana se si aduna".Pentru cei care nu au primit raspuns din partea mea va anunt ca nu am apucat sa-mi citesc ultimele PM-uri (fiind banat) dar sper sa fi fost frumoase.Acestea fiind zise, va doresc succes si bafta celor din comunitatea fanclub,....cazuri similare cu acesta o sa mai fie dar facand abstractie de persoana mea consider ca forumul este pe maini din ce in ce mai bune.

Cu respect,
outwatcher
Grow up!!!...What for???
gideon
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Mar 21, 2005 10:41 am

PROBLEMA

Se poate face ceva cu smiley-ul asta? =D .... de fiecare data cand da cineva quote la un post de-al meu apare dracia aia din cauza succesiunii de caractere = shi D. e frustrant.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gaga » Lun Mar 21, 2005 1:53 pm

poti sa ii inveti pe aia care dau quote la numele tau sa puna spatiu intre "=" si "D" si nu mai apare, uite:

Decretzel scrie: =D=D=D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cutuma© » Lun Mar 21, 2005 2:09 pm

10x Dana....

shi vezi k Decretzel e ™. Ce-ar fi sa m-apuc shi eu sa folosesc plm shi alte d'astea fara autorizatie, da?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde nbm » Mie Mar 23, 2005 11:44 am

hai mai nene baixule, ne mai distram shi noi... cu alegerile astea
ca de cind a fost banat invicibilul... :D

am si eu o intrebare: ce s-a intimplat cu semnaturile unora dintre noi de se vad ashea?vezi mai jos
nbm

Mesajde SOD » Dum Mar 27, 2005 3:45 pm

propunere pentru portal, in loc de MJ

http://www.expres.ro/externe/?news_id=182424
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 28, 2005 12:43 am

Cand vreau sa salvez un atasament de pe forum (care este in format jpg) ..mi-l salveaza la mine in computer in format bmp. Si cu titlu untiled.
(untiled.bmp)

E naspa..ca are marime mare...de peste 1 mb.

Am facut o proba...in sensul ca am atasat eu un jpg..si cand am dat sa-l salvez de pe forum..tot bmp mi-l face.

Nu inteleg de ce. Am setat eu ceva gresit ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Catalánul » Lun Mar 28, 2005 12:47 am

pai dupa ce il salvezi la tine in comp, nu poti sa il transformi din .bmp in .jpg? e simplu si cu paintu` merge :)
Catalánul

Mesajde weed13 » Lun Mar 28, 2005 1:10 am

deci ce plm de faza ii asta? ie de la mine? sau ie de la "iei" ?
mersi de atentie
Fişiere ataşate
plm.JPG
plm.JPG (145.76 KiB) Vizualizat de 8648 ori
weed13

Mesajde nocturna » Lun Mar 28, 2005 8:15 am

uidule, asha-tz trebe daca te plimbi brambura delogat pe forum. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 28, 2005 10:46 am

Catalánul scrie:pai dupa ce il salvezi la tine in comp, nu poti sa il transformi din .bmp in .jpg? e simplu si cu paintu` merge :)

pai nu asta e problema. mi se pare anormal ca un jpg....mi se salveaza automat in bmp...si i se crestea si marimea in mb. nu-mi dau seama de la ce e.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Mar 28, 2005 11:13 am

pt ca jpg. este un format compresat.
in momentul in care un jpeg se salveaza ca bmp, se pierde factorul de compresie si de aceea este mai mare in mb.

dc se salveaza de pe fc asha, nu stiu
nbm

Mesajde vali » Lun Mar 28, 2005 11:22 am

e o bashina de la Internet Explorer.
nu e de la noi. :)
vali

Mesajde Weet-weet » Mar Mar 29, 2005 3:49 pm

weed13 scrie:deci ce plm de faza ii asta? ie de la mine? sau ie de la "iei" ?
mersi de atentie

Si io am la fel, cand nu-s logata. Si nu folosesc ie, ci firefox
Deci cre' ca e pentru ca nu ejti logat.
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gabuba » Dum Apr 03, 2005 9:36 am

pai sa vedeti...am intrat pe administrative, unde ma chitisem sa postez ceva ce imi doream eu de multa vreme (un film), da' de unde... nu aveam acel drept de a scrie acolo.
pentru ca probabil - din motive ca n-am facut nimic special pentru forumu' asta - nu mai is albastru. aventura nu se termina aici, incercand sa intru pe avertismente si banari [caci mai moderez si eu cate o prostioara, doua] aceeasi problema. si totusi sunt mod, nu chiar modu' lu' peste , insa ceva prin zona.
nu intelegeti gresit, problema mea nu e ca nu mai is albastru - dovada ca dupa mult timp mi-am dat seama ca s-a decis de la inaltele apartamente reintoarcerea la natura :D - ci ca sunt privat de anumite facilitati.
pe de alta parte ma intriga asa, cat-de-cat, cum ca dsoara testoasa, posesoarea fericita a 123 de mesaje si muribunda pe forum de prin 2002 cand a si lasat ultimul sau mesaj, e albastra - deci se poate bucura de niste chestii de care eu nu ~ asta asa, ca fapt divers.

mi-as dori sa-mi ofer serviciile de moderare catre un forum serios, insa nu cred ca is necisitate pe undeva, asa ca... dati-mi albastreala inapoi! :D
multzam
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Dum Apr 03, 2005 12:33 pm

rog unul dintre administratori sa stearga acest subiect.
multumesc
ANTI

baixinho©

Mesajde aurora » Vin Apr 22, 2005 9:53 am

why?
de cateva zile la optiunea "mesaje noi" sunt afisate 2 -5 mesaje
pana acum erau in ordinea postarii mai multe pagini
am schimbat eu ceva setari? pot sa revin la forma anterioara?
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
aurora
Junior Member

Mesajde vali » Vin Apr 22, 2005 10:40 am

aurora, mai explicit, daca se poate
vali

Mesajde baixinho© » Vin Apr 22, 2005 11:15 am

cand aurora se loga pe forum si facea click pe Mesaje noi, ii apreau toate threadurile pe care s-a scris de la ultima aparitie pe forum, ceea ce insemna 3-4-5 pagini de subiecte. Acum, cand face click pe Mesaje noi, ii apar doar cateva threaduri pe care s-a scris de la ultima aparitie.
ANTI

baixinho©

Mesajde aurora » Vin Apr 22, 2005 11:20 am

cand dadeam click pe optiunea "Mesaje Noi" rezultatele cautarii erau mult mai numeroase (pe cateva pagini) de la cea mai recenta postare paaana la postarile din zilele precedente. acum nu-mi intoarce decat 2-5 (f.putine) rezultate , respectiv postarile care s-au facut cam in ultima ora.

edit later
thanks baix, exact asa
de cand am inceput sa scriu pana am postat mi-ai luat-o inainte. eo mi-s cu ...si melcul ...tusti in tufis :)
"Treat people as if they were what they ought to be
and you help them to become what they are capable of being."
aurora
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Apr 28, 2005 11:17 pm

fiind topicul de sugestii, cred ca am nimerit bine. am si eu rugamintea sa schimbati numele treadului Poli aek Timisoara in FCU Politehnica Timisoara, aceasta fiind denumirea oficiala a echipei. Multumesc.
Daimon

Mesajde Nanuka » Sâm Apr 30, 2005 8:56 am

Nu poate omu sa asculte o melodie la PC, ca apare o reclama cretina cu un zanganit ciudat!!!!!!!!!!!!

Este foarte enervant!!!!!!!!!!!

Ma intreb cine a avut oare ideea asta atat de geniala incat sa introduca muzica pe un forum???....adik noi astia ce vrem sa postam, trebuie sa fim torturati cat timp suntem activi???????????????????

Multumesc
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 30, 2005 9:34 am

Da...e o idiotenie reclama aia.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sugestii si reclamatii