C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bonjurel, nucaca nuca da atata elita in vizita, trebe so punem de un ciai
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, darkshines, goni_q, theOffender
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (4 membri si 1 vizitatori)
danone*, darkshines, goni_q, theOffender
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiule, in primul tur nu am avut adversar, in al doilea am batut-o pe Iulia Fratila cu 5-3 dupa ce a avut ea 3-0 (i-am luat si un martz), iar in al treilea am dat peste un cretin care in afara faptului ca este trompeta LPF-ului lui Corleone, nu are nici o legatura cu presa. cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca nu este "Cupa Presei la table", ci ceva de genu "Federatia de table organizeaza un concurs pentru prietenii ei". sa-i footin gura pe toti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
vorbeam cu un om, in spetza shefu meu la telefon
si ii ceream un nr de telefon care el de obicei in masina vorbeste pe speaker de pe un car kit care a inceput sa zbiere in telefon panicat:
- auleo, telefonu', nu mai am telefon, mi l-au furat, nu ie aici in carkit, cand mi l-or fi luat?
- ai mah sefu cum naiba in 5 minute sa ti-l ia?
- da, telefonu meu, io ce fac acu, nu pot sa iti dau nici un numar ca nu mai am telefonu meu
.....
- auzi, da tu la ce vobesti?
- hait ....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bleoahhahaaheergrehheee !
adica sunt fuarte bolnav. care az paosa shi sper ca maine idem. az paosa duar pe jumate. da maine deloc. nam intzeles nimic din ceam scris.
adica sunt fuarte bolnav. care az paosa shi sper ca maine idem. az paosa duar pe jumate. da maine deloc. nam intzeles nimic din ceam scris.
-

neatza - Mesaje: 5820
buenos dias la toata lumea!
porc ordinar...
neatza scrie:bleoahhahaaheergrehheee !
porc ordinar...
-

SOD - Mesaje: 6035
corcodushe, miash dori sa ai dreptate. unforciunatelii, chiar sunt bolnav. motiv pentru care urmatoru anuntz merlucian: akm-ul o sa ia paosa o zi, doo, trei pana ma fac bine.
peseu: deschide ymeu
peseu: deschide ymeu
-

akm-ul o sa ia paosa o zi, doo, trei pana ma fac bine
da vrun an macsim doi nar putea akaiemu asta sa ia paosa ?
neatzu ,deci azi br, nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:azi br, nu?
daca ar fi sa ma iau dupe consuarta, az br nu tuata sactamana. da az shi maine sigur nu.
-

sody, nu ejti nene sanatos
vede hamsie te taie

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bonjurisme... discudedimineatza. astazi sunt cele trei ceasuri rele ale nocturnei.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094