Iris in Craiova

ce-a fost pe Muzici o data

Re: Il asteptam..

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Sep 11, 2001 10:17 am

Initial trimis de DANA
Unde a plecat? Nu cumva la Cluj sa se insoare cu Alina? ;)
Glumeam (voua trebuie sa va specific daca glumesc fiindca altfel imi luati gatul-unii chiar cu coasa) ;)

poate a luat trenu; spre cluj in loc de craiova?asta numai el stie...a luat masina cu el la gara asa ca nu stiu
dar o sa vedem ce zice alina!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Sep 11, 2001 11:42 am

Alina era cam suparata dupa cererea in casatorie. Sper sa nu-l bata pe frati-tu shomere! Ai facut rost de malai?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: Craiova & Cristi

Mesajde curly » Joi Sep 13, 2001 9:54 pm

Initial trimis de valter
salutare fani IRIS!!!!!!!!! sau Buna dimineata prieteni!!!!!!!!!!!!!
voiam de mult sa va scriu dar a fost cam complicat cu inregistrarea asta. Acum am reusit.
Am fost si eu la cantarea de la Craiova si a fost asa cum ma asteptam: super ca orice cantare care setine un "orasul de suflet al lui Cristi" . Care din prietenele voastre a zis ca publicul de la Craiova e "naspa"? Stiu ca unii din voi ati fost acolo; vi-l amintiti pe Cristi la "Vis pierdut"? Va mai amintiti ce a spus in timpul melodiei? ei bine, eu tin bine minte care au fost cuvintele lui.
Draga Curly,asteptarea respectiva langa mercedes-ul lui Boro a durat in jur de o jumatate de ora. Eram pe undeva prin apropiere si am auzit discutia lui Valter cu copiii aia. Nu crezi ca poate chiar aveau ganduri bune? Poate ar putea sa va ajute intr-adevar.

scuze pt intarziera replayului!!!
da ia da-mi detalii:esti un tip brunet carliontat,cu un tricou cu IRIS care statea cu curul pe o masina Tuborg langa Valter?ai venit cu fetele din cluj?astept sa mai intri!!!!!
rau de gura!
curly
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica