C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alaleo
az mi-e teribil de somn.
pa
az mi-e teribil de somn.
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza v-as fi zis daca ar fi fost asa, dar dat fiind ca am vizionat la ore tarzii un film in regia lui rob zombie cu scenariul de rob zombie in care doctor satan avea predilectie intru ingurgitarea organelor secsuase feminine si alt nene avea o opsesie sa-si bage ace in vintre, nu mai e asa de buna ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mneatza.
danonino, daca citesti de ce sta femeile deasupra, iti revii inmediat si treci la o dimineata fuarte buna, macar ca-i martz.
morning, naiti.
danonino, daca citesti de ce sta femeile deasupra, iti revii inmediat si treci la o dimineata fuarte buna, macar ca-i martz.
morning, naiti.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
e bine, mi-e o lene epistopelica de proportzii gargantuelice
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094