C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
egzista routere?
Shi daca da, cat face cu cargusu sau romexpresu(or TNT) pana in buricu unuversului aciisha?
exact atunci cand e omu asha mai lenesh tre sa tasteze in plm...
daca routere = DHL / FedEx etcetera, blahblahblah, atunci este da cat face shtiu exact de habar n-am. dar cam ce te-ar interesa shi de unde shi pe PM
nenea necko, este o chestiune de care ne vom ocupa...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
necko lasal pe offi noffi sa se concentreze asupra routerelor!
edit: router egal un aparat dasta nemernic care in afara caz bagi shtrumbeleagu in el tre sa mai bgi shun amarat de fir ca sa mai ai de ce sa mai infigi inca unu ca sa potzi sa trimitzi nishte mailuri la neshte bietzi amarashteni.
TNT egal o melodie AC/DC
edit: router egal un aparat dasta nemernic care in afara caz bagi shtrumbeleagu in el tre sa mai bgi shun amarat de fir ca sa mai ai de ce sa mai infigi inca unu ca sa potzi sa trimitzi nishte mailuri la neshte bietzi amarashteni.
TNT egal o melodie AC/DC
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bah, tu nu mai pleci odata la mare? anghetzat migun gara de cand teasteapta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
si ca orice poza artistica, ca orice lucrare ce emite pretentzii , are si un nume. poza se intituleaza sugestiv, ODA PISHATULUI.
bre ochila, da asa i-am zis io brte, sa se duca sa ocupe locuri la bufetu deacolo, ca-i aglomeratzie mare.
bre ochila, da asa i-am zis io brte, sa se duca sa ocupe locuri la bufetu deacolo, ca-i aglomeratzie mare.
-

SOD - Mesaje: 6035
nocturna scrie:care poza merge de minune cu treadu proconsul: ce este in sidiupleiaru vostru acum in acest moment la aceasta ora cand scriem randurile.
loooooooooooooooooooooooooooooooool
iar esti bre telepatica, uooo 
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nenea neco, aveam io o cartzulie mare shi roshie care cuprindea o carca de poiezele shi canticele toate inchinate prea iubitului conducator al epocii de aur. o incantare era. numa so caut daca nam aruncato.
arivederci primavaratesc shi pioneresc.
arivederci primavaratesc shi pioneresc.
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

weed13 - Mesaje: 1868
ai nu zau?le ai cu matematica?
cat fac unu plus cinsuteshaptejdoi pe langa radical din obzeshshapte totul supra shase perioada noushpe la puterea minus shaptishpe ?Zi
Zi ainshtainu din curbura arcului carpat!:D
cat fac unu plus cinsuteshaptejdoi pe langa radical din obzeshshapte totul supra shase perioada noushpe la puterea minus shaptishpe ?Zi
Zi ainshtainu din curbura arcului carpat!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901