cenzura inca functioneaza!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

cenzura inca functioneaza!

Mesajde brunette » Mie Mar 23, 2005 9:51 am

;d :T in romania...tara libera de 15 ani de zile...inca se mai practica cenzura in forta ori de cate ori cineva ce detine o anumita putere se simte fals lezat sau amenintat sau cel putin ...contrazis!!!! marele partizan al libertatii de exprimare, marele andrei gheorghe, practica cenzura pe site-ul sau! daca cineva vine si isi exprima o opinie ce difera de a sa, si mai are si tupeul sa se repete este automat exclus de pe site. democratie my ass! [-( de ce mai tipa in gura mare prin emisiunile sale despre cat de nedrepti sunt unii ca fac asta!?
ma scarbesc ipocritii! :bleah: e baiat destept...nu-mi pot explica de ce se coboara la faze d-astea ieftine pentru...nimic! macar sa nu mai vocifereze aiurea fara pic de crez in afirmatiile sale!inteleg daca floodezi dar doar pentru maruntul fapt ca ai spus ce gandesti pe diverse teme??!!macar daca parerea ta ar putea influenta cu adevarat solutia problemei dezbatute...dar ce influenta poate avea parerea unui oarecare??!!niciuna...!isi spune si omul oful si...gata...AFARA!!de ce nu gandesti ca gheorghita?RUSINE!
brunette

Mesajde nocturna » Mie Mar 23, 2005 10:24 am

ee, oi fi facut tu ceva nashpa pe ag. vezi ca shi pe aici s-ar putea sa dai de mozi deloc indulgentzi. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Mie Mar 23, 2005 10:28 am

da...intradevar e uameni rai pe lume....da lasa tu sa fii sanatuasa
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde simonne » Mie Mar 23, 2005 10:28 am

parerea aproape generala despre gheorghe e ca este un infatuat penibil cu impresii de intelectual,cand de fapt nu e decat un taran cu aere prea mari.nu mi se pare nici asa inteligent si nici pe departe indreptatit sa protesteze impotriva cenzurii, tocmai el care nu suporta alta opinie decat cea personala.dupa parerea mea e un dobitoc care nu a fost in stare de nimic concret si maret in viata.a carpit pe unde a putut si a ajuns in fata printr-un concurs de imprejurari.nu ne intereseaza personajul decat daca vine masina de gunoi sa-l duca acasa.mai da-l in ma-sa de comunist prefacut.
simonne

Mesajde nocturna » Mie Mar 23, 2005 10:30 am

traiasca vanghelie ! vanghelie rulz ! vota-tzi vanghelie !
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde zugravu » Mie Mar 23, 2005 10:35 am

Bestiali sunteti oameni....pai in cazul asta hai sa infiintam iar PCRu ce dracu....daca tot exista cenzura, de liberatea presei nici sa nu mai vorbesc....
Asa ca dragi tovarasi si prieteni....who's with me.... ??
:dir:
zugravu
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Mar 23, 2005 10:36 am

cenzuratzi-o bre pe nocti sa nu mai zica de-astea, ca poate tineretu viitor luminos ii urmeaza exemplul si ne trezim cu primarele "care este" nash pentru za next 4 years :D

cenzura exista oriunde si in multe forme, mai mult sau mai putin transparente :rolleyes:
iar andrei gheorghe imi da impresia ca i se rupe de ce parere au altii.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde memetshot » Mie Mar 23, 2005 10:40 am

mai veniti mai si mai spuneti..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Amaterasu » Mie Mar 23, 2005 11:58 am

brunette scrie: in romania...tara libera de 15 ani de zile...inca se mai practica cenzura in forta ori de cate ori cineva ce detine o anumita putere se simte fals lezat sau amenintat sau cel putin ...contrazis!!!! marele partizan al libertatii de exprimare, marele andrei gheorghe, practica cenzura pe site-ul sau! daca cineva vine si isi exprima o opinie ce difera de a sa, si mai are si tupeul sa se repete este automat exclus de pe site. democratie my ass! [-( de ce mai tipa in gura mare prin emisiunile sale despre cat de nedrepti sunt unii ca fac asta!?

Auzi?! Da` gheorghe e vreun produs 1oo% romanesc, vreun etalon de iti permiti sa judeci asa o tara intreaga in functie de idioteniile lui???
In primul rand.
In al doi-lea rand, daca tu il consideri pe bula ala marele partizan al libertatii, marele etc, nici nu ma mir ca te socheaza faptul ca te cenzureaza pe sit. Sa vezi cand vei realiza ca de fapt e un nimeni....

peseu: asta e un subiect despre andrei gheorghe?! :(
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde eyewitness » Mie Mar 23, 2005 12:02 pm

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Amaterasu » Mie Mar 23, 2005 12:08 pm

:( Ouch. Nasol. Pai si eu de cine ma mai iau?! ... Si ce ma incinsesem... :D
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde stefan » Mie Mar 23, 2005 12:11 pm

bah, ce-i aberatia asta? Aha... aberatie e cuvantul cheie aici, de unde si numele forumului unde va ateriza subiectul.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde _Matei_ » Mie Mar 23, 2005 10:06 pm

Luatz, bre aberatzie cenzurata:
?@•¾Ž?‚í…?‰‚íŸÃ¢Â€Âší„Å í§Ã¢Â€Âší°Ã¢Â€Â¢\‚í‰?o‚³‚íˆÃ¢Â€ÂšÃ‚¢?lÃ…Â’`‚íŒÃ¢Â€Âœo?íªÃ¢Â€Âší…‚ ‚é?B
?@‚±‚íªÃ¢Â€Âší°?lÃ…Â’`‚í†Ã…’턂픂헂«‚©?A˜_‹c⻥íŠÃ¢Â€ÂšíªÃ¢Â€Âšé‚©‚í Ã¢Â€ÂšÃ‚µâ€šíªÃ¢Â€ÂšíˆÃ¢Â€ÂšÃ‚¢â€šÂª?A‚±‚íªÃ¢Â€Âší
_Matei_

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii