Il Calcio Seria A & B

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 23, 2002 12:33 am

Ba BoBo, era o gluma... credeam ca va prindeti.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 23, 2002 1:15 am

You're a funny guy !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 24, 2002 7:23 pm

Tocmai am urmarit derbyul orasului Verona...dintre Chievo si Hellas ! Fromoasa atmosfera in tribune..mare sarbatoare !
Tot stadionul era in galben-albastru....culorile ambelor cluburi !
Chievo...s-a impus cu 2-1 ! Dupa ce a fost condusa cu 1-0 ! Golul Hellasului a fost inscris de Adi Mutu !
In aceiasi etapa..Giga Popescu a dat 2 goluri contra Bologniei !

Astept..diseara marea confruntare dintre nero-azuri si giallorossi ! Inter Milano- AS Roma ! Personal..nu am nici o favorita...asa ca am sa tin cu spectacolul ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mar 25, 2002 12:59 pm

Inter Milano- AS Roma ! Personal..nu am nici o favorita...asa ca am sa tin cu spectacolul ! :p

intr-adevar...un meci-spectacol!!!

omul meciului,cu siguranta Recoba,care nu numai ca a dat 2 goluri(dintre care unul dintr-o superba lovitura libera),dar a si contribuit la golul cu capul al lui Vieri din min.44(printr-o alta frumoasa pasa).si,sa nu uitam,in repriza a doua a fost "centrul atentiei",fiind la un pas de a se lua la bataie cu Zebina; doua minute mai tarziu,Zebina s-a ales cu un cartonas rosu dupa ce l-a lovit cu brutalitate(si neprovocat) pe acelasi Recoba.

spiritele incinse au continuat cand,la cateva minute de finalul partidei,Emre a primit la randul sau un cartonas rosu,ambele echipe evoluand in numai 10 oameni...

de cealalta parte,s-au remarcat Cafu(care a si primit un cartonas galben pt.ca a prefacut un fault,cerand penalti:(),Delvecchio,un joc minunat si 2 mari ocazii de gol(din pacate ratate).si bineinteles,Totti,care a dat un superb gol in min.,52,daca nu ma insel...ah,si pacat ca primul gol al gialorossilor a fost din offside,a fost intr-adevar un gol frumos....

scor final,Inter-Roma 3-1; asadar,Inter preia conducerea in Seria A....iar la celalalt capat,Venezia e la un pas de retrogradare:( oare ce surprize ne mai rezerva acest campionat????
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 25, 2002 8:07 pm

HA HA HA..Mirela a fost la aceiasi scoala de comentatori..ca si mine ! Mi-a luat vorbele din gura ! Eu ce sa mai spun ?

Mai remarc..doar tribuna fascista de pe San Siro..care fluiera cu regularitate jucatorii de culoare ai Romei !

Personal mi-a placut foarte mult de Cafu de la echipa din Cetatea Eterna...foarte bun jocul sau ! Si mi-a mai placut de el..la un moment dat cand se iscase o busculada..a sarit impaciuitor !

De la nero-azuri...bineinteles..Recoba....care a fost si omul meciului !

Inter-Roma 3-1.....si-a respectat pe deplin statutul de mare derby in Seria A !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mar 25, 2002 9:05 pm

da,moshule....si mie mi-a placut cand Zebina si Recoba aproape s-au luat la paruiala si cafu a intervenit impaciuitor,l-a luat pe Recoba de gat si l-a dus la cativa pasi mai incolo,incercans sa-l calmeze:)(asta,nu-i asa,ca sa-si spele pacatul cu cartonasul :))

mie mi-a placut si arbirtul...baiat prompt si la obiect!!!:D

ca tot mi-am adus aminte--nu stiu daca l-ai auzit,moshule,pe comentatorul de pe teren facand tot felul de anunturi(cele mai frecvente fiind:"va aducem aminte ca nu e voie sa aruncati petarde sau artificii aprinse pe teren")
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

suporteri

Mesajde Aliosha » Mar Mar 26, 2002 1:28 am

Nu stiu cine fluiera jucatorii de culoare a lui AS Roma dar cu certitudine iti spun ca pana nu de mult (nu stiu daca si acum) galeria clubului isi fluiera jucatorii de culoare sub deviza "O Roma alba". Au fost o gramada de scandaluri pe tema asta.
Totusi din ce stiu cei mai rasisti din Italia sunt Hellas Verona. Mi se pare ca au fost la un pas de suspendare acum cateva sezoane.
Tot din Italia: am vazut o caseta vido cu niste fani de-ai lui Lazio care ieseau cu masina prin oras dupa meciuri si ii loveau pe aia de la AS - chestii sick in general.

In Spania Real Madrid au fost acuzati ca sustin financiar asa-zise "grupuri fasciste" - o parte din galerie care isi zice "ultras sur" parca daca imi aduc bine aminte.

Oricum anarhie adevarata e prin Olanda unde suporterii de la Ajax, PSV sau Fayenoord isi dadeau "intalnire" pe internet cate 100 la 100 la bustu gol si o puneau de batai adevarate.

Tot olandezii i-au "turnat" pe fanii lui Manchester acum ceva ani dupa ce au "aranjat" un bar din oras in asa fel incat sa arate a English pub.
Dupa ce au intrat englezii sa se racoreasca la o bere au venit si olandezii peste ei cu pari si bate ...
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 27, 2002 10:30 am

Si parerea ta..care este Aliosha ? Este sau nu indreptatita tribuna fascista..de pe stadioanele din SERIA A ? Tu sa fii printre ei.ai fluiera jucatorii de culoare ???

PS : nu este nevoie sa raspundetzi cu quote ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Mar 27, 2002 4:18 pm

eu nu i-as fluiera...nici daca ar fi cei mari prosti jucatori de pe teren!!!pentru ca nu e numai de prost gust,dar mai e si rasist....

inca o chestie ,ca tot mi-am adus aminte: cateodata,comentatorii scot din ei cele mai mari aberatii cu putinta.revenind la acelasi meci Inter-AS Roma(ca sa dau un exemplu recent),a ratat Delvecchio un gol si comentatorul britanic sare cu gura"I can't believe he missed that goal.he must be so mad with himself right now.that gol was a must,practically impossible to miss!!"kkt!ce stie el de presiunea de pe teren...sa-l vad pe el in conditiile alea de stress,concentrat la maxim si stiind ca toata tribuna e cu ochii pe el....sa vad,da golul ala "imposibil de ratat"???

voi ce parere aveti???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 27, 2002 5:21 pm

Mirela..negrii nu sunt fluieratzi pt. ca sunt prosti..ci pt. ca sunt negrii !
Daca ar fii prosti..eu i-as fluiera....!
In rest..nu i-as fluiera pt. ca sunt negrii....pentru ca e si ei un suflet , are si ei familie,are si ei copii ! :p
Dar nici nu i-as pupa in c*r ....si nu as face atata tam-tam pe tema jucatorilor de culoare ! De genul ...vai ce oropsitzi sunt..etc.
......

Despre comentatori..stiu la ce te referi..si ai perfecta dreptate. Nu am ce sa mai adaug ! Asa este ! Chiar si eu mai uit cateodata...si imi zic din fotoliu : "aaa...pai p'asta si eu o dadeam ! "
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Mar 27, 2002 8:40 pm

moshule,stiu si eu de ce sunt fluierati.
cam ai dreptate,extremele sunt la putere in ceea ce priveste jucatorii de culoare--de la presa la galerie,atitudinea e ori "saracii negri",ori "huo,huo".pana si la francezi,care se zice ca sunt cel mai deschis si mai fara prejudecati popor...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mie Mar 27, 2002 9:51 pm

Cine zice asta despre francezi??????
Am fost eu in Franta iar parerea mea este :bleah:
Aliosha

Mesajde Mirela » Mie Mar 27, 2002 9:56 pm

ca sunt deschisi si fara prejudecati??
pai,englezii,spaniolii,americanii...cam asta se crede pe aici despre francezi...lucru nu chiar adevarat...cu exceptia profului meu...care e o dovada absoluta de nonconformism :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 2:05 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Si parerea ta..care este Aliosha ? Este sau nu indreptatita tribuna fascista..de pe stadioanele din SERIA A ? Tu sa fii printre ei.ai fluiera jucatorii de culoare ???

PS : nu este nevoie sa raspundetzi cu quote ! :p

E indreptatita din parti...
Io inteleg ca e patria lu Musolini dar totusi...

Apropos de colorati: imi place cand la meciurile din Romania se mai scandeaza "Afara afara, cu ciorile din tara".

Eram la o finala de cupa Steaua - Rapid stateam plictisit la o punga de seminte in timp ce langa mine un tigan mai negru ca nopatea striga din tot sufletu : "Afara, afara, cu ciorile din tara !"
Io ma uitam la el stupefiat la care omu spre mine ca sa se justifice: "Nu ii suport pe tiganii astia borati de la Rapid"

PS: Am raspuns cu quote :p
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 08, 2002 10:16 am

Campionatul Italian..s-a relansat....prin victoria Atalantei Bergamo...pe San Siro..in fatza Interului !
Pronosticurile mele..se indreapta spre Juventus...!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lupisor » Lun Apr 08, 2002 10:35 am

mda, Cuper a incercat un 3-4-1-2 care nu a prea functionat.

Roma pierdea 2-0 pana in minutul 90!!! Si in 4 minute arbitrul le-a dat 2 penalty-uri. Primul a fost corect dar al doilea a fost un plonjeon superb a lui Cassano! Faptul cel mal surprinzator este ca Roma pierdea de la Venezia, ultima echipa din Serie A, care este deja retrogadata. Totusi, chiar daca sunt siguri ca merg in B, se bat pentru orice minge si joaca pentru onoare ... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... onoare..... ce cuvint... Dupa voi cei din Divizia A stiu ce inseamna...asa, de departe? :)
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 08, 2002 10:50 am

Ce faci,lupisor ? Te-ai sculat la 4 dimineatza..si vorbesti despre Campionatul Italiei ? :D
Lu' Mirela nu ii adresezi nici un cuvant ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lupisor » Lun Apr 08, 2002 12:38 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Ce faci,lupisor ? Te-ai sculat la 4 dimineatza..si vorbesti despre Campionatul Italiei ? :D
Lu' Mirela nu ii adresezi nici un cuvant ?

m-a uitat... o fi gasit vre-un alt anonim... ;P
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 08, 2002 2:25 pm

salutare.omule!!bine ai revenit printre noi!!!!

hmmm....am pierdut sambata asta Gazetta....dar tot am vazut ce se intampla in Divizia A...pai cum asa,fratilor....se poate sa-si manance Interu' bataie tocmai de la Atalanta???

intre timp...Perugia-Juventus 0-4....si Roma,un miselesc 2-2 cu Venezia....Juventus si Roma din nou in cursa spre titlu....:)

intre timp.....stie cineva ce s-a mai intamplat in "Coppa d'Italia"?...(stiu ca finalisti sunt Prma si Juventus si ca ultimul meci e in mai...dar ce-au facut cele 2 in tur??))
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mie Apr 10, 2002 4:33 am

Initial trimis de Mirela

intre timp.....stie cineva ce s-a mai intamplat in "Coppa d'Italia"?...(stiu ca finalisti sunt Prma si Juventus si ca ultimul meci e in mai...dar ce-au facut cele 2 in tur??))

Pai inca n-a fost turul cred...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Apr 10, 2002 4:35 am

Uite si detaliile despre cupa:

25/04/2002 20:45 Juventus Vs Parma
11/05/2002 20:45 Parma Vs Juventus
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Apr 10, 2002 2:27 pm

mersi,B-O-B-O....nu stiu de ce aveam impresia ca Juventus-Parma s-a jucat la sf.lunei trecute si io nu am aflay...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Joi Apr 25, 2002 11:53 pm

Juventus 2 - 1 Parma

Au avut noroc PArma ca au dat golul in minutul 92, un gol foarte important pt ei.
Faza faina e ca nu conteaza cine castiga cupa ca Parma merge in uefa cu toate ca poate retrograda...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Apr 26, 2002 1:53 am

De Lazio-Verona(5-4) shi de Lazio in general ce parere avetzi?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aragorn » Vin Apr 26, 2002 3:42 pm

Initial trimis de AcidJazz
De Lazio-Verona(5-4) shi de Lazio in general ce parere avetzi?

Pai in meciul ala Verona a deschis scoru' dupa care a luat 5 goluri la rand...dar a dat 3 dupa, daca mai aveau 5 minute poate egalau. Lazio o luat 3 goluri asa repede din cauza ca Stam o fost eliminat si din cauza lui Peruzii.
Lazio e slaba acum, nu prea imi place ca echipa. Poate numa Crespo si Stam mai sunt buni dar in rest naspa sezonu' asta...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde costasilviu » Sâm Apr 27, 2002 12:00 pm

Ca observator direct nu pot decat sa afirm ca fotbalul italian e probabil cel mai urat din Europa. Parca i-ar antrena Iordanescu pe toti. Temporizari, pase si iar pase pana ametesti, deschideri si inevitabilele caderi in careu. Nu e de mirare ca de trei ani nu mai ajung pe nicaieri pe plan international. Daca a ajuns Mutu sa fie al doilea dribleur din Serie A, ce sa mai zici! Aud ca l-ar vrea Milano pe Rivaldo . Sunt sigur ca citeste randurile astea asa ca ii spun: "fugi batrane, ca dupa o luna de serie A uiti tot fotbalul ce-l cunosti la marea arta". Ma uit la campionatul spaniol, la Real, la Barca, la deportivo si oftez: "ce dracu' n-am emigrat in Spania, nene ?".
Ce sa mai zic de blaturi, mai mare rasul, fratilor! sau de arbitrii sponsorizati? Ati vazut ce i-a facut Colina Venetiei mele? Pai daca tragea Balaj pentru Dinamo asa, era demult out. Asa ca, or avea ei multe vedete, da' spectacol canci.
costasilviu

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 27, 2002 12:08 pm

Faza cu cela 2 penalty-uri din meciu Venetia-Roma a fost intradevar penibila...da nu se putea sa piarda Roma shi unde pe terenul ultimei clasate...totushi chiar daca Il Calcio nu e prea frumos de privit il prefer celui spaniol sau shi mai rau francez...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 27, 2002 3:50 pm

In primul rand..ma bucur sa-l vad pe Costasilviu postand la fotbal !
Fratioare..te astept si pe forumul de sport..la NBA !

In al doilea rand..sunt pe deplin acord cu el ! Nici mie nu imi plac italienii ! Italienii ...cand conduc cu 1-0 se cantoneaza in aparare.....si incearca contraatacul ! Spaniolii la 1-0....ataca in continuare...sperand sa mai inscrie o data...si de'bia pormo sa se retraga in aparare !
Iar englezii la 2-0....ataca din rasputeri..jucand la spectacol ! :)
Cam asta e cu italienii....dintr-un punct de vedere !
Despre restul...cu alta ocazie !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde rrb » Vin Mai 03, 2002 10:29 pm

sper ca anul asta sa ia juventus titlul are sanse ca inter are ultima etapa la lazio si juve la udinese
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mai 08, 2002 12:09 am

Lasatimi-l pe Mutu si va asigur un loc in cupa Uefa...asa sunau cuvintele antrenorului lui verona in decembrie cand juve vreia sa-l cumpere pe Mutu.
Iata insa ca acum Verona a retrogradat in B, incredibil dar adevarat. Asa ca acum in loc de cei 15 mil de dolari pe care putea sa ii primeasca pe Mutu verona ar trebuii sa fie bucuroasa daca primeste jumate din suma.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International