Io m-is mic, nu jtiu nimic, pot sa aberez un pic?
Moderator: anjin-san
keshule, daca eu scot din context shi zic ca eshti bou, ce zici se pune sau nu? sau poate preferi potzitzia vacii?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
cum sa nu, mai ales ca boul e eunuc
shi merluc vorbind creca daca ar fi sa se faca un club al sociopatzilor ai fi primu la inscrieri. shi shtii ce, ai ajunge mai repede decat ai zice B O U la sectzia lor de handicapatzi, ca nici cu aia nu te-ai intzelege

shi merluc vorbind creca daca ar fi sa se faca un club al sociopatzilor ai fi primu la inscrieri. shi shtii ce, ai ajunge mai repede decat ai zice B O U la sectzia lor de handicapatzi, ca nici cu aia nu te-ai intzelege
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
Frate, sociopatii nu se inscriu in cluburi!
In rest esti tare ce sa zic, te-ai cacat 10 min pe tine sa scoti prostia de mai sus. Ie timpu sa te stergi la fund! De fapt, am uitat ca ai scutece. Cheama pe cineva sa te schimbe!
In rest esti tare ce sa zic, te-ai cacat 10 min pe tine sa scoti prostia de mai sus. Ie timpu sa te stergi la fund! De fapt, am uitat ca ai scutece. Cheama pe cineva sa te schimbe!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
daca ar fi sa se faca un club al sociopatzilor
bre, dupa ce ca nu-ntzelegi mai eshti shi suficient de... (shi-aici intzelegi ce vrei tu) ca sa nu pricepi. lasa keshule, daca nu te duce mintea, barem de partea cu bou' sa ai parte. cel putzin stai shi tu in randu' intai cand priveshti la aratura.

partea cu pempersu' fu mortala, nici nu vreau sa-tzi spun unde mi-ash usca eu scutecele

-
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
Amaterasu*, cubu
Voiam sa comentez, da` vad ca de abia astepti.
Unii nu intelege, unii nu intelege, cum zicea aceeasi ganditoare...
Amaterasu*, cubu
Voiam sa comentez, da` vad ca de abia astepti.

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
tot voiam eu sa propun sa facem un thread unde sa adunam tot umorul cubian, sa ne puna o umoristica d'asta pe zi, ca pastila lu ando aia pe care el o face, el o rade.
e prea fin umoru' cubului, de neprins din zbor
io tot nu am inteles ce e cu citatul din felina pe "Aberatia zilei" ...
e prea fin umoru' cubului, de neprins din zbor

io tot nu am inteles ce e cu citatul din felina pe "Aberatia zilei" ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga

dano, asa e, cum zici tu.

ujehduhe: scuzati michimausii, da nu m-am putut abtine...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
stefan scrie:Pentru ca esti o conspirationista nasuala, d-aia!
intai si intai se zice naCsuala, in al doilea rand, io eram cu conspirarile? poi io credeam ca-s personagiu cu elitizmu. tz tz tz
dhsadhgas: unii care munceste? lool

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre, deci nici io nu-ntelzeg... n-are voie omu (oama) sa se foloseasca in context giurnalistico-literar-pensif de o personificare ca sare criticu sa ziCA CA asa ceva in vieatza reala nu se ezista :con: acu, ma scuzatzi, da' ce-are-a face sula cu prefectura?!
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Citat aprox: "Bre pe Cubu iertati-l. Ie de la cultura"
Mea culpa de pe acum ca m-am bagat ca musca in dosul puturos al calului, dar ma simt calcata de patratosi pe codita mea de zeito-felina... care este!
Mea culpa de pe acum ca m-am bagat ca musca in dosul puturos al calului, dar ma simt calcata de patratosi pe codita mea de zeito-felina... care este!

Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
merluc de merluc
care e aberatia din afirmatia felinei citata de cubu? sa muara moshu de fuame daca am depistat-o. serios
care e aberatia din afirmatia felinei citata de cubu? sa muara moshu de fuame daca am depistat-o. serios
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
O, da. Sa inteleg ca tu esti frun trend-setter ceva (sau asta ie numai la mode) de stab ce e pompos si ce nu?!
Cred ca mai elegant ar suna: toata lumea trebuie sa isi asume responsabilitatea pt ceea ce scrie...
In consecinta: Imi asum responsabilitatea pt ceea ce scriu si va rog scuzatz afectul...
later edit: cre` ca trebuia sa scriu primavara cu p mare...
Cred ca mai elegant ar suna: toata lumea trebuie sa isi asume responsabilitatea pt ceea ce scrie...
In consecinta: Imi asum responsabilitatea pt ceea ce scriu si va rog scuzatz afectul...
later edit: cre` ca trebuia sa scriu primavara cu p mare...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
mda, dar unii ishi asuma riscu de a fi privitzi asha si nu incep sa se dea rotunzi daca sunt pushi pe aberatzii...
in schimb, altzii nu sunt in stare de mai mult decat de a comenta aiurea
in schimb, altzii nu sunt in stare de mai mult decat de a comenta aiurea
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
felino, te-ai scos, cm-ista te face eye.
Vezi-ti ma de papusile tale si nu mai o face pe inteligenta ca nu te prinde. Care este (c. plln (c.n.(c.c.m.))).
Se pare ca unii "vrea" razboi. N-o sa vad dau satisfactie, dar atat vreau sa va spun: subiectivismul v-a luat mintile, iar cand o sa reusiti sa scapati de el, poate o sa va dati seama ca sunteti penibili. Semnatura mea am scris-o inainte de a ma retrage din cm, dar va este adresata. Si cu asta, am incheiat.
Si mai am si eu o rugaminte: daca tineti la el, lamuriti-l pe userul stefan ca nu face decat sa-si dea singur suturi in cur, la fel cum a comis-o ieri.
Multumesc. O zi buna.

Se pare ca unii "vrea" razboi. N-o sa vad dau satisfactie, dar atat vreau sa va spun: subiectivismul v-a luat mintile, iar cand o sa reusiti sa scapati de el, poate o sa va dati seama ca sunteti penibili. Semnatura mea am scris-o inainte de a ma retrage din cm, dar va este adresata. Si cu asta, am incheiat.
Si mai am si eu o rugaminte: daca tineti la el, lamuriti-l pe userul stefan ca nu face decat sa-si dea singur suturi in cur, la fel cum a comis-o ieri.
Multumesc. O zi buna.
indescifrabil
-
Ca sa nu mai vorbim de diferenta dintre a fi pompos/siropos si a fi demn de "aberatia zilei". Diferenta imperceptibila pentru neuronul cubian, ce-i drept.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
In nimicnicia lui, "neuronu cubian" percepe, totusi, diferenta dintre a ignora si a avea o obsesie, plus ca se bucura cand vede cum dobitocii isi dau cu stangu-n dreptu, aratandu-si adevaratu caracter si adevarata valoare. Vorba aia, ca sa te dezbari de titluri epatante, trebuie mai intai sa le ai, iar de la tzatzisme pana la conspiratii e drum lung.
indescifrabil
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma