Sziget 2005

ce-a fost pe Muzici o data

Sziget 2005

Mesajde noir desir » Mie Mar 23, 2005 4:08 pm

Main Stage: Franz Ferdinand (UK) :rulz: , Morcheeba (UK), Underworld (UK), The Hives (S), Ska-P (E), Beatsteaks (D).
WAN2 Stage: Marianne Faithfull (UK), The (International) Noise Conspiracy (S), Hellacopters (S), Sportfreunde Stiller (D).
World Music Stage: Tinariwen (Mali), Mory Kante (Senegal),The Klezmatics and Joshua Nelson (USA).
Hammerworld Stage: Opeth (S), Saxon (UK), Accept (D).
Theatre Tent: Yann Tiersen (F), Accrorap (F), Noa Dar-Sahar Azimi-Mami Shimazaki (IL), Elena Kats-Chernin: Undertow (AUS), Chamber Made Opera (AUS).

Anybody interested?
noir desir
Junior Member

Mesajde Daimon » Mie Mar 23, 2005 7:17 pm

OPETH!

in rest mie mi se pare destul de slabutz comparativ cu anii trecuti, parerea mea, asa luandu-ma dupa nume:D
Daimon

Mesajde stefan » Mie Mar 23, 2005 10:14 pm

Lista mai mult ca sigur nu e completa, avand in vedere ca mai e ceva pana in august. Morcheeba? Au fost si acu doi ani, da' vad ca au obiceiul sa apeleze la formatii care au mai fost - My Dying Bride de ex. au fost si anul trecut, si acum doi ani, si ar mai fi si altii.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Mar 23, 2005 10:53 pm

cam cat ar costa estimativ participarea la sziget+transport+masa+cazare?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde whatever » Mie Mar 23, 2005 11:01 pm

100 de euro biletul la toate zilele cu loc de cort asigurat, transportul nu stiu, depinde cu ce mergi, eu as alege trenul care habar nu am cat e doar de la Arad la Budapesta, mancare si bautura iei de acolo, tigari iei cu tine.

lista pana acuma e sub orice critica, sunt super dezamagit, nu cred ca ma mai duc
whatever

Mesajde stefan » Joi Mar 24, 2005 1:01 am

100 de euro??? Acu doi ani biletul a fost vreo 70 de euroi, luat din Budapesta. Ce ti-e si cu integrarea europeana...

catharsis, acu doi ani am luat trenul pana-n Oradea si de-acolo am cautat varianta cea mai buna (intre tren si autocar). Pana una alta am ales tot trenul. Cu mancarea depinde, poti sa mananci si la Hare Krishna moca, daca nu te deranjeaza :D. Unii din oamenii cu care am fost au venit cu 50 de euro la ei, restul de bani de aratat i-au imprumutat, ca aveam si d-astia cu excedent bugetar.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Alienor » Joi Mar 24, 2005 12:46 pm

Alte posibile nume - umbla zvonuri- Louise Attack si Les Tetes Raides.
Intr-adevar, lista e (doar deocamdata, sper) cam subtirica..
Alienor
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Mar 24, 2005 11:06 pm

eu auzit de la niste surse din Budapesta cum ca ar fi sanse sa vina Tool vara asta. Se pare ca si anul trecut au fost invitati, dar au ales alt festival. Ar fi genial daca ar veni baietii astia :D
whatever

Mesajde whatever » Dum Mai 29, 2005 12:22 am

vin Korn !!!
ce fericire pe capul meu :D
whatever

Înapoi la De pe muzica