Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

...

Mesajde Hades » Mie Mar 23, 2005 2:49 pm

nocturna scrie:periculosule, departe de mine intentzia. era vorba de: sa ne recunoashtem colegii de banca shi de sendvishu' cu cashcaval in miraculosul periplu pe treapta ierarhica a dezvoltarii cognitive, a capacitatzii de exprimare corecta, scris shi vorbit, pentru a evita mai tarziu intebari de genu, "aoleo, shi daca ma saruta data viitoare ?" deci d'aia.

~p ~p ~p ai o bere de la mine...
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde nocturna » Mie Mar 23, 2005 3:02 pm

slava cerului, ca stateam cu teama.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Mie Mar 23, 2005 7:42 pm

jazminutzo tata, te-am judecat gresit. esti si ipocrita...
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 23, 2005 8:43 pm

Jasmine scrie:Mi-e sila ma,ca sunteti mici...va dati juma de salariu pe telefon si va imprumutati de 200 000 ca sa lasati spaga chelnerului in Bamboo

ai produs in viatza ta macar 200 000, de care altii se imprumuta pentru a plati spaga in Bamboo ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Mie Mar 23, 2005 8:56 pm

Io zic ca e de apreciat sinceritatea ei. atat cat credeti voi ca e, cel putin... asta in primul rand.
in al doi-lea rand: Da` tu ai produs moshule vreodata 200 de mii de vorbesti?!:p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Jasmine » Mie Mar 23, 2005 9:19 pm

da,am castigat bani si singura.
Sod,multumesc.Esti un domn,ce pula ta.. :)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Mar 23, 2005 9:41 pm

Hades,tu eshti limitat rau,nu apreciezi figurile de stil,nu?
Titina
Junior Member

Mesajde adonys » Mie Mar 23, 2005 9:47 pm

Jasmine scrie:imi place sa fiu tinuta in brate cand dorm

:-:

(mama lor de zece caractere!!!)
odi et amo
adonys
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Mar 23, 2005 9:55 pm

hai mars de aici, juralu ala e josnic, nici macar nu te reprezinta, ai trait tota viatza sub aripa lu mami si tati si vii aici sa-mi povestesti mie de suferintza si de moarte... esti un copil rasfatzat si prost...
Hades

Mesajde marian jan » Mie Mar 23, 2005 10:01 pm

eu am plans la jurnalu lu iazmina
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Amaterasu » Mie Mar 23, 2005 10:18 pm

Hai mah Hades, ca e un copil, mah! (hehe io cand ziceam de titina zicea lumea ca sunt rea si individiuasa).... Deci, mister Hades, ia zi-ne tu noua de ce o individiezi pe titina.... :D
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Weet-weet » Mie Mar 23, 2005 11:02 pm

Hades scrie:hai mars de aici, juralu ala e josnic, nici macar nu te reprezinta, ai trait tota viatza sub aripa lu mami si tati si vii aici sa-mi povestesti mie de suferintza si de moarte... esti un copil rasfatzat si prost...

Ce mitocan poti fi! Asa te-or fi invatat ai tai, nu? mai bine sub aripa lu' mami si-a lu' tati decat mitocan ca tine. Nu arunca cu pietre cand stai intr-o casa de sticla..
Tu ce realizari aveai bah, la varsta pe care o are ea? :bleah:
Weet-weet

Mesajde The Garret » Mie Mar 23, 2005 11:38 pm

Ahem...intamplator am citit threadu asta si mi s-a parut interesant.Dupa cum puteti vedea sunt nou pe forum deci nu am pretentita ca ii cunosc bine pe unii sau pe altii...Dar dupa ce am citit si io atat de controversatul :nope: jurnal al titinei trebuie sa recunosc ca Hades are in mare parte dreptate.Acum...e adevarat ca forma sub care a prezentat lucrurile nu este una prea cizelata dar macar a zis ceva adevarat ,cel putin in opinia mea.Jurnalul e slab si imi confirma parerea ca exista oameni pt care cel mai important lucru e ca taticu si-a bushit masina si ca ...vai nu o sa mai pot sa o conduca sau ca "a bad hairday"este cel mai cumplit lucru care ti se poate intampla.Daca nu s-ar aventurat pe taramul divagatiilor total patetice despre moarte si alte lucruri despre care sunt convins ca shtie cat se poate de putin poate ca ar fi fost digerabil;dar nu pot sa iau in serios niste idei enuntzate de o pushtoaica care cu 1 luna inainte vorbea desprenush ce intalnire de la mall.Sau poate nush eu si te poti transforma peste noapte intr-un Bacovia al secolului 21.Ehh cam asta am avut de spus .Parerea mea... :)
"Stupidity is a rare priviledge, but some abuse it."
The Garret
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Mar 23, 2005 11:45 pm

de ce sa intalnesc in viata lucruri urate sau multe care sa-mi faca rau?daca am posibilitatea sa nu shtiu momentan despre toata saracia,etc a lumii(de exemplu),de ce sa vreau sa shtiu cum e?asta e....astea sunt momentan lucrurile rele ce mi se intampla shi doar astea...adik nimik grav...ce,ar trebui sa-mi para rau ptr asta?
Titina
Junior Member

Mesajde The Garret » Mie Mar 23, 2005 11:53 pm

Nu zic ca e ceva de dorit sa cunost mizeria sau saracia doamne fereste dar nu mai fa comentarii filosofice despre moarte,frica de moarte si alte alea cat timp nu esti in cunoshtiintza de cauza.Nu zic ca e rau sa creshti toata viatza in puf dar trebuie sa vezi realist lucrurile nu numai in roz,un roz care parca isi imprumuta culorile si mortii in scrierile tale.Imi pare rau sa o zic dar nu mi se pare ca ai caderea sau profunzimea sa comentezi pe temele astea.Spune-mi de cate ori ai suferit cu adevarat dintr-un motiv intemeiat ca sa shtii ce-i durerea?
The Garret
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Mar 23, 2005 11:54 pm

marian jan scrie:eu am plans la jurnalu lu iazmina

Cu lacrimi de crocodil sper...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde The Garret » Mie Mar 23, 2005 11:56 pm

Aaa pt ca uitasem:cum poti sa zici sau sa crezi ca "I hate life,but I'm in love with the pain of hating her.".Ce motive ai avea?Sunt sute de mii de oamenii mai nefericiti decat tine care nu spun asta asha ca silence...
The Garret
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Mar 24, 2005 12:03 am

shi ce,daca n-am stofa de scriitor inseamna sa n-am voie sa scriu chestii despre moarte sau ce?fiecare are dreptul sa scrie ce vrea in jurnal shi mie-mi place sa scriu acele lucruri.Iar semnatura imi place cum suna shi imi place ca e ambigua...sau mai bine zis n-are inteles :)
Titina
Junior Member

Mesajde The Garret » Joi Mar 24, 2005 12:07 am

Daca n-ai stofa de scriitor nu-i ii critica pe cei ce te critica pt ca implicit nu esti o maestra figurilor de stil si in privintza semnaturii...poate ca gresesc dar credeam ca trebuie sa te reprezinte?Poate ma insel eu.
The Garret
Junior Member

Mesajde The Garret » Joi Mar 24, 2005 12:10 am

p.s:Fraze ambigue si paradoxale sunt sute dar asta nu le face demne de a fi folosite ca semnatura mai ales cand motivul pt care sunt alese e DOAR ambiguitatea lor si nicidecum comprehensia mesajului transmis
The Garret
Junior Member

Mesajde kahlan » Joi Mar 24, 2005 12:18 am

The Garret, vezi cand vrei sa adaugi ceva, iexista un anume buton shi anume Edit, care se folosheshte in asha anume ocazii.

Copii, nu facetzi din subiectu de comentarii chat. Daca avetzi ceva de comunicat, care nu se integreaza in tema thredului, sugerez cu multa caldura pmul.
kahlan
Junior Member

Mesajde The Garret » Joi Mar 24, 2005 12:22 am

ok mersi de sugestie ai dreptate mea culpa.cat priveste faza cu chatul subj se numeste comentarii la jurnale si exact asta comentam,no offense.

____
by k@tzy: da, dar nu sub o forma aleatuare, repetata shi una dupa alta.
The Garret
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Mar 24, 2005 12:30 am

garret, fii blind, te rog, cu titina ! nimeni nu a mai discutat asa cu ea pina acum. risti chiar sa nu inteleaga prea bine ce vrei sa spui. mai ai rabdare... mai citeste si alte subiecte si apoi vei sti mai bine ce si cum :)

titina, n-ar fi rau sa aprofundezi ce ti-a spus garret.

edit: bebe, treci la culcare!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 24, 2005 12:31 am

Ce jiurnale cul! Deci nu mai poci, sunt in extaz si totusi plang, cre' ca-i cel mai tare orgasm ( de ras combinat cu plans ) pe care l-am avut vreodata! Yeah man! Tot asa, tot asa! Ie sublim ce scrieti voi (folosesc pluralu' asa.. ca sa nu fiu nesimtita si sa generalizez).

Pese: Titinuca, ie o vorba : how can we miss you if you won't go away?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde The Garret » Joi Mar 24, 2005 12:34 am

Ok de acord incercam doar o critica constructiva.Imi pare rau dak am fost prea dur nu asta imi era intentia.Mersi de intelegere
The Garret
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Mar 24, 2005 12:36 am

nu ma refeream la voi,la forum.ma refeream in general.
Titina
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Mar 24, 2005 12:40 am

Weet-weet scrie:Ce mitocan poti fi! Asa te-or fi invatat ai tai, nu?
Tu ce realizari aveai bah, la varsta pe care o are ea? :bleah:

eu n-am zis nimic de parintzii tai... ce te-au invatzat pe tine? sa te maritzi cu unu cu bani? sa lucrezi unde ai lucrat? sa nu zic mai multe ca nu vreau scandal pe aici, dar spre binele tau ai tacea cand vine vorba despre ai mei, ce m-au invatzat? M-AU INVATZAT SA NU MA LAS CALCAT IN PICIOARE!

ce am facut eu la 15 ani? ai fost tu acolo sa vezi ce faceam eu la 15 ani? imi pare rau ca n-ai putut fi acolo, dar te anuntz ca faceam ce mi-am dorit... si realizari adeavarate pt care m-am zbatut, nu un jurnal pe internet in care sa ma plang de chestii pe care nu le stiu... atunci cand nu stiu ceva, nu ma bag aiurea-n seama(asa ar trebui sa facetzi si voi!)

PS: titina, cauta in dictzionar cuvantul 'suferintza' sa aflii si tu ce inseamna...
Hades

Mesajde Titina » Joi Mar 24, 2005 12:48 am

suferintza sa shtii k inseamna cat de mult simte fiecare om din suferintza pe care o poate el intelege.Nu neaparat de cea fizica,dar cata suferinta poate el intelege.Eu inteleg momentan mult mai putina suferinta decat multi altii.
da` ce-mi shtii tu hades viatza?te iei de ceea ce scriu pe net,dar crezi k jurnalul asta e tot ceea ce fac shi tot ceea ce pot?eu nici nu am chinui sa scriu aici.Doar iau cateva randuri care-mi plac din ceea ce scriu in jurnalul meu,adevarat.atat!nu scriu special ptr cei ce citesc acel jurnal!
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Joi Mar 24, 2005 12:53 am

daca va rog frumos, frumos de tot, incetatzi?

shi ca sa fiu ontopic, mosh, ashtept maine continuarea aia de care mentzionai in jurnal:)
kahlan
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Mar 24, 2005 12:54 am

da, asta e viatza ta, pt ca pe vremea cand te respectam ca pe un prieten, imi povesteai cam tot, si tzi-am zis de multe ori sa numai scri tot pe jurnal...

titina cat e un bilet de autobuz? ~p nu e nevoie sa cautzi pe google, nu astept un raspuns...
Hades

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale