)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Aseara am facut temperatura naspa (39 ca si WR) pt ca am iesit afara cu o groaznica durere de gat! Am luat un Nurofen R&G, mi-am pus o compresa la cap, am transpirat la greu si imi ardeau talpile.... se pare ca de la ora 6 dim nu mai am... sper sa nu ma loveasca iar, ca totusi n-am timp sa bolesc.
In the middle of everlasting darkness...
-

ElMundo - Junior Member
anarhia,haosul etc se instaleaza incet incet si aici...in curand vom vedea iuzari alergand pe forum q covrigi in coada!(asta-i buna de aberatzia zilei...)~p~p~p
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-

Trinnity - Mesaje: 657
eh, paiacecu sufera shi se frustreaza in tacere ca lui n-au vrut sa-i faca tread special shi exclusivist unde sa-sh depuna poezelele. asfel spera ca macar altzii sa aive asha bucurie. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:eh, paiacecu sufera shi se frustreaza in tacere ca lui n-au vrut sa-i faca tread special shi exclusivist unde sa-sh depuna poezelele. asfel spera ca macar altzii sa aive asha bucurie.
clarvazatoare trebea sa te faci!:D
nbm,nushtu bre ce auditoriu ai!Io sper sa nu mai fie nici unul ca mine,ca daca eeeeeeeee... e nasol!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901