Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Mirela » Joi Apr 04, 2002 6:57 pm

cobe!cobe!!don't even consider the possibility!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Joi Apr 04, 2002 11:57 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
O posibila finala de cosmar :
Bayern Munchen vs. Bayern Leverkusen :moon:

Asta ar fi finala de merit si cea mai misto de urmarit :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 05, 2002 3:19 pm

B-O-B-O,iti garantez ca n-o sa se intample!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 05, 2002 8:33 pm

Bobo..asta e sadic rau !
Ma mir..ca nu zice..ca cea mai frumoasa finala..ar fi una cu Panatinailkos !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 06, 2002 3:52 am

Bobo..asta e sadic rau !
Ma mir..ca nu zice..ca cea mai frumoasa finala..ar fi una cu Panatinailkos !

Moshule, oricum tre sa recunosti ca nici o echipa mai putin Man Utd nu e calificata deja in semifinala, asa ca noi glumim pe aici...

PS: Mi-ar place finala germania-germania :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 06, 2002 12:45 pm

Bobo....acum sincer itzi spun....Deportivo inca se mai poate califica ! 0-2...nu este un rezultat foarte greu de surmontat....la valoarea echipei din Galitzia !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sfantu` » Mar Apr 09, 2002 10:38 pm

Meci entuziasmant Bayer Leverkusen - FC Liverpool (4-2). Pe cuvantul meu, cred ca a fost cel mai bun meci pe care l-am vazut in actuala editie de Champions League. De fapt sunt sigur! Senzational, ce mai!
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Apr 09, 2002 10:51 pm

Initial trimis de Sfantu`
Meci entuziasmant Bayer Leverkusen - FC Liverpool (4-2). Pe cuvantul meu, cred ca a fost cel mai bun meci pe care l-am vazut in actuala editie de Champions League. De fapt sunt sigur! Senzational, ce mai!

BRAVO Leverkusen...dar pacat ca barcelona a revenit si a castigat cu 3-1 ca sa prinda si ei semifinala.

BAyern tre sa se califice maine si totul e super.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Apr 09, 2002 10:54 pm

B-O-B-O si cu sfantu'...mi-ati luat vorbele din gura...tocmai am dat o fuga la net sa va anunt ca Leverkusen(:() si Barcelona (:D) vor merge mai departe in semifinale...
asteptam maine cu sufletul la gura...Manchester-Deportivo si Real-Bayern...
B-O-B-O...nici nu concep ca Bayern Munchen sa se califice in detrimentul spaniolilor...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mie Apr 10, 2002 4:26 am

Initial trimis de Mirela
B-O-B-O si cu sfantu'...mi-ati luat vorbele din gura...tocmai am dat o fuga la net sa va anunt ca Leverkusen(:() si Barcelona (:D) vor merge mai departe in semifinale...
asteptam maine cu sufletul la gura...Manchester-Deportivo si Real-Bayern...
B-O-B-O...nici nu concep ca Bayern Munchen sa se califice in detrimentul spaniolilor...

Pia nu tre sa concepi tu ca Bayern sa se califice :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 10, 2002 10:12 am

Absolut senzational ! Nu credeam ca Leverkusen sunt asa spectaculosi ! Echipa mare de tot !
Si normal..ca sunt buni..la catzi brazilieni,croatzi,bulgari si turci au ! Ze Roberto ....genial ! Mi-a placut mult si de turcul Bastiurck ! La anu..sper sa ajunga unde ii e locul..la Galata,Fenerbache sau Betsikas.
Mi-a parut rau de tot...pentru Gerald Hulier....! Ramane preferatul meu ! Ma bucur ca s-a insanatosit.....e un mare manager !
Nu pot sa uit...cum ii canta tribuna de pe Liverpool numele..pe ritmul de Go West..."gerald ..gerald hooolierrrrrr......geraldddd...geraldd hoolierrrrrrrrr ".
Ce fatza trista putea sa aiba aseara !

Oricum.....inca o data spun...fenomenal meci !

In aceasta seara....Real Madridul se va impune categoric..asa ca nu itzi face sperantze desarte..BOBO !
M-am bucurat enorm ca s-a calificat Barcelona ! Ma cam speriasem..cand am vazut ca Pana conduceau cu 1-0...pe Camp Nou !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Apr 10, 2002 8:07 pm

In aceasta seara....Real Madridul se va impune categoric..asa ca nu itzi face sperantze desarte..BOBO !

Stii ceva moshule vorbim dupa meci, ca Real e o echipa de cacat cu antrenor de cacat, si numa norocu i-ar califica azi.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Apr 10, 2002 11:10 pm

B-O-B-O..call it luck,or call it skill...cert este ca Real Madrid va infrunta Barcelona in semifiinale...

abia astept sa vad mai tarziu inregistrarea,pentru a savura in voie golurile lui Helguera(70') si Guti(85')

de cealalta parte....Manchester i-au zdrobit pur si simplu pe Deportivo La Coruña,cu un superb 3-2 (asadar 5-2 la agregat).
4 goluri frumoase ale britanicilor in acest meci.goluri inscrise de Solskjaer(23' si 56') si Giggs(70').de cealalta parte stau autogolul lui Blanc la sf.reprizei intai(gol frumos,pacat ca in propria poarta...),si golul din lovitura libera al lui Djalminha(min.91)

omul meciului...desi Solskjaer a jucat superb,inscriind si 2 goluri,personal as opta pentru Van Nistelrooy,pentru ca a fost prezent peste tot,a avut si cateva ocazii frumoase si a jucat inca o data exceptional.(parerea mea!)

inspre partea spaniola....min.59 si apoi min.75 au adus 2 cartonase rosii(pentru Scaloni si respectiv Duscher,acesta din urma de asemeneab faultandu-l grav in min.16 pe David Beckham,care a fost transportat de urgenta la spital..)
de bine...s-au remarcat din nou Djalminha si Valeron,si chiar Tristan-cu cateva pase bune si suturi(nereusite) spre poarta...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mie Apr 10, 2002 11:21 pm

Am vazut si eu meciul realului si NU meritau sa se califice, is o echipa de CACAT si e un mare pacat ca au trecut. Si ei si Barcelona is la fel...Bine macar ca ''Super" Depo nu o trecut mai departe.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Apr 10, 2002 11:29 pm

B-O-B-O..spaniolii joaca un fotbal de valoare,dar daca tie nu-ti plac...nu-i improsca cu noroi!

bucura-te ca macar Leverkusen s-a calificat mai departe :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Joi Apr 11, 2002 1:45 pm

Initial trimis de Mirela
B-O-B-O..spaniolii joaca un fotbal de valoare,dar daca tie nu-ti plac...nu-i improsca cu noroi!

bucura-te ca macar Leverkusen s-a calificat mai departe :)

De cand joaca spaniolii fotbal?
Parerea ta personala e ca joaca fotbal, a mea nu este , si atata timp cat eu consider asta, cred ca am voie la pareri personale...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 11, 2002 6:03 pm

Cu Bobo..nu mai vorbesc..ca habar nu are fotbal !
...........
Aseara..ma suna un prieten in pauza meciului Real-Bayern..cand tabela de pe Santiago Bernabeu inghetase la 0-0 ! Si imi spune : "Moshule...sa vezi ca o sa se califice Bayern...cu toate ca n-a aratat nimic ! " . Dar...ii replic eu taios : " Stai linistit ,frate ! Asa ceva nu se va intampla ! Real este o echipa mult prea mare ! Stai linistit..ca va marca..nu 1 data..ci de 2 ori ! Tu crezi..ca au venit degeaba 105 000 de spectatori madrileni la meci ?? Oamenii aia....au venit sa vada Realul in semifinale....ei cred in asta....asa ca stai linistit...Real va merge in semifinale ! "

Si Realul...intradevar..a inscris de 2 ori dupa pauza....si va merge in semifinale ! Un joc..de mare echipa ! La 1-0...cand erau deja calificatzi...atacau in continuare ! O echipa de legenda !
Ce semifinala de vis va fii ! Real Club De Madrid cu CF Barcelona !
Ce n-as da sa fiu pe Camp Nou sau Santiago Bernabeu !!!!!
Va fii un spectacol ! Traiasca Spania ! Traiasca fotbalul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lupisor » Joi Apr 11, 2002 6:20 pm

haha ... pai daca nici Spaniolii nu stiu fotbal, atuncia fotbalul nu exista!!! ;i

Fotbalul spaniol este un fotbal superb, frumos si bun (ca orice ce se respecta). Sa nu mai vorbesc despre Real MAdrid care este un club legenda...! :rulz:
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 11, 2002 6:20 pm

da,B-O-B-O nu stie ce e aia calitate...lui ii plac germanii si atat,asta e!nu zic,Bayern joaca frumos,iar Leverkusen m-a surprins de-a dreptul...dar sa nu uitam ca echipe ca Real,Barcelona,Deportivo dau farmec ideii de fotbal.mai ales in campionatul intern daca te uiti,acolo da meciuri-spectacol...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Sfantu` » Joi Apr 11, 2002 10:02 pm

Hmmm desi s-au calificat, pe mine nu m-au convins(vb de Real). Prima repriza a fost asa o ..."vanare" de vant. Ramane totusi prestatia (zic eu) de exceptie a lui Zidane. Ce-i al lui e al lui, dribleaza si suteaza la poarta extraordinar.
Cat despre celalalt meci, pacat de accidentarea lui Beckham, cica s-ar putea sa rateze Mondialul din Korea-Japonia. Deportivo nu cred ca ar mai fi avut nici o sansa dupa prestatia din meciul tur...

Astept cu nerabdare Bercelona - Real. Pacat ca sunt doua echipe spaniole in semifinale. As fi vrut sa vad o finala cu cele doua protagoniste...
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Apr 12, 2002 1:26 am

Cu Bobo..nu mai vorbesc..ca habar nu are fotbal !
...........
Aseara..ma suna un prieten in pauza meciului Real-Bayern..cand tabela de pe Santiago Bernabeu inghetase la 0-0 ! Si imi spune : "Moshule...sa vezi ca o sa se califice Bayern...cu toate ca n-a aratat nimic ! " . Dar...ii replic eu taios : " Stai linistit ,frate ! Asa ceva nu se va intampla ! Real este o echipa mult prea mare ! Stai linistit..ca va marca..nu 1 data..ci de 2 ori ! Tu crezi..ca au venit degeaba 105 000 de spectatori madrileni la meci ?? Oamenii aia....au venit sa vada Realul in semifinale....ei cred in asta....asa ca stai linistit...Real va merge in semifinale ! "

Si Realul...intradevar..a inscris de 2 ori dupa pauza....si va merge in semifinale ! Un joc..de mare echipa ! La 1-0...cand erau deja calificatzi...atacau in continuare ! O echipa de legenda !
Ce semifinala de vis va fii ! Real Club De Madrid cu CF Barcelona !
Ce n-as da sa fiu pe Camp Nou sau Santiago Bernabeu !!!!!
Va fii un spectacol ! Traiasca Spania ! Traiasca fotbalul !

Pt Moshu',Mirele si Lupusur....

Moshule ce ziceai tu la prietenul tau is povesti de adormit copii...adika ce au venit 105000 spectatori si asta implicit inseamna ca real tre sa mearga mai departe? de cate ori n-au venit sute de mii de spectatori si au plecat nemultumiti?
"! O echipa de legenda !"- de acord cu tine, dar ce legatura are legenda cu prezentul cand stii si tu ca real nu e ce a fost si nu joaca fotbalul ce-l juca...
Din partea mea moshule n-ai decat sa nu mai vorbesti cu mine ca ma doare fix in :moon:
Ce acuma ca mi-am permis sa zic ca nu-mi palce fotbalul spaniol nea moshu sare cu gura si nu mai vorbeste cu mine... Bah moshule n-ai decat sa vb cu mirela si lupusor carora le place fotbalul spaniol.
Si sa vii tu la mine sa zici ca real e echipa mare atunci cand nu da milioane si miloane pe an pe jucatori ci face performante cu jucatori propii sau mai ieftini cum fac echipele din anglia/germania...
"da,B-O-B-O nu stie ce e aia calitate...lui ii plac germanii si atat,"
Mirela cand am zis ca mie imi plac numa germanii?
Pt cunostiintele tale generale mie imi plac: germanii,italienii,englezii si olandezi... si poate danezi (la nationala)
"Cu Bobo...ca habar nu are fotbal ! "- bai moshule tu nici n-ai idee cat fotbal stiu eu ma, stiu mai mult decat stie tot cartierul tau la un loc si las-o dracu balta cu afirmatiile idioate si hai sa facem un test daca te crezi asa ATOTSTIUTOR.

Cu asta va las 'dragi mei'.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde lupisor » Vin Apr 12, 2002 2:54 am

http://www.gazetasporturilor.ro :

"Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupí£ un joc fenomenal, invingind pe Bayern München cu 2-0 (foto, Michel Salgado si Compania, bucurindu-se dupí£ golul lui Ivan Helguera), intr-o partidí£ in care madrilenii au avut 16 cornere si 50 de actiuni la poarta lui Kahn. "

Nu mi se pare ca au jucat asa de prost :)
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Apr 12, 2002 3:10 am

Initial trimis de lupisor
http://www.gazetasporturilor.ro :

"Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupí£ un joc fenomenal, invingind pe Bayern München cu 2-0 (foto, Michel Salgado si Compania, bucurindu-se dupí£ golul lui Ivan Helguera), intr-o partidí£ in care madrilenii au avut 16 cornere si 50 de actiuni la poarta lui Kahn. "

Nu mi se pare ca au jucat asa de prost :)

Wow a zis gazeta sporturilor asta? Mama. ok atunci te cred :D
Hai sa fimi seriosi mai...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde lupisor » Vin Apr 12, 2002 8:10 am

sunt foarte serios. Sunt gata sa-ti traduc articole despre aceasta partida in engleza, franceza, italiana, spaniola, portugheza. Toate zic aceasi chestie, pana si ITalienii, carora nu le prea stau la inima echipele spaniole.

Imi pare rau, dar intre toata presa europeana (sau internationala daca merg sa caut articole din presa canadiana, americana si sud americana) si tine, eu cred ca presa are dreptate.
"Strength and honor"
Maximus Decimus Meridius
lupisor
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 12, 2002 9:48 am

Acum..sincer..Bobo nici nu urmareste meciurile la TV ! Povesteste si el..din ce citeste pe net !
Eu..am vazut meciul..si spun ca Real Club de Madrid....a castigat pe merit ! Era ghinion curat..daca se calificau bavarezii..care nu au aratat nimic nici la Munchen. Atunci..datorita unui noroc imens au intors rezultatul..in ultimele minute !

Aia cu suporterii de pe Santiago Bernabeu..era poezie ! Dar ce sa inteleaga Bobo...care nu a inteles nici gluma lu' Aliosha despre Lacatusi si Fiorentina ????
Plus..ca am zis in gluma ca nu mai vorbesc cu tine,bai BOBO !!!

Facem..oricand..test de fotbal ??? Dar cum ????
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 13, 2002 4:58 am

Acum..sincer..Bobo nici nu urmareste meciurile la TV ! Povesteste si el..din ce citeste pe net !
Eu..am vazut meciul..si spun ca Real Club de Madrid....a castigat pe merit ! Era ghinion curat..daca se calificau bavarezii..care nu au aratat nimic nici la Munchen. Atunci..datorita unui noroc imens au intors rezultatul..in ultimele minute !

Aia cu suporterii de pe Santiago Bernabeu..era poezie ! Dar ce sa inteleaga Bobo...care nu a inteles nici gluma lu' Aliosha despre Lacatusi si Fiorentina ????
Plus..ca am zis in gluma ca nu mai vorbesc cu tine,bai BOBO !!!

Facem..oricand..test de fotbal ??? Dar cum ????

Bai moshule de unde ai scos-o ca nu urmaresc meciurile la TV?
Te rog citeste mai cu atentie posturile mele, unde am specificat clar ca am vazut meciul...
Ba' ce glume is alea moshule? Hai ca am murit de ras...imi pare rau ca nu reusesc sa prind de glumele voastre atat de "elevate" si "amuzante".
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 1:52 pm

OK,ok !

Cum facem cu concursul...de cunostintze fotbalistice ??
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 13, 2002 4:08 pm

OK,ok !

Cum facem cu concursul...de cunostintze fotbalistice ??

Pai sincer nu stiu, ca nu prea vad cum, dar poate ai tu vreo idee...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 13, 2002 4:12 pm

Pai nu avem cum....ca nu am fi corectzi asa prin net !
Dar poate..ne gasim noi odata si odata face 2 face....si facem atunci !
Te trec prin toate campionatele mondiale....te intreb despre totzi marii jucatori..incepand cu anii '950 ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Apr 13, 2002 4:28 pm

Pai nu avem cum....ca nu am fi corectzi asa prin net !
Dar poate..ne gasim noi odata si odata face 2 face....si facem atunci !
Te trec prin toate campionatele mondiale....te intreb despre totzi marii jucatori..incepand cu anii '950 ! :p

Bine mosule, cum zici tu dar atunci eu te trec acum prin toate campioanetele din fiecare tara si te intreb jucatori si echipe si sa vedem atunci :)...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International