Comentarii la Gara Titan Sud

Mesajde ketyy » Mar Mar 22, 2005 10:40 pm

am spus ca poti sa le privesti ca pe niste forfait-uri, nu ca sunt niste forfait-uri :) Din nefericire am avut putin timp la dispozitie sa le termin si asta a fost solutia.

Poate ca ventuzele pe care i le aplicai lui eyewitness in post erau putin exagerate, nicidecum lipsa de respect.
ketyy
Junior Member

Mesajde jeorj » Joi Mar 24, 2005 3:21 pm

Partida gigiell-Razorel inceputa ieri si intrerupta la scorul egal 1-1 , a continuat si azi in aceiasi atmosfera de meci strans, cu noroace si ghinioane de ambele parti dar si cu multe dovezi de maestrie si arta din partea celor doi. Pana la urma Razorel a pierdut datorita faptului ca a avut de infruntat doi adversari: gigiell si soarele carei batea in ochi.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde AxinTe » Joi Mar 24, 2005 9:43 pm

Q2: RooT - ketyy 0-4

omg .. no comment
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde ketyy » Joi Mar 24, 2005 9:52 pm

baixinho © scrie:se vede treaba ca unii au scapari in ceea ce priveste unele calcule foarte simple.

baixinho © scrie:am spus de atatea ori ca nu este nevoie sa faceti mishto cand atrageti atentia asupra unei gresheli, dar se vede treaba ca unii pricep teribil de greu si uita foarte repede.

. (punct)
--------------------------------------------

Acum sa povestesc putin jocul cu root, care e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit (cu un semn mare de intrebare si despre cum joaca de fapt retard) si cu care mi-a iesit aproape tot, desi am ratat odata la neagra, dar am avut noroc ca a ratat si el.

Primele 2 meciuri am jucat cu o concentrare maxima, insa cand root mi-a spus ca sunt "obsedata" a trebuit sa ma gandesc ca e de fapt o strategie ca sa-mi distraga atentia asa ca am evitat sa polemizez prea mult si oricum, ii dau dreptate din anumite puncte de vedere ;g

Meciul 4 a fost foarte bun si am sa atasez cateva poze luate in timpul meciului, cand se juca cu lovituri de siguranta :)

gg root
Fişiere ataşate
m4-4.JPG
m4-4.JPG (40.3 KiB) Vizualizat de 5015 ori
m4-3.JPG
m4-3.JPG (39.1 KiB) Vizualizat de 5012 ori
m4-2.JPG
m4-2.JPG (40.26 KiB) Vizualizat de 5013 ori
m4-1.JPG
m4-1.JPG (38.26 KiB) Vizualizat de 5008 ori
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 24, 2005 10:03 pm

ketyy...sa-i multumesti lu' baixo ca m-a dat afara din turneul asta...ca altfel jucai semifinala cu mine...si prea bine nu iti era.
RooT...e un jucator slab. Am facut aseara 2-2 cu el...si doua seturi mi le-a luat pe greselile mele majore. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ketyy » Joi Mar 24, 2005 10:08 pm

sunt ferm convinsa ~p~p~p

eu oricum am promis ca joc cu tine daca castig, asa ca e bine sa te antrenezi :D
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 24, 2005 10:13 pm

joc cu tine doar daca castigi turneul din Gara Titan. nu-mi pierd timpul cu jucatori slabi. doar cu eye mai joc cateodata...sa nu zica ca-s bulangiu si-l refuz :D
in rest..doar meciuri oficiale !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 24, 2005 10:13 pm

auz ba foca, ia fa matale abstractie de prezenta mea pe acest forum, hai.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 24, 2005 10:22 pm

baix...nu fii bulangiu !
nu pot face abstractie de prezenta ta. suntem colegi in CDO. tre' sa ne sfatuim...si sa fim ca fratii intre noi :D
toti pentru unul...si unu pentru toti *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ketyy » Joi Mar 24, 2005 10:28 pm

:G Love is in the air! ;v
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 24, 2005 10:40 pm

Oribilul Mosh scrie:suntem colegi in CDO.

am fost, ca tu te-ai retras. si asa ramai pentru mine. tu azi iei o decizie si maine revii asupra ei ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. eu cu astfel de oameni nu am cum sa fiu coleg. in concluzie, fa abstractie de prezenta mea pe aici prin zona.

ketyy, poate ti-e somn sau vrei sa inveti tabla adunarii si eu te retin.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ketyy » Joi Mar 24, 2005 10:51 pm

dupa cum se vede, nu tu ma retineai, ci Oribilul Mosh, asa ca: auz ba foca, ia fa matale abstractie de prezenta mea pe acest forum, hai :p
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 24, 2005 10:54 pm

sigur. sa ne suparam si pe Michael Jordan ca a revenit in NBA dupa ce luase decizia de a se retrage. iar dupa retragere a castigat 3 campionate. un om fara cuvant si Jordan asta :D

baixole...hai sa fim prieteni. eu tin la tine :love:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 24, 2005 10:55 pm

ete ca au aparut papagalii pe forum. si mai stiu sa dea si cu degetele in taste.
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Joi Mar 24, 2005 11:09 pm

Oribilule, eu cred ca el e suparat pe altceva, si din cauza asta ne cearta asa rau, dar trebuie sa inteleaga ca-l iubim ;v si eu una chiar apreciez munca pe care o depune pentru organizarea turneelor :A! as vrea ca sa-l cinstesc cu toti banii pe care ii castig (daca mai castig).
ketyy
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 24, 2005 11:16 pm

bine. dar sa-mi dai si mie o bere...ca si eu am contribuit la organizarea turneelor. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 25, 2005 4:32 am

ketyy - root 4-0

cum plm a castigat gigiell 2 meciuri la rand e o mare dilema pentru mine dar cum si blaturile fac parte din joc nu putem decat sa ne resemnam

banuiesc ca daca gigiell accede in finala are titlul in buzunar :D

traiasca fairplay-ul in sport !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Vin Mar 25, 2005 9:41 am

multzumim CDO pt amanarea acordata..

:D

?!
h0va

Mesajde ketyy » Vin Mar 25, 2005 9:51 am

eyewitness scrie:cum plm a castigat gigiell 2 meciuri la rand e o mare dilema pentru mine

uite asa:
[quote="ketyy"]eu ma grabeam si am dorit sa termin cat mai repede meciurile, asa ca ati putea sa le priviti ca pe niste forfait-uri (:D) cu nevoie acuta de puncte de ambele parti ]
Eu zic ca mai bine ma feliciti, caci desi sunt sigura ca si tu il bateai pe root (dupa cum ai sustinut), nu cred ca reuseai acelasi scor ;)

PS: era mai bine daca trageam tare si poate reuseam sa castig primul meci, iar al doilea era ff? Ca timp probabil ca ne incadram la fel si situatia in clasament ar fi fost aceeasi. Ma rog, nu vad de ce trebuie sa ma justific, poate doar ca sa fii linistit in ceea ce priveste meciurile abandonate fara lupta, fie ca sunt prin prezentare sau nu (cu care de altfel esti de acord). Si pe de alta parte, jocul asta cere constanta si concentrare, ceea ce e mai greu sa obtii mereu.
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 25, 2005 10:05 am

ketyy scrie:Eu zic ca mai bine ma feliciti

sau mai bine iti facem o statuie. da cine o pazeshte sa nu se pishe cainii pe ea?
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Vin Mar 25, 2005 10:07 am

tu esti cioban sau asa esti tu? Iar incepi sa-i aplici ventuze si sa ma musti pe mine de partea dorsala fara sa te bage nimeni in seama? Vezi sa nu-ti stergi si postul asta. Si aiu a zis ca sa ne ignoram, or vad ca tu n-ai liniste.
ketyy
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 25, 2005 10:12 am

cate posturi ti-am sters, omu' lu Dumnezeu? credeam ca ai probleme doar cu adunarea cifrelor, dar vad ca si memoria iti joaca feste.
si, la o adica, mai bine sa aplic ventuze decat sa fiu jigodie.
ANTI

baixinho©

Mesajde ketyy » Vin Mar 25, 2005 10:24 am

da bine ca esti tu baiat bun si m-ai gasit pe mine aia rea si proasta. Inainte sa afirmi despre mine ca sunt jigodie, mai bine te intrebi care e mai vinovat? ala care renunta la un meci fara lupta sau ala care din mai multe motive (am scris mai sus care au fost motivele mele) le pierde?

Apropo, ma refeream la postul tau (pe el sa nu-l stergi) - si refuz sa fac vreun misto de tine la faza asta si sa mai te citez odata ca sa-ti arat ca te contrazici cu propriile cuvinte (ceea ce e f. josnic)

Se vede treaba ca te cam roade rau osu c-am castigat si ca stiu sa joc bine

Uite, eu pun punct aici si chiar n-o sa ma mai sinchisesc sa-ti raspund la jigniri de acum inainte, daca doar la asta de duce capu... si nici p-asta n-o faci bine.
ketyy
Junior Member

Mesajde jeorj » Vin Mar 25, 2005 12:36 pm

eyewitness scrie:
cum plm a castigat gigiell 2 meciuri la rand e o mare dilema pentru mine dar cum si blaturile fac parte din joc nu putem decat sa ne resemnam

traiasca fairplay-ul in sport !

Primul meci dintre mine si ketyy s-a incheiat asa cum s-a incheiat primul meci dintre mine si eyewitness adica 4-1 pentru mine.
Al doilea meci cu ketyy dupa cum a mentionat ketyy.
Daca s-ar fi incheiat altfel eu mai aveam oricum meciul cu Mylord la care nu m-am mai concentrat avand in vedere rezultatele. Deci care e problema?:D

Ps. subscriu: Traiasca fairplay-ul in sport!

Edit: Merci de amanarea meciului cu hova:)
jeorj
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 25, 2005 2:14 pm

s-a incheiat primul meci dintre mine si eyewitness adica 4-1 pentru mine.

a bagat neagra de 3 ori?
nu cred :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde jeorj » Vin Mar 25, 2005 2:49 pm

adica s-a jucat deadevaratelea
jeorj
Junior Member

Mesajde jeorj » Vin Mar 25, 2005 2:50 pm

adica s-a jucat deadevaratelea. Cu noroc si ghinion.
jeorj
Junior Member

Mesajde RooT » Vin Mar 25, 2005 4:22 pm

deci meciu cu ketyy .. l-am facut praf :) ... nu e vorba ca a jucat ketyy nepaipomenit da a jucat bine ... si io eram departe de nivelul ala de joc .. se vede ca nu prea am mai jucat pool serios in ultimu timp ... poate data viitoare iau si io un joc :) ... anyways .. succes in continuare lui ketyy ... si celorlalti participanti ramasi ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde old lord » Dum Mar 27, 2005 2:13 pm

eyewitness scrie:o alta problema ar fi tocmai acest caz particular prin care meciurile se anuleaza in cazul nejucarii pana la data limita. tresa avem in vedere ca la un meci anulat ambii concurenti iau 0 puncte. in cazul jucarii meciului oricare din cei 2 concurenti pot castiga minim 1 p (pt infrangere 1p , victorie 2p) . este foarte greu sa se determine "vina" unuia sau altuia dintre cei 2 pentru a stabili cert si fara dubiu 3-0 forfait pt unul din cei 2. ambii pot invoca ca au dreptate. deasemeni in cazul neprezentarii sa zicem la 3 meciuri din 6 a unui concurent, nu este cinstit sa acorzi victorie prin forfait unui jucator pe care in conditii normale cel care nu s-a prezentat l-ar fi batut f usor mai ales daca sa spunem calificarea in faza urmatoare depinde tocmai de meciurile cu acel jucator.

exemplu
sa presupunem situatia de clasament :

- jucatorul x = 10 p si golaveraj 14-12
- jucatorul y = 7 p si golaveraj 12-12
- jucatorul z = nu conteaza

jucatorul z a jucat cu x si l-a batut cu 3-2 sa spunem
jucatorul y nu a jucat cu z
z nu se mai prezinta la meciul cu y
atunci jucatorul y castiga cu 3-0 devansand jucatorul x la golaveraj

situatie pe care io personal nu a vad corecta si pana acum nu am gasit varianta de a o remedia si de a gasi o solutie echitabila mai ales in situatia in care ambii jucatori pledeaza ca celalalt este vinovat pentru neprezentare/nejucare

asemanator s-a intamplat in grupa A la acest turneu moshu invocand neprezentarea lui cretz in urma unui sms in conditiile in care cu o zi inainte el cu manuta lui a tastat ca daca un meci ramane nejucat se anuleaza.

poate aveti si voi idei in sensul celor de mai sus

daca da , postati-le aici

m-am gandit la o solutie dar nu vad una care sa fie echitabila]neutra[/B] ar fi de a anula toate meciurile jucatorului care nu si-a terminat de jucat toate meciurile

o buna solutie este cea de a acorda 2 puncte la victorie si 0 la infrangere
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde h0va » Lun Mar 28, 2005 11:19 pm

am pierdut..am jucat mai prost, mi'a lipsit concentrarea, aportul publicului a fost nul, dar ajutat de arbitrii shi cu pootzin noroc (daca ii cadea netu' lu' ketty de fiecare data cand trebea sa bage neagra :D) ash fi pootoot sa cashtig..

multzumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care mi'au urat succes inainte de meci: prieteni, neamuri, colegi, necunoscutzi de pe strada, lu' britney spears, fanilor mei shi nu in ultimul rand lu' Cel De Sus care m'a facut atat de bun la biliard :)

deasemena ash vrea sa urez a " special thanks" grupului de cetatzeni de etnie roma care opera azi in tramvaiul 34 penca la iei am vazut cum se baga neagra (mana) in buzunar lucru care mi'a fost de un real folos pe durata partidei cu ketty caci n'am fost luat prin surprindere de viteza cu care donshuara ish umplea buzunarele..care acestea fiind zise ma declar invins shi cu capu' plecat shi cu resemnarea in suflet ma indrept catre bucatarie cu scopu' declarat de a ma auto'flagela mancand neshte chiftele marinate care iele nu ie bine sa le mananci seara cacad greu la stomac..

aaaa..de un singur lucru imi pare rau, maine o sa trebuiasca sa corectez nishte extemporale la mate a unor pushti de liceu (primele shi sper ultimele extemporale pe care am sa le corectez..:D )..evident am sa le dau la totz binemeritata nota 4 :D deci ketty data viituare cand te rog sa nu dai sa te gandesht la consecintze :D..spune tu, cu ce erau vinovatz copiii ashtea, chiar asha suflet negru ai?!? (ie intrebare retorica carevasazica le dau 4 indiferent de raspuns :D )

cam atat de aici de la locu' macelului..reamintim spectatorilor scorul final:
ketty - h0va 6-4

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard