Originalele...

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde cutuma© » Joi Apr 04, 2002 8:38 pm

Intr-adevar Hmf-ul din mall ofera o larga gama de produse. Am gasit pana shi Thug Life-ul lui 'Pac pe kre nu mai visam sa il am.
cutuma©

Mesajde ckride » Joi Apr 04, 2002 8:49 pm

un prieten isi luase de acolo primele albume BUG Mafia, si nu cred ca mai e loc de unde sa poti sa le iei p-astea :) (sau nu stiu eu personal, primesc o groaza de mailuri care ma intreaba de unde se pot cumpara...) stiti voi cumva? :)
ckride
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Apr 04, 2002 10:00 pm

vreau sa itzi zic k la hmf din romana vazusem odata shi casete cu Strictly 4 my N.I.G.G.A.Z. shi The 7 Days Theory, doar k nu aveam eu bani pe-atunci sa le iau shi pana am facut rost s-au dus iar acum le caut cu disperare k am doar cateva mp3-uri shi vreau sa am in ORIGINAL shi albumele.
cutuma©

pt.SATORI

Mesajde K-gula » Vin Apr 05, 2002 5:38 pm

PAI NU CRED CA SE MA GASESTE ALBUMUL PE PIATA. DE CASA DE DISCURI "DISTRIBUIE" LA GREU. ORICUM A TRECUT UN AN SI CEVA DE LA LANSAREA LUI. DAR DACA VREI SPUNE-MI UNDE STAI SI DACA ESTI PE APROAPE POATE NE INTALNIM SA TI-L DAU. POATE CINE STIE URMATOAREA DISTRIBUTIE SA FIE MAI BINE FACUTA. ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

k gula,

Mesajde satori » Sâm Apr 06, 2002 12:53 am

am fost la muzica si nu il aveau, am mai fost si prin alte magazine mai mici si ... acelasi lucru. am gasit o copie in !ATENTIE! White Jaguar pe Grivita la Chibrit dar era atat dee jigarita coperta aia... probabil au jucat fotbal cu el... eu o sa plec acum putin din bucuresti si cand ma intorc iti dau un semn de viata si poate poti sa mi-l vinzi si mie...
e nashpa faza asta cu distributia... daca eu nu aflu imediat ca un album a iesit, ceea ce am sanse destuld ee mici sa fac pentru ca publicitatea muzicala este rezervata acm si asa mai departe, nu il mai gasesc...
apropo, mi se pare mie sau nu a existat nici un clip din albumul asta?... sau nu am vazut eu?
satori
Junior Member

sa-ti vand albumul

Mesajde K-gula » Sâm Apr 06, 2002 11:14 am

nici gand! ne intalnim si ti-l dau asa. de vanzari sa se acupe cine trebuie. intre prieteni se discuta altfel ;)

K-gula.
K-gula

:)

Mesajde n3aGabitz » Sâm Apr 06, 2002 1:46 pm

bro nu vreau sa par "ignorant", cu nasu pe sus....etc....da' il ai si pe CD? ca am intrebat pe cativa si am inteles ca a iesit numai pe caseta (nu ca nu l-asi asculta daca e pe caseta , nu ma intelege gresit)...oricum mai e pana ne vedem...da asa sa stiu!

pace
n3aGabitz
Junior Member

nu

Mesajde K-gula » Dum Apr 07, 2002 10:38 am

a&a a considerat ca si pe cd este prea mult. cati la % mai asculta in ziua de astazi o caseta cand toata lumea se arunca sa-si cumpere tot felul de unitati CD cat mai sofisticate. da` lasa ca atunci cand ve veni in tara ne vedem si-ti fac o copie dupa matrita. OK?

K-gula.
K-gula

merci

Mesajde n3aGabitz » Dum Apr 07, 2002 11:40 am

apreciez mesajul tau de mai sus!

pace
n3aGabitz
Junior Member

PT. K-GULA !

Mesajde LEXIC » Lun Apr 08, 2002 3:55 pm

-costine poate candva o sa ma faci si pe mine fericit cu albumul tau pe cd , nu mult mai este pana cand o sa-ti mai trimit un pachet promotional , o alta etapa din formarea anexei 1 o sa-ti placa la nebunie ...dar pana atunci numai bine si sti tu faza cu dej si bistrita(13 iulie) !!!! sa fi acolo !
LEXIC
Junior Member

sustii , daca ai ce ...

Mesajde Public_Enemy » Lun Apr 08, 2002 4:38 pm

Asa ar fi corect ... dar nu dai banii pe junk doar ca sa te afli in treaba si cika sa sustii industria muzicala romaneasca .... Hh-ul la noi nu mai are aceeasi valoare ca in perioada `96-98 .... ce vremuri erau atunci ... Off .. :( prefer sa pun urechea la ol`school .. aia vechi din afara ...asta este .. :(
Public_Enemy
Junior Member

vremuri apuse

Mesajde K-gula » Mar Apr 09, 2002 10:25 am

`96 -`98 au fost vremuri bune pt. HH romanesc doar pt. aceia care atunci descopereau HH-ul. Asa este a ma scazut din calitatea lui in ultima vreme, dar cat ai mai vazut tu pe sticla ca se promoveaza HH-ul. Atunci cand vom vedea 10-15 trupe ca se bat pt. suprematie, ai sa vezi si calitate. Pana atunci este multa de asteptat. Daca exista ascultatori de HH care nu cer ceea ce le place, noi degeaba ne chinuim.

K-gula.
K-gula

Dracia dracu ...

Mesajde Public_Enemy » Mie Apr 10, 2002 10:42 am

Bine , omule , inainte de `96 era underground ... absolut underground . adu-ti aminte de primul album mafia , facut cu orga ... adu-ti aminte cum aratau atunci ... la noi n-a fost nimic pana in perioada asta ... sau vrei sa pui la socoteala si pe aurelian temisan , daminescu , catalin crisan sau care mai erau ?pe cine stii tu sa fi iesit puternic pe piatza inainte de `96 ?
:U AsTa A FoSt ToT ... PeNtRu aLtE
InFoRmATii , ApeLaTi Cu InCrEdErE La 090816958 :U
:t It Takes More Than Lassie to Pass Me ... :t
Public_Enemy
Junior Member

undregroun vs. comercial

Mesajde K-gula » Mie Apr 10, 2002 1:09 pm

nu exista la noi asa ceva. exista doar muzica buna si proasta. nasol ca acum troneaza pe piata, cea proasta.

din cate am zis, te-am aprobat ca 96 - 98 au fost ani de glorie in HH. imi aduc aminte de primul album mafia care de fapt a fost cam al 2-3-lea scos la noi in tara. nu mai tin minte sigur. si imi aduc aminte si albumul lor in engleza. sa ii multumim lu`Dumnezeu ca cei trei mentionati de tine nu au ajuns sa-si dispute suprematia ;) in HH. vezi 2peu, sau alte idiotenii.

K-gula.
K-gula

Re: undregroun vs. comercial

Mesajde LEXIC » Mie Apr 10, 2002 4:00 pm

-e uite acest subiect e destul de complicat , in orice gen de muzica exista asa ceva , acest subiect il vom putea dezbate mult timp dar nu-i vom da niciodata de final , cred ca e la latitudinea fiecarui artist sa faca ce vrea .Daca faci muzica pentru bani e clar ca tre sa te apuci de lucruri mai comeriale (exemplu concret e Rimaru)daca vrei sa faci muzica din placere e simplu nu te intereseze parerea a prea multor mase de oameni si o dai inainte cu stilul tau chiar daca nu esti chiar pe gustul marii majoritati ....important e ca orice ai face sa fie fara rabat de la calitate.
LEXIC
Junior Member

Mesajde SHM » Mie Apr 10, 2002 8:40 pm

dupa parerea mea hh-ul romanesc ori se va revigora in urmatorul an ori se va duce dreq de tot,poate nu neaparat in urmatorul an...o perioada relativ restransa de timp...singura sperantza care o am mi-o pun in Parazitii care zic io ca mai pot schimba ceva
SHM
Junior Member

asa este

Mesajde K-gula » Joi Apr 11, 2002 10:06 am

in principiu, Parazitii sunt cam singurii care ar mai putea face ceva. insa acest lucru este cam nasol, pt. ca de unii singuri e cam creu. nu vad la ora actuala in afara de mafia care a bagat o liota de bani in proiectul CASA alta trupa care ar putea sa mentina HH-ul pe o linie de plutire cat de cat. sa speram ca acest an va fi hotarator in bine pt. HH.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Va zic io...

Mesajde Aurolacul » Joi Apr 18, 2002 3:03 pm

Luchian shi Anturaj cred ca o sa promoveze hip-hop-ul mai departe, cu 2 cantece foarte bune in Albumul Casa. IN rest, La Familia shi BUG nu mai fac hip-hop cum faceau odinioara, dar sa speram ca nu isi schimba total stilul shi incep shi ei la alte genuri.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica