Coffee table: (extra)discutziile la concurs

Mesajde gaga » Vin Mar 25, 2005 9:33 am

gabuba scrie:io ma rog la prea-slavitul din ceruri ca juratii sa nu inteleaga prin "creatzii literare" numa' poezie , c-atunci mi-a nenorocit iluziile helsing...

gabone, e poezie SI proza ceea ce intr-un fel mi se pare echitabil, daca stralucesti la una nu e musai sa fi la fel de tare la cealalta si balanta se echilibreaza.

oricum, organizatorul e in pauza de pashte pana marti cand o sa vie sa vedem ce si cum.

in alta ordine de idei, mateiash, vezi ca se poate schimba urhentes regulamentul si se poate vota de tot poetul cu pretentii, fie juriu, fie concurent, eliminarea de la participare a concurentilor lipsiti de cea mai muca umbra de creier si nush de ce, da daca nu stai in banca matale esti candidatul ideal.

daimon si felina, sunteti gaga bre daca nu participati, daca nu te bati in ape adanci, nu inveti niciodata sa inoti, nu fiti fraieri.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Vin Mar 25, 2005 9:50 am

am depashit baremu. is deja cinci cemeishti inscrishi pentru juriu. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Vin Mar 25, 2005 10:44 am

Juriu
CM
- aiu
- naiti
- afecs
- shaki
(fane)

Ailantz
- nbm
- amaterasu
- daimon

Concurenti
- danone
- faw
- keshu
- sod
- dee dee
- om
- gabizzu
- matei (?!)
- katzy
- cecu
- neco

peseuri:
1. parca era si tanarul hova inscris, unde l-am perdut?
2. io propun ca ultimu venit ca jurat sa pice finca a fo ultimu si finca oricum pleaca din tzara intr-o sactamana doo si nu stie cum e cu netu supt zero grade si s-ar putea sa ne incurce (mai dai berea aia diseara fane, da?)
3. mai e nevoie de un jurat, pe cine sa rugam? ar trebui cineva cat de cat pertinent si care sta destul de mult online (alienor, gigiell ... nush, nu am idei)
gaga

Mesajde Djinn » Vin Mar 25, 2005 11:15 am

deci nu, persecutorule, slayer ~p

(la o adica, merge si fabulous attractive woman :rolleyes: )

subscriu la ce zice danone cu inotatu in ape adanci, numa ca trebe sa fie cineva prin zona sa te salveze cand o sa te ineci ~p

acu, pe bune, si mie mi-e frica de danone si necko :D da' tot m-am inscris. Imi place concurentza :j altfel ma plictisesc...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nocturna » Vin Mar 25, 2005 11:21 am

faw scrie:fabulous attractive woman

hehe, d'aia tot incerca o socializare, a ginit iel ce ascunde staniolu' marmotei. :D

mie tot fluffy imi place mai mult. prefer fluffy. shi fluffy i-a ramas numele. ~p

nocturna

Mesajde gaga » Vin Mar 25, 2005 11:27 am

faw scrie:
(la o adica, merge si fabulous attractive woman :rolleyes: )

sau fuck another woman ~p

neco e posibil sa se piarda pe drum pe motiv ca nu roti strainezii occidentali stiu ce e aia net asa ca ramane spaima de mine :D
merluc acum, sa stii ca si keshu e pericol, chiar daca nu va dati voi seama scrie f bine, nush de ce nu s-o bagat si shaki ca si ea era cul. pe sodi nu-l pun ca nush daca poate sa scrie serios, daca era concursu caterincos ne facea.
gaga

Mesajde Djinn » Vin Mar 25, 2005 11:31 am

bre, deci dupe cate vaz io iel curand la sub zero grade, io pe plaiuri mioritice therefore ce socializare e aia?! :D

in alta ordine de sh-anume idei geniale, omniprezentza mea pufoasa ~p considera ca da, alienor ar fi o optiune buna pentru juriu :) pe gigiell nu l-am prea vazut sa posteze pe literatura... sau ma-nshel io?

pese - danone... :j
pai parca keshu (pijkeshu?) se bagase...?!
cate despre sod, pe la inceputul threadului de productii poietice proprii avea si ceva poeme "serioase".
iar lu' shaki i-e prea frica :D
Djinn

Mesajde nocturna » Vin Mar 25, 2005 11:56 am

faw scrie:bre, deci dupe cate vaz io iel curand la sub zero grade, io pe plaiuri mioritice therefore ce socializare e aia?!

nici n-a plecat bine shi deja incep sa il planga fanele. :D
pai parca keshu (pijkeshu?) se bagase...?!

tocmai de aceea. beware ! :D

nocturna

Mesajde Daimon » Vin Mar 25, 2005 12:15 pm

subscriu la ce zice danone cu inotatu in ape adanci, numa ca trebe sa fie cineva prin zona sa te salveze cand o sa te ineci

tocma de-aia nu ma bag:D
plus ca tre sa fie cineva si in juriu, ca si-asa nu ie destui oameni
Daimon

Mesajde nbm » Vin Mar 25, 2005 12:18 pm

pt juriu, ce ziceti de Raz van Helsing, ca duar se pricepe si poate ashea nu concoreaza :D

merluc (c. dr): weet-weet sau darkshines? ca vad ca nu s-au trecut pe nicaerea
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde nocturna » Vin Mar 25, 2005 12:22 pm

sau jazmin ? din aceleashi considerente. :D

io zic sa lansam o campanie de promovare, un anuntz pe undeva pe la intrare lipit pe usha, ca poate unii nu bat pana in locurile astea. :D

nocturna

Mesajde Daimon » Vin Mar 25, 2005 12:25 pm

~p ~p locurile astea intunecuase si atat de greu accesibile
Daimon

Mesajde nbm » Vin Mar 25, 2005 12:27 pm

nocturna scrie:io zic sa lansam o campanie de promovare, un anuntz pe undeva pe la intrare lipit pe usha, ca poate unii nu bat pana in locurile astea. :D

da' de ce nu scrietzi dvs o stire s-o dam lu zoso, sa-l inlocuiasca pe maical de pe prima pajina, casa nu se mai plinga oamenii...
nbm

Mesajde Djinn » Vin Mar 25, 2005 12:28 pm

si pline de orori indescriptibile... si monstri periculosi :j

mda, darkshines = good option :)
Djinn

Mesajde nocturna » Vin Mar 25, 2005 12:49 pm

ai bre neatzo, nu zisesh ca ejt bolnav ? iar s-a bushit numaratuarea la juriu. ~p

ie drept ca daca te bagai la scris, nici mama lui de pseudonim n-ar fi reushit sa te puna sub adapostul anonimatului. :D

nocturna

Mesajde Djinn » Vin Mar 25, 2005 12:52 pm

da-ti (c.b. ofcors) pe careva afara din cemeu :j si se rezolva problema ~p ~p
Djinn

Mesajde gaga » Vin Mar 25, 2005 12:53 pm

bre uite ce am vorbit cu organizatoru ca coorganizator ce ma aflu (aflam de fapt):

1. se inscrie cine vrea in juriu, poa sa fie tot cemeul
2. concurentzii voteaza juriu in asa fel incat sa ramaie 4 uameni (deci poa sa ramaie si fane) din CM si 4 extra.
3. jurii ramasi pafara daca vor poa sa se devie concurenti.

clar?

darky nu e in localitate de aia lasam deschisa lista pana luni sau martzi
gaga

Mesajde Djinn » Vin Mar 25, 2005 12:55 pm

clar, sa traitz, da' uaminii aia sa poata intra pe net relativ des, sa nu ne tzina creativitatea in loc prea mult :D
Djinn

Mesajde gaga » Vin Mar 25, 2005 1:49 pm

da, clar. mike zicea sa lasam lista deschisa pana martea viitoare sa poata elabora si el o strategie ca az, maine, poimaine si raspoimaine e la privit gagicutze in bikini :D
gaga

Mesajde nbm » Sâm Mar 26, 2005 12:29 pm

Revin cu citeva propuneri pt concursul de creatie:

Poezie:

O compozitie libera – poate fi mai veche sau mai noua, publicata sau nu, dar sa fie o creatie originala
Poezie cu forma fixa – sonet, rondel, glossa etc
Parodie – pt a da o sansa si caterincoshilor :D
Eventual, o proba de viteza, sa-i spunem. Adica se stabileste de comun acord o durata limita, de gen o ora-doua, in care concurentul sa predea o poezie scurta cu finalul furnizat de organizatori, de exemplu. Iar aceasta proba poate fi trimisa prin pm, pt a evita problemele de natura orelor de intrare pe net.

Proza:

Un eseu pe o tema de actualitate – in functie de perioada (turul doi al alegrilor de la primarie intre videanu si vanghelie, alegeri anticipate, calificarea Romaniei la CM de fotbal, mai stiu si eu)
O descriere – un personaj, un peisaj, o situatie la alegerea concurentului
O schita

Propuneri generale:

Toate operele sa fie limitate in lungime pt a fi mai ushor si concurentilor, cit si juriului.
Distanta dintre probe, precum si termenul de predare al creatiilor, sa fie suficient de adecvat astfel incit sa incurajeze si creatia, dar nici sa nu diluam concursul. Adica sa nu se piarda interesul din cauza timpului prea lung. Eu propun sa fie de circa o saptamina, cred ca este suficient pt toata lumea.
Pseudonimele sa fie schimbate de la o proba la alta pt ca autorii pot fi identificati dupa stil.
De asemenea, eu fiind un tip indulgent :yD, propun ca juriul sa fie mult mai blind la probele impuse – dat fiind caracterul lor -, dar mult mai aspru la probele libere, avind in vedere CA Concurentii au in acest caz o libertate de exprimare mult mai mare.

Am scris cam mult. Ma opresc aici, dar voi reveni cu noi idei ;-)
nbm

Mesajde Amaterasu » Dum Mar 27, 2005 2:44 pm

eu sunt de parere ca probele ar trebui sa ramana secrete pana in momentul inceperii concursului. Altfel, cine stie, poate ambitiosii incep procesul de creatie de pe acum si nu e corect.

Parerea mea.
:)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde nbm » Dum Mar 27, 2005 2:45 pm

pai, probabil ca vor fi secrete, dar organizatorul concursului (aka the offender) ne-a solicitat propuneri de probe si altele

asha ca mi-am fortzat neuronul shi am produs cele de mai sus :D
nbm

Mesajde Amaterasu » Dum Mar 27, 2005 3:16 pm

Eh, acum nu incerca sa ne arati ca esti modest! Noi toti stim ca esti baiat dashtept.. Iote cate bancuri stii! M-am crucit azi cand am vazut ca subiectul intitulat sugestiv "bancuri" se numeste de fapt "Nene Nebeme, mai posteaza sh`tu un banc pt sufletelu` nostru"!
:D
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde gaga » Lun Mar 28, 2005 8:40 am

nbm scrie:
(turul doi al alegrilor de la primarie intre videanu si vanghelie, alegeri anticipate, calificarea Romaniei la CM de fotbal, mai stiu si eu)

nbm, la faza asta itz zic: ete poolah!!!! io propun poiezie despre necesitatea tranzelutzei la caii infraiatzi cu hachemur, ce panamea.

amarabapsu, secrete bre, da acilea dau oamenii idei, cu presupusu, alea alea, nu se zice ce o sa fie, i se dau idei lu ofenderu' ca el nu are, sau daca are is putine si fixe.
gaga

Mesajde nbm » Lun Mar 28, 2005 9:37 am

calificarea Romaniei la CM de fotbal, mai stiu si eu

dana, n-ai intzeles nimic... era vorba de scrieri SF... sau tu n-ai vazut meciul? ~p

era vorba de ideea unui eseu despre o tema mai actuala - exemplele erau la caterinca - sa arate si concurentii ca ei este ancoratzi in realitate shi nu niste visatori...
nbm

Mesajde nocturna » Lun Mar 28, 2005 9:48 am

ba io zic sa fie sh-o tema mai de pe vremea primului razboi mondial, ca sa aive o shansa shi consumatorii de shaorme, ancoratzi shi izolatzi in trecut. ~p
O descriere – un personaj, un peisaj, o situatie la alegerea concurentului

nu mai bine o autodescriere ? :j

nocturna

Mesajde gaga » Lun Mar 28, 2005 10:31 am

nbm scrie:sau tu n-ai vazut meciul?

ba da, cum sa nu. l-am vizionat in companie unei shaorme bogate in potasiu, ba drept sa iti spun nici nu am dormit trei zile in asteptarea meciului, nu aveam aer de emotie cand a inceput episodul unu si la relash abia am avut vreme sa ma scobor sa beau repede o bere de doishpe mii la fanutza. (SF zici? :D)

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=377634&postcount=6941

pai pot io sa ma pun bre cu asha un vocabular si asa personaje ca Ticleanu, Geolgau, Camataru, Andone, Rednic, Gabor??? io abia daca am auzit de solcan, trifan si crishan de la financiar, plm.

eseu despre o tema mai actuala

pai si meciu de polo din zimbabue e de actualitate, nu? sau defosarea treflei.
gaga

Mesajde Djinn » Lun Mar 28, 2005 12:01 pm

nu pot sa zic decat: ~p ~p ~p

lasa-ma bre, cu eseiele... mai ales pe teme de actualitate. Era sa mi se faca greatza subit cand am vazut temele propuse la acest subpunct... avertizez pe aceasta cale ca e foarte posibil ca pe mine sa ma pierdeti la faza asta :D ori e concurs de literatura, ori de analiza si opinie, ce plln!
Djinn

Mesajde nbm » Lun Mar 28, 2005 12:07 pm

ca sa citez un celebru banc cu caracaleni:
faw, bine ca esti tu dashtept (apta) :yD

era duar o propunere, nu un ordin ;-)
nbm

Mesajde gaga » Lun Mar 28, 2005 12:14 pm

~p~p~p auz bre, nu era ordin, m-am mai linistit, io credeam ca e ordin, acu daca nu e ordin e bine :D

juriu propune, analizeaza si voteaza, da' in afara de stil io ma gandesc ca impunerea ar trebui sa se refere si la tema (horror, matze fripte ... etc)

numa cand ma gandesc ce ii beshea lu' un menbru al juriului: o compozitie de nushcate jde cuvinte fara nici un predicat, doamne fereste
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursuri creatii literare